Resultaten voor subsidie jonge ondernemers

 
 
subsidie jonge ondernemers
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
BEA Budget voor Economisch Advies: subsidie op de diensten van erkende dienstverleners inzake opleiding, advies, kennisoverdracht en mentorschap. Groeipremie via callsysteem voor beroepsinvesteringen. Waarborgregeling: wanneer een gebrek aan waarborgen een banklening bemoeilijkt, kan de Vlaamse overheid tot 75% van de lening waarborgen.
opkoper auto's
Steunmaatregelen en subsidies voor starters.
Kan ik genieten van subsidies? Bestaan er subsidies of andere steunmaatregelen voor starters? De overheid neemt rechtstreeks of onrechtstreeks maatregelen ter ondersteuning van wie een eigen zaak of onderneming wil starten. Meestal gaat het om financiële steunmaatregelen. Dat hoeft niet te verwonderen.
Bank
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Het vinden van de gepaste financiering is van cruciaal belang bij de opstart van uw zaak. Een duwtje in de rug kan u wellicht wel gebruiken. Van welke subsidies of steunmaatregelen kan u gebruik maken? Ontdek het hieronder! Kennisartikels over Steunmaatregelen starters.
traplift
Subsidies en vergunningen voor starters Securex.
Vergunningen en subsidies voor starters Er zijn een heleboel zaken die je ondersteunen als startende zelfstandige of die je verplicht nodig hebt. Zo bestaan er verschillende subsidies voor starters vanuit de verschillende gewesten en heb je voor bepaalde activiteiten een vergunning nodig.
Subsidies voor startende ondernemers.
Hiervoor is geen toestemming nodig van de werkcoach. Qredits Microfinanciering Nederland www.qredits.nl is een samenwerkingsverband tussen het Ministerie van Economische Zaken en de banken die kredieten verstrekken aan startende ondernemers met minder dan vijf werknemers. Microkrediet is een zakelijke lening tot 50.000. Sinds 1 november 2013 kan ook een zogenoemd MKB-krediet worden aangevraagd. Dit is een zakelijke lening tussen de 50.000 en 150.000. Via de site kan ook een ondernemersplan worden gemaakt en wordt coaching aangeboden. Startersaftrek bij arbeidsongeschiktheid. Als startende ondernemer kan je in aanmerking komen voor de startersaftrek 2.123. Deze verhoogd de zelfstandigenaftrek vast bedrag 7.280 wanneer je minimaal 1225 uur per jaar besteed aan je onderneming. Je betaalt daardoor dan minder belasting, immers over ruim 9.000 betaal je dan geen belasting. Ben je arbeidsongeschikt? Dan kan je startersaftrek bij arbeidsongeschiktheid aanvragen. Je moet dan wel ten minste 800 uur per jaar aan uw bedrijf besteden. In de 5 jaar voorafgaand aan het belastingjaar hebt u niet meer dan tweemaal van de zelfstandigenaftrek gebruikgemaakt. Kamer van Koophandel. Ook de Kamer van Koophandel heeft een tweetal aantrekkelijke regelingen voor starters. Erasmus for Young Entrepeneurs. Als jonge of ervaren ondernemer max.
Subsidiedatabank Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Voor de ondernemers actief in het Vlaamse Gewest zowel in hoofd als bijberoep tenzij anders wordt vermeld. Maak een selectie op maat en verzend naar jezelf, collega of klant: maak gebruik van de filters en vink vervolgens enkel de maatregelen relevant voor jouw project aan.
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
KMO-cofinanciering: De KMO-cofinanciering helpt je bij de start of groei van je onderneming of van je zelfstandige activiteit. FINMIX: voor complexe financieringsbehoeften. Voor ondernemers die een complexe financiering nodig hebben, helpt FINMIX de zoektocht efficiënter en vlotter te laten verlopen.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Dan weet je hoeveel kapitaal je nodig hebt. Vrienden of familie zijn vaak de eerste aanspreekpunten, maar vergeet ook deze investeerders niet.: Business angels: privé-investeerders vaak gevestigde ondernemers die je bedrijf financieel spijzen, maar vaak in ruil daarvoor zeggenschap vragen.

Contacteer ons