Resultaten voor begeleiding startende ondernemers

 
 
begeleiding startende ondernemers
U start, wij lanceren!
Accanto vzw is een onafhankelijk steunpunt, erkend door het Participatiefonds, om je te begeleiden. Het Participatiefonds is een federale openbare instelling die het zelfstandig ondernemerschap stimuleert door professionele begeleiding te voorzien en de toegang tot het startkapitaal te vereenvoudigen. Onze opdracht is startende ondernemers professioneel te lanceren in hun stappen naar het succesvol ondernemerschap.
vdab roeselare
Company Startup Spin-Off Begeleiding van Startende Ondernemers 2thepoint.
2thepoint begeleidt startende ondernemers zodat ze zich maximaal kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Wij helpen u onder andere bij deze aspecten.: Schrijven van een bruikbaar businessplan. Jezelf leren kennen: sterktes en zwaktes. Je omringen met de juiste mensen. Leren kennen van uw markt en uw doelgroep. Uitzetten van succes vlaggen: hoe werken we ernaar toe. De kosten zijn zeer schappelijk gehouden en worden berekend als een percentage van omzet en gerealiseerde doelstellingen. De prijs mag zeker geen obstakel zijn om hier niet op in te gaan. Spin-off: begleiding bij het concretiseren van uw idee. Spin-off: vele goede ideëen gaan spijtig genoeg verloren. Mits de juiste omkadering, evaluatie en begeleiding hebben zij echter de kans om uit te groeien tot grote organisaties.
Lening simulatie
De Punt Startpunt begeleidt met succes tientallen starters per jaar.
In 2011 creëerden De Punt en Startpunt samen bijna 200 nieuwe jobs. Een kleine 10% daarvan zijn nieuwe zelfstandige ondernemers die met een eigen zaak gestart zijn. Dat dit aandeel van starters elk jaar opnieuw stijgt, heeft vast en zeker met de vele inspanningen van Startpunt te maken! Startpunt ondersteunt reeds sinds 2003 werkzoekenden die dromen van een eigen zaak in hun tocht naar zelfstandig ondernemerschap. Startpunt is eigenlijk een activiteitencoöperatie erkend door de federale overheid en ondersteund door de Vlaamse Minister van Sociale Economie. Naast Startpunt in Oost-Vlaanderen, behoren ook Gusto West-Vlaanderen, Co-Actief Antwerpen, Co Go Vlaams-Brabant en het Ondernemersatelier Limburg tot de koepel van de Vlaamse Activiteitencoöperaties. Onder de vleugels van een activiteitencoöperatie kan de kandidaat-ondernemer zijn/haar project in de realiteit testen en zo ervaren of het mogelijk is om te groeien naar een zelfstandig hoofdberoep. Terwijl de startende ondernemer zijn/haar eerste stappen als zelfstandige zet, neemt de AC de facturatie en boekhouding op zich. Daarnaast geniet hij/zij tijdens het traject ook van intensieve begeleiding, empowerment via collectieve werking, individuele coaching, een gratis netwerk, hulp bij administratieve taken en steun van de begeleiders en medestarters wanneer het eens wat minder gaat.
lening zonder bank
Starters: begeleiding op maat Belfius Belfius.
Iets voor jou? Inschrijven kan van 27 november 2017 tot 7 januari 2018. De fotos van het dossier starters zijn ter beschikking gesteld door Krystle Wright, John Stapels en Thomas de Dorlodot. Alle rechten voorbehouden. Starters: begeleiding op maat Belfius Belfius.
Wat zijn de steunmaatregelen voor startende ondernemers in Vlaanderen?
De overheid verleent ook steun aan zelfstandige ondernemers voor export en innovatie. Zo kan je voor innovatiebegeleiding terecht bij de provinciale innovatiecentra of bij het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. Agentschap Innoveren en Ondernemen wil het ondernemerschap in Vlaanderen stimuleren en voorziet hiervoor advies, coaching of begeleiding.
Startersbegeleiding Ondernemen in Antwerpen.
Wil u een eigen zaak starten in stad Antwerpen? Heel wat organisaties helpen startende ondernemers op weg. Startersadvies toegespitst op uw plannen? Tijdens een startersgesprek bespreken we al uw vragen zodat u goed geïnformeerd aan de slag kan. We gaan niet in op de slaagkansen van uw onderneming en bespreken ook uw businessplan niet.
Begeleiding startende ondernemers Vuurkracht.
Onze dienstverlening voor startende ondernemers tot 2 jaar na de start van het bedrijf bestaat uit drie onderdelen. Per traject wordt in overleg met de ondernemer bepaald welke onderdelen ingezet worden en waar het zwaartepunt in de begeleiding komt te liggen.
Begeleiding startende ondernemers.
Vacatures Begeleiding startende ondernemers. Begeleiding startende ondernemers. Wat doen wij. Impulskrediet verstrekt kredieten aan startende ondernemers in Vlaanderen en Brussel die omwille van bepaalde redenen niet terecht kunnen bij een reguliere bank. Op die manier krijgen mensen de kans om uit een negatieve sociale spiraal te stappen, hun zakelijke plannen concreet gestalte te geven en hun professionele leven een duwtje in de rug te geven.
Ondernemer worden VDAB.
Begeleiding naar werk. Heb je geen werk en droom je van een eigen zaak? Een startersadviseur begeleidt je tot aan de opstart van je zaak. Ontvang je een uitkering? Dan kan je een activiteit als zelfstandige in bijberoep doen zonder dat je je uitkering verliest.

Contacteer ons