Meer resultaten voor startende ondernemer

 
 
startende ondernemer
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige? 18 april 2016 door Mieke Vercauteren. fa iconbookmark" Subsidies. fa iconcomment" 2 Reacties. Nooit eerder was er zoveel ondersteuning voor beginnende ondernemers. Incubatoren, acceleratoren, wedstrijden en businesscoaches à volonté. Maar ook financieel is er een enorme variëteit aan steun, veel meer dan je zou vermoeden. Daarin speelt de Vlaamse Overheid een essentiële rol. Niet alleen als geldschieter, maar ook als gids doorheen alle provinciale, Vlaamse, federale en Europese subsidies. Het Agentschap Innoveren Ondernemen wijst je de weg. Het voormalige Agentschap Ondernemen verdeelt jaarlijks zon 200 miljoen euro aan subsidies en premies, goed voor ruim 230 steunmaatregelen. Dat lijkt misschien op een wildgroei, maar als ondernemer kan je nu eenmaal in 1.001 situaties positief of negatief verzeild raken.
eenmanszaak oprichten
Subsidie startende ondernemer: leer erover bij NHA.
Beslis je na het beëindigen van een Eigen zaak starten-opleiding om een bedrijfje op te richten, dan mag je rekenen op de gratis hulp van een ondernemerscoach. Ook bij hem kun je als beginnende zelfstandige steeds terecht met vragen over het verkrijgen van een subsidie startende ondernemer.
lening startende ondernemer
Welke vergunningen heb je als startende ondernemer nodig?
Land en tuinbouw. Welke vergunningen heb je als startende ondernemer nodig? Welke vergunningen heb je als startende ondernemer nodig? 11 jul 17 Door Nathalie Put. Juridisch Terug naar overzicht. Of het nu omwille van auteursrechten, milieu of veiligheid is, sommige activiteiten mag je enkel uitvoeren met een vergunning.
Boekhouder tarieven
Aantal startende ondernemers blijft groeien BRUZZ.
Brussel blijft de hotspot met maar liefst 1 startende ondernemer op 100 inwoners, maar kampt wel met enkele structurele problemen die al dateren van voor de aanslagen of de tunnelproblematieken. Dat blijkt uit de Startersatlas editie 2017, samengesteld door ondernemersorganisatie UNIZO, onderzoeksbureau Graydon en de beroepsorganisatie UCM.
transportonderneming
Dé basisregel voor elke startende ondernemer? Zorg dat je cash flow gezond is HLN.start Geld HLN.
Alle andere modellen vormen een gevaar voor elke startende ondernemer. Nog een belangrijke tip: vandaag zijn het marktplaatsmodel à la Airbnb en een abonnementsformule zoals Netflix dé dominante businessmodellen om geld te verdienen. Wil je je als kleine starter onderscheiden, investeer dan in slimme technologie.
geld lenen ondernemer
Tips tricks voor startende ondernemers Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Als startende ondernemer is het goed om je eerst even te bezinnen over hoe je het allemaal gaat aanpakken. Verschillende tools zoals bijvoorbeeld ons Startkompas of het business model canvas van Flanders DC kunnen je helpen om aan alle details te denken.
Starterscontract Stad Gent.
Om in aanmerking te komen voor deze maatregel moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. U bent een startende ondernemer of een beoefenaar van een vrij of intellectueel dienstverlenend beroep. U bent sinds minder dan 2 jaar onderworpen aan het sociaal statuut van zelfstandigen in hoofdberoep.
Startende ondernemers Graydon BE.
Toen werd echter een zware terugval opgetekend van 523%, ten opzichte van het recordjaar 2011. In dat jaar waren er in België meer dan 80.000 startende ondernemers. Ook tijdens de eerste jaarhelft van 2014 bleef het aantal startende ondernemers afnemen.
Startende ondernemers.
Onze KMO-dienstverlening is enerzijds aangepast aan de behoeften van startende ondernemers en anderzijds aan de wettelijke verplichtingen. Bezoldiging opnemen als bedrijfsleider. Als u een bezoldiging opneemt uit uw vennootschap dient er bedrijfsvoorheffing berekend en betaald te worden. Accuria voert dit correct en tijdig voor u uit en zorgt ook voor de aangifte bedrijfsvoorheffing. Zo vermijdt u forse nalatigheidsintresten. Wenst u meer informatie, klik dan hier. Personeel in dienst nemen. Naast ondernemer wordt u nu ook werkgever.
Steunmaatregelen voor startende ondernemers.
Aarzel dus niet om opleidingen te volgen en advies in te winnen. Ook hiervoor zijn subsidies beschikbaar.: Loopbaancentrum Zenitor biedt jou als startende ondernemer een coachingtraject aan. Dit start met een verkennend gesprek en mondt uit in een concreet actieplan.
Startende ondernemer: welke verzekeringen sluit ik af?
Welke verzekeringen beschermen u als startende ondernemer? Als startende onderneming komt er bijzonder veel op u af. En niet alleen leuke dingen. Start-ups staan net als andere bedrijven bloot aan tal van risicos. Welke verzekeringen beschermen u als startende ondernemer?
SYNTRA voor STARTERS SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Ben je startend ondernemer of wil je ondernemer worden? SYNTRA voor starters is er voor iedere ondernemer in spé. Je kan bij ons terecht voor een individuele begeleiding en talrijke professionele opleidingen en workshops. Wij hebben alle tools in huis om je te begeleiden naar een geslaagd ondernemerschap.

Contacteer ons