Meer resultaten voor ondernemers belastingdienst

 
 
ondernemers belastingdienst
Belastingdienst Ondernemers Startpagina Facebook.
E-mail of telefoon. Bekijk meer van Belastingdienst Ondernemers op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van Belastingdienst Ondernemers op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Community Alles weergeven. 3.384 personen vinden dit leuk. 3.603 mensen volgen dit. Info Alles bekijken. Contact Belastingdienst Ondernemers on Messenger.
belastingen berekenen
Welke soorten belastingen gelden voor ondernemers? Ikgastarten.
Dit zijn de gevolgen. De digitale storing van eind vorige week, waardoor ondernemers hun btw-aangifte niet konden indienen, is weer opgelost. Dat heeft de Belastingdienst maandag bekendgemaakt. Belastingdienst: Btw-aangifte mag uiterlijk woensdag worden ingediend. Zoek je iets anders of gewoon méér?
2dehands auto
Btw-aangifte doen en betalen.
Hoe voorkomt u dat u betrokken raakt bij btw-fraude? Ken uw handelsrelatie en let op signalen die kunnen wijzen op btw-fraude. Lees verder over. Over de Belastingdienst. Werken bij de Belastingdienst. Inloggen op Mijn Belastingdienst. Inloggen op Mijn toeslagen. Inloggen voor ondernemers.
mkb pas
Belasting ondernemers kleine bedrijven. Combined Shape.
Over alle producten en diensten die wordt verkocht dient de ondernemer in de meeste gevallen 21% belasting te rekenen en dit periodiek af te dragen aan de Belastingdienst. De Belastingdienst wil dat de ondernemers onder andere regelmatig inzicht geven in hun omzet en de btw die hiermee is ontstaan.
Aangifte doen via Inloggen ondernemers.
Wilt u aangifte accijns en verbruiksbelastingen doen? Log dan in met de inloggegevens van de hoofdvestiging. Alleen dan staat de juiste aangifte voor u klaar. Over de Belastingdienst. Werken bij de Belastingdienst. Inloggen op Mijn Belastingdienst. Inloggen op Mijn toeslagen. Inloggen voor ondernemers.

Contacteer ons