Meer resultaten voor steunmaatregelen startende ondernemers

 
 
steunmaatregelen startende ondernemers
Starten als zelfstandige Stad Geraardsbergen.
Starten als zelfstandige. Het stadsbestuur wil de slaagkansen van startende ondernemers verhogen en de zelfstandige economische activiteit in de stad stimuleren. Met de financiële en begeleidende steunmaatregelen uit het starterscontract krijgt de starter een duwtje in de rug om van zijn onderneming een succesverhaal te maken.
Lening voor startende ondernemers
Steunmaatregelen starters Decofis bvba.
Subsidiegidsen voor de ondernemer biedt Agentschap Innoveren Ondernemen u basisinformatie over de belangrijkste subsidiemaatregelen per thema. U heeft startplannen.; U investeert als kmo.; U investeert als grote onderneming.; U denkt innovatief.; U wil aanwerven of opleiden.; U heeft internationale ambities.; U werkt energie en milieubewust. Impulskrediet, microkrediet voor ondernemers.
eenmanszaak starten
Subsidies en steunmaatregelen voor startende zelfstandigen NewBusiness.
Subsidies en steunmaatregelen. Ik reken op subsidies en steunmaatregelen voor startende zelfstandigen. Naast kapitaal en kredieten kan je als beginnende ondernemer bijkomende middelen inzetten: premies, subsidies, fiscale voordelen en andere steunmaatregelen van de overheid. Starten met te weinig middelen is geen goed idee. Gelukkig bestaan talloze initiatieven om beginnende ondernemers een financieel duwtje in de rug te geven.
krediet startende ondernemer
Startende ondernemingen FOD Financiën.
in steunmaatregelen voor startende ondernemingen. Eén van deze maatregelen bestaat uit een tijdelijke vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing die wordt ingehouden op de bezoldigingen van werknemers van een startende onderneming. Deze steunmaatregel werd opgenomen in artikel 27510 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 WIB 92 en nadien gewijzigd door de wet van 18.12.2015 2 en de programmawet van 26.12.2015 3.
videoproducties
Startplannen Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Microkredieten van microStart. microStart verstrekt microkredieten van 500 tot 15.000 aan ondernemers die geen toegang hebben tot het bankkrediet. Dit microkrediet is bestemd voor de opstart of de uitbouw van hun activiteit, heeft een looptijd van maximum 4 jaar, en de rentevoet bedraagt 895%. Een steunmaatregel van microStart en o.m. de Europese overheid. Tax Shelter voor startende ondernemingen.
Hormann
Krijg ik subsidies? Made in Limburg.
Per kalenderjaar kan per KMO tot 50.000 euro subsidie worden bekomen. In de Subsidiedatabank vindt u informatie over de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Niet alleen subsidies vindt u hier terug maar ook andere financieringsmogelijkheden en fiscale voordelen zijn in deze databank opgenomen.
Welke fiscale voordelen zijn er voor starters?
Steunmaatregelen Terug naar overzicht. Startkapitaal vergaren: veel beginnende ondernemers zien het als een loodzware opdracht, maar de praktijk leert dat ook deze uitdaging best haalbaar is. Nooit eerder werd er namelijk zoveel financiële ondersteuning voor starters voorzien. Zo kom je vandaag niet alleen in aanmerking voor startersleningen, subsidies en premies, maar geniet je ook een aantal onmiskenbare fiscale voordelen.
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Startersaanmoedigingen van de gewestelijke overheden. Ook het Vlaamse Gewest heeft een aantal maatregelen die specifiek voor startende ondernemers zijn bedoeld, zoals o.m.: KMO-portefeuille: is een subsidie-portefeuille die de onderneming kan aanwenden voor opleidingen, algemeen en strategisch ondernemersadvies, advies over innovatie en advies over internationalisering van de onderneming. Bizidee: wedstrijd voor ondernemingsplannen. Groeipremie via callsysteem voor beroepsinvesteringen. Waarborgregeling: wanneer een gebrek aan waarborgen een banklening bemoeilijkt, kan de Vlaamse overheid tot 75% van de lening waarborgen. U vindt alle informatie terug op de website www.vlaanderen.be/ondernemen. Zie voor alle steunmaatregelen voor ondernemingen in het Brusselse Gewest op de website www.EcoSubsiBru.be.
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
Hier een overzicht van de meest courante, steunverlenende instellingen en subsidies in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. Subsidies en steunmaatregelen in Vlaanderen. PMV: voor waarborgen en leningen. PMV Participatiemaatschappij Vlaanderen ondersteunt ondernemers die actief zijn in Vlaanderen met een scala aan producten: van waarborgen voor kredieten Waarborgregeling tot voordelige leningen o.a.
Gemeente Maasmechelen Info voor starters en handelaars.
Openingsuren Administratief centrum. 09.00 12.00 uur 14.00 17.45 uur. 09.00 12.00 uur 14.00 16.00 uur. 09.00 12.00 uur namiddag gesloten. 09.00 12.00 uur 14.00 16.00 uur. Openingsuren dienst Burgerzaken. 09.00 12.00 uur 14.00 18.45 uur. 09.00 12.00 uur 14.00 16.00 uur.
Steunmaatregelen startende ondernemers Stad Aarschot.
Steunmaatregelen startende ondernemers. Steunmaatregelen startende ondernemers. Als startende ondernemer heb je recht op enkele starterspremies. Op de website van Agentschap Innoveren Ondernemen vind je alle subsidies, steunmaatregelen en financieringsmogelijkheden. Ook bij een erkend ondernemingsloket kan je info opvragen over steunmaatregelen.
Info voor starters Waregem.
De Participatiemaatschappij Vlaanderen PMV beschikken ondermeer over een waarborgregeling, VINNOF, de winwinlening en Kids Invest. Alle informatie over deze en andere steunmaatregelen vind je u op de website van de Participatiemaatschappij Vlaanderen. Het Participatiefonds ontwikkelde heel wat maatregelen voor ondernemers.

Contacteer ons