Meer resultaten voor begeleiding startende ondernemers

 
 
begeleiding startende ondernemers
Ondernemer worden VDAB.
Begeleiding naar werk. Heb je geen werk en droom je van een eigen zaak? Een startersadviseur begeleidt je tot aan de opstart van je zaak. Je uitkering behouden als zelfstandige in bijberoep. RSZ-korting als je voor het eerst personeel aanwerft.
lening startende ondernemer
Startersbegeleiding Ondernemen in Antwerpen.
Heel wat organisaties helpen startende ondernemers op weg. Startersadvies toegespitst op uw plannen? Tijdens een startersgesprek bespreken we al uw vragen zodat u goed geïnformeerd aan de slag kan. We gaan niet in op de slaagkansen van uw onderneming en bespreken ook uw businessplan niet.
bekende artiesten
Tips tricks voor startende ondernemers Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Je zoekt steun voor. Vind de juiste expertise, begeleiding of netwerk. Ontdek het complete aanbod ondersteunende initiatieven voor ondernemers. Ontdek alle coaching en adviestrajecten. Je zoekt steun voor. Zoek de gepaste steun voor je onderneming. Ontdek de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Naar de subsidiedatabank. Aandachtspunten voor je opstart. Aandachtspunten voor je opstart. Kennis en bekwaamheden bewijzen. Sociale zekerheid bij zelfstandigen. Opstart van je onderneming. Verplichtingen na de start. Jongeren en ondernemen. Werkloosheid en ondernemen. Extra tips trics. Is ondernemen iets voor jou? Kan je een onderneming starten? Van idee naar onderneming. Is je idee, plan of project haalbaar? Welke ondernemingsvorm kiezen? Extra tips trics. Is ondernemen iets voor jou? Kan je een onderneming starten? Van idee naar onderneming. Is je idee, plan of project haalbaar? Welke ondernemingsvorm kiezen? Extra tips trics. Kom naar buiten. Ken je markt en omgeving. De juiste prijs. Goed omringen en blijven leren. Tips tricks voor startende ondernemers.
free seo scan
Starters: begeleiding op maat Belfius Belfius.
The Birdhouse, ondersteund door Belfius, biedt gratis een intensief coachingprogramma van 6 maanden aan een selectie van 15 ambiteuze start-ups. De fotos van het dossier starters zijn ter beschikking gesteld door Krystle Wright, John Stapels en Thomas de Dorlodot. Alle rechten voorbehouden. Starters: begeleiding op maat Belfius Belfius.
eenmanszaak starten
Ondernemen Vlaanderen.be.
Begeleiding van ondernemingen bij een innovatieproject Innovatiecentra. Advies voor ondernemers over aangewezen financieringsmix Finmix. Investering van risicokapitaal in beloftevolle kmo's' Arkimedes. Investering in een creatieve onderneming CultuurInvest. Waarborgregeling boven 15, miljoen euro. Boekhouding, belastingen en fiscaliteit. Belastingen voor startende ondernemers.
iss
Start Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
BRICS is een begeleidings en netwerkprogramma van de Confederatie Bouw. In dit traject ligt de focus op het groeipotentieel van jouw kmo. Een initiatief van Vlaamse Confederatie Bouw. Wie deelneemt aan Bryo krijgt begeleiding bij de uitdagingen, problemen en beslissingen die startende ondernemers voor de voeten krijgen geworpen.
Wat zijn de steunmaatregelen voor startende ondernemers in Vlaanderen?
Wat zijn de steunmaatregelen voor startende ondernemers in Vlaanderen? Geschreven door Hye-Sook Vijls op 3 november 2017. Thema's: Ik wil starten als zelfstandige, Financiering en Steunmaatregelen. Tijdens de eerste jaren als startende ondernemer zal je waarschijnlijk veel moeten investeren in je eigen zaak. Om het financieel wat gemakkelijker te maken kan je, als Vlaamse ondernemer, een beroep doen op verschillende geldschieters. In wat volgt, zetten we de voornaamste steunmaatregelen op een rijtje. Participatiefonds Vlaanderen kent achtergestelde leningen toe. Dit houdt in dat andere schuldeisers dan Participatiefonds Vlaanderen voorrang krijgen en eerst worden betaald wanneer je bedrijf in moeilijkheden zou komen. Achtergestelde leningen worden door de banken beschouwd als eigen vermogen en mee in rekening genomen als buffer bij problemen. Jouw onderneming beschikt zo over een gezondere financiële basis, dat je hebt voorzien bij het opstellen van jouw financieel plan. De Startlening is bestemd voor alle starters die hun zelfstandige activiteit nog niet langer dan 4 jaar uitoefenen, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen. De financiering is bedoeld voor materiële, immateriële en financiële investeringen of voor bedrijfskapitaal voor de start of uitbouw van je activiteit. Voor aanvragen en begeleiding bij de indiening van de Startlening kan je je wenden tot UNIZO-Startersservice.
Starten met je eigen zaak UNIZO.
Aan de hand van nuttige brochures, tools en infosessies tot persoonlijke begeleiding. Niet gevonden wat je zocht? Contacteer gratis de UNIZO Starterslijn via 0800 19 193 of starterslijn@unizo.be. Ik heb een idee en zoek informatie. In de ideefase is alles nog mogelijk. Schrijf je ideeën neer, toets de mogelijkheden af, stel jezelf uitdagende vragen en probeer zoveel mogelijk informatie te vergaren. Je kan immers nooit genoeg weten! Veel gestelde vragen. Schrijf je idee neer. Ik wil weten of mijn idee haalbaar is. Werk je idee op een gestructureerde manier uit. Denk na over alle aspecten van je toekomstige zaak. Zo groeit je idee uit tot een sterk concept met duidelijk gedefinieerde doelstellingen. Ik schrijf mijn ondernemingsplan. Is mijn idee haalbaar? Ik ben op zoek naar financiering. Eén van de belangrijkste fundamenten van je ondernemingsplan is het vinden van startkapitaal. Breng je financieringsbehoefte in kaart en ontdek de verschillende financieringsvormen op maat van startende en nieuwe ondernemers.

Contacteer ons