Op zoek naar advies startende ondernemers?

 
 
advies startende ondernemers
Start Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Netwerk voor ambitieuze startende groeibedrijven. Hier deel je in de rijke kennis van ervaren ondernemers. Geef je bedrijf vleugels door middel van advies, coaching, leningen en events! Een initiatief van Netwerk Ondernemen. Ben je een ondernemer met een aantal jaar ervaring?
eenmanszaak oprichten
U start, wij lanceren!
Onze opdracht is startende ondernemers professioneel te lanceren in hun stappen naar het succesvol ondernemerschap. Je krijgt professionele begeleiding en advies. Accanto vzw heeft als steunpunt van het Participatiefonds 10 jaar expertise, specifiek in startersbegeleiding. WAT DOEN WIJ VOOR JE?
Binnendeuren
Startersbegeleiding Ondernemen in Antwerpen.
Abonneer u op de nieuwsbrief. Advies en ondersteuning. Investeren in Antwerpen. Visie en cijfers. Mobiliteit en wegenwerken. U bent hier. Wil u een eigen zaak starten in stad Antwerpen? Heel wat organisaties helpen startende ondernemers op weg. Startersadvies toegespitst op uw plannen?
https://www.baklijstengigant.nl/
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Niet te vergeten: ook in je gemeente! Ook steden en gemeenten zetten zelf acties op touw om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven. Die volgen elkaar in snel tempo op en staan lang niet allemaal in de subsidiedatabank.
geld lenen ondernemer
Start je eigen zaak.
Machtiging ambulante handel, kermisattractie, vergunning beenhouwer spekslager, eetwarenvergunning, erkenning openbare bouwwerken, tabaksvergunning en vergunning alcohol. Zelfstandige versus werknemer. De belangrijkste verschillen tussen een werknemer en een zelfstandige wat betreft risico's, vrijheid, kosten, lasten, sociale bijdragen, kinderbijslag, moederschapsrust, pensioen, ziekte, ongeval, werkloosheid en vakantie.
Valkuilen voor een startende ondernemer: 10 fouten die je absoluut moet vermijden. Starters.
U bent hier. Starters Advies Bedrijfsmanagement Starten Valkuilen voor een startende ondernemer: 10 fouten die je absoluut moet vermijden. Valkuilen voor een startende ondernemer: 10 fouten die je absoluut moet vermijden. Een bedrijf opstarten en uitbouwen is een boeiend maar moeilijk avontuur. Je moet immers een hele reeks lastige en complexe begrippen onder de knie proberen te krijgen. Daarbij moet je je er ook van bewust zijn dat je geen of weinig fouten mag maken. Toch gebeurt dit nog vaak. Hieronder volgen 10 valkuilen voor startende ondernemers, alsook de gepaste oplossingen die men kan aanwenden om niet in één van deze valkuilen terecht te komen.:

Contacteer ons