Zoeken naar ondernemers academie

 
 
ondernemers academie
KMO Management Opleiding Ondernemersacademie.
Via" deze opleiding heb ik feedback gehad en kon ik zien welke technieken nog beter aangepakt konden worden" Sels Michel, Sixinch. Ideale" opleiding om de basis tecknieken op te frissen, daarnaast ook veel opgestoken van de collega ondernemers" Nele Despiegelaere, Pipa Immo.
goedkoopste lening op afbetaling
Tot 300 korting op de UNIZO Ondernemersacademie UNIZO.
Tot 300 korting op de UNIZO Ondernemersacademie. De Ondernemersacademie is een opleidingsinstituut exclusief voor zelfstandige ondernemers en vrije beroepen. Ook de docenten en experten hebben een KMO-achtergrond. De opleidingen zijn betaalbaar, op maat van de ondernemer en direct in de praktijk toepasbaar.
Autoverzekering
Een opleiding vinden UNIZO.
In het UNIZO OndernemersForum werkt u een aantal sessies samen met andere ondernemers en een expert rond een bepaalde uitdaging. Onze experts reiken extra inspiratie aan en gaan in dialoog met u en uw collegas. Onder gelijkgestemden deelt u relevante ervaringen en verwerft u nieuwe inzichten.
traplift
Masterclasses Ondernemersacademie.
UNIZO werkte met partner Moore Stephens een heel bijzonder zomerprogramma uit: in hotel Boskapelhoeve brengen we tien ambitieuze ondernemers samen om dat te doen waar ze anders niet of te weinig toe komen: tijd nemen. Samen met negen andere ondernemers zondert u zich twee volle dagen af, weg van de dagelijkse beslommeringen, uw bedrijf volledig door te lichten: uw beleid, de uitdaging.
unizo
Ondernemersacademie Een push geven aan ondernemerschap.
Bramble is meteen opgevallen bij Groningse jongeren community Sikkom, die bij de. OAG in de GROC. Het traject Ondernemerschap voor Statushouders, waar OAG projectleider Lily Stap mede-initiatiefnemer van is, wordt in een artikel uitgelicht in de Groninger Ondernemers Courant. Lees het artikel hier.:
De Ondernemersacademie: met het oog op de toekomst Ondernemersacademie.
Nieuwe inzichten die hun uitwerking niet zullen missen. Leren in een nieuw verband. Binnen de Ondernemersacademie is je eigen counsel een scherpe tegenspeler van mede ondernemers en professionals, die vanuit een zelfde positie maar een andere branche volop mee denken.
UNIZO Ondernemersacademie UNIZO.be.
Als deelnemer aan onze opleidingen zult u zich thuis voelen in de groep cursisten. Het zijn ondernemers die net zoals u met twee voeten in de bedrijfsrealiteit staan. Zelfstandigen, vrije beroepers en KMO-ondernemers die uw uitdagingen, zorgen en enthousiasme kennen en delen.
UOA Geslaagde programma's' voor ondernemers.
Inspiratie, Business Course Extra, Business Course Master, Hubspot, Inbound, Laura Hamer, marketing, online. ONDERNEMERS ACADEMIE UOA. Ondernemers Academie UOA is al meer dan 10 jaar een uniek initiatief voor ondernemers. Wij bieden drie verschillende groeiprogrammas aan tegen zeer gereduceerde tarieven.
Home Ondernemersacademie.
Kursaal Oostende van 28 november tot 28 november. Anderen over de Ondernemersacademie. 5 lange, intensieve opleidingsdagen die me veel kracht, visie en extra salestechnieken hebben gegeven! Deze training was voor mij een openbaring. Ook ervaren ondernemers en verkopers kunnen hier heel veel uithalen."

Contacteer ons