Op zoek naar financiering voor startende ondernemers?

 
 
financiering voor startende ondernemers
Starten met je eigen zaak? Wevelgem.
Je zoekt financiering voor het starten van uw onderneming of voor een nieuw project? Je wil innoveren met de hulp van de overheid? Je wil investeren in milieu of energievriendelijke technologie? Je zoekt begeleiding bij een dossier? Actie voor starters is een West-Vlaams initiatief met als doelstelling om het ondernemerschap in West-Vlaanderen te stimuleren door startende ondernemers te steunen bij de opstart van hun eigen zaak.
Geld lenen zelfstandig ondernemer
Rotterdam.nl Ondernemen financiën.
Een melding hoeft niet altijd een probleem te zijn. Maar alleen er geen grote openstaande schulden zijn of problematische betalingsachterstanden. Voor meer informatie en een voorbeeld van een ondernemingsplan kunt u terecht op de website van Qredits. Startende ondernemers en bijstand.
lening aanvragen voor auto
Starten als ondernemer met een lening of krediet Platform voor startende ondernemers Starten.nl.
Zon krediet is veilig voor zowel jou als de bank, maar wel een teken aan de wand dat je bedrijf nog wankel is. Een borgstellingskrediet is voor ondernemers met maximaal 250 medewerkers en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen. Die BMKB is geschikt voor bedrijven die bijvoorbeeld bij een bank niet terecht kunnen omdat ze onvoldoende zekerheid kunnen bieden, zoals een gebrek aan onderpand. Microkrediet of MKB-krediet. Wil je geld lenen, heb je geen zekerheden zoals onderpand én wil je begeleiding als startende ondernemer? Dan is er een andere oplossing. Als startende ondernemer kun je namelijk ook in aanmerking komen voor een microkrediet.
appartement te koop spanje zeezicht
Startende ondernemers krijgen een duwtje in de rug Accova.
U bent hier.: Financiering krijgen voor een startende onderneming is vaak niet gemakkelijk. De regering wil startende ondernemers nu een duwtje in de rug geven. De regering wil particulieren aanmoedigen tot crowdfunding van starters met een belastingvermindering voor een kapitaalinbreng en een fiscale vrijstelling voor interesten op een lening.
eetbare tuin
Financiering voor ondernemers en bedrijven Uw Europa.
Er is EU-financiering voor bedrijven in alle sectoren en van iedere grootte: zelfstandige ondernemers, start-ups, micro-ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen mkb en grotere bedrijven. Er is een breed scala aan financiering beschikbaar: bedrijfskredieten, microkredieten, bankgaranties en risicokapitaal. De EU steunt elk jaar meer dan 200 000 bedrijven.
2 persoons dekbedovertrek mickey mouse
pepingen: Vragenlijst voor starters.
Bijna elke startende ondernemer moet een bewijs van beheerskennis voorleggen. Voor heel wat beroepen is er bovendien een bewijs van beroepsbekwaamheid, een specifiek diploma en/of een inschrijving bij een instituut nodig. KMO Direct informeert je grondig en stelt je persoonlijk dossier samen. Als startende zelfstandige krijg je bij KMO Direct je uniek ondernemingsnummer.
analyse website
Impulskrediet, het microkrediet voor ondernemers.
De impact van een microkrediet kan bijzonder groot zijn. Impulskrediet verstrekt microkredieten aan startende ondernemers in Vlaanderen en Brussel die omwille van bepaalde redenen moeilijk terecht kunnen bij een reguliere bank. Zo krijgen mensen de kans om uit een negatieve sociale spiraal te stappen, hun zakelijke plannen concreet uit te bouwen en hun professionele leven een duwtje in de rug te geven. Dankzij het microkrediet van Hefboom zijn ze weer volwaardig actief op de arbeidsmarkt en kunnen ze eventueel zelf werkgelegenheid creëren. Naast het microkrediet zelf biedt Impulskrediet ook begeleiding en coaching aan de kredietnemers. Een studie over de impact van microfinanciering in België toont aan dat begeleiding de cruciale factor is voor het uiteindelijke succes van een microkrediet. We voorzien daarom gedurende twee jaar in gratis begeleiding door een coach, meestal een professional uit het bedrijfsleven. Impulskrediet heeft extra aandacht voor doelgroepen die het moeilijk hebben om aan financiering te geraken, zoals gefailleerden, jongeren, allochtonen, werkzoekenden en vijftigplussers.
utopolis mechelen mechelen
Hoe kom ik aan geld? Financiering vinden voor je plan, via banken en de overheid MKB Servicedesk.
Een microkrediet is bestemd voor kleine startende ondernemers, die moeite hebben bij het verkrijgen van een financiering via de bank. Omdat het voor banken moeilijk is om de risicos in te schatten zijn ze vaak terughoudend. Daarnaast hebben kleine ondernemingen vaak meer begeleiding nodig dan banken kunnen bieden.
conversie
8 manieren om je start-up te financieren Jobat.be.
Banken krijgen bij deze vorm van financiering geen zeggenschap in je bedrijf. De banken zullen wél zekerheden vragen beslag op goederen of geld van het bedrijf of van jou persoonlijk, bijvoorbeeld voor het geval het fout gaat met de start-up.
wkk
Hoeveel kan ik lenen en moet ik zelf startkapitaal hebben? KBC Bank Verzekering.
Nagaan of je project financieel haalbaar is, is zon belangrijke tussenstap. Daarom voer je als startende ondernemer het best een haalbaarheidsstudie uit, of stel je op voorhand een businessplan op. Is mijn project financieel haalbaar? Ontdek het volledige aanbod. Betalen en betaald worden. Sparen en beleggen. Maak een afspraak. Vind een kantoor. Een vraag, probleem of klacht? Card Stop 070 344 344. Volg ons op. Heb je een vraag: KBC Live geeft je snel een antwoord. Elke werkdag van 8 tot 22 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur. klik voor hulp.
crawford poorten
Financiering voor een startende ondernemer ING Starters.
verlovingsringen
Startersleningen: gunstige kredieten voor ondernemers Xerius.
Bovenstaande leningen hebben dan wel de grootste bekendheid en populariteit, er bestaan ook nog tal van andere kredieten gesteund door de overheid: microkredieten, zwaardere leningen op lange termijn of financiële steun voor bepaalde types bedrijven of ondernemers. De snelste weg naar het volledige aanbod? Surf naar de Vlaamse subsidiedatabank, waar je kan filteren op type tegemoetkoming. Vergeet ook deze 3 vormen van financiering niet.

Contacteer ons