Op zoek naar Advocaten?

 
 
Advocaten
Advocaten LMDS.
Home Aanpak Rechtsgebieden Bemiddeling Advocaten Tarieven Nieuws Infosessies Contact. Kris Lens kris.lens@lmds.be Geboren op 27/10/1956. Afgestudeerd als licenciaat in de rechten aan de KUL in 1980. Advocaat aan de balie van Mechelen sinds 1980. Burgemeester Sint-Katelijne-Waver van 01/01/1989 tot 07/03/2002.
nationale bank raadplegen
Flamey Advocaten Home.
Flamey Advocaten verleent gespecialiseerd juridisch advies en juridische bijstand, en focust zich daarbij onder meer op geschillen met de overheid en met organisaties van vrije beroepen benoemingsbetwistingen en tuchtrecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw stedenbouwkundige vergunningen, verkavelingsvergunningen, plannen van aanleg, ruimtelijke uitvoeringsplannen, stedenbouwovertredingen, planschade, milieurecht in de brede zin milieuvergunningen, afvalstoffen, bodem, natuurbehoud, milieuovertredingen, milieuschade, milieuheffingen, omgevingsrecht, overheidsopdrachten gunning van aanbestedingen, overheidscontracten concessies, publiek-private samenwerking, en publieke aanneming uitvoeringsbetwistingen, onteigeningen onderhandelingen met aankoopcomité en gerechtelijke onteigening, handelsvestigingen socio-economische vergunningen voor grote oppervlaktewinkels en erfgoed bescherming van monumenten en landschappen.
seo enschede
Advorma Advocaten.
U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak én op objectief advies en juridische bijstand op maat. Zoekt u een partner die aandachtig naar u luistert, u deskundig én in klare taal adviseert? Dan zit u goed bij onze advocaten. Wij streven er in de eerste plaats naar problemen te voorkomen.
utrecht
Zoek Advocaat.
Zoek een advocaat via advocaat.be. Balie Antwerpen helpt u snel op weg! Gerechtsgebouw Bolivarplaats 20/15, 2000 Antwerpen. 03 260 72 50 F. 03 260 72 71 info@balieantwerpen.be Pro deo bureau T. 03 260 72 80 F. 03 260 72 74 bjb@balieantwerpen.be.
nationale bank raadplegen
Full service corporate law firm Peeters Law.
We maken er ook een punt van om ons grondig op de hoogte te stellen van het bedrijf en de sector van onze opdrachtgevers en denken strategisch met hen mee. Onze dienstverlening gebeurt in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Russisch.
rijschool zaandam
VAV Advocaten Koen Van Ooteghem Roel Augustyns Manu Verswijvel Tom Peeters Tine Vandewiele Iris Van Zand.
U wordt op een eerlijke en realistische wijze geadviseerd, waarbij een duidelijke kosten-baten-analyse wordt opgemaakt. Voor een optimale dienstverlening delen de advocaten hun vakkennis en investeert het kantoor voortdurend in het updaten van een eigen bibliotheek alsook in een permanente bijscholing.
taxi alcmaria
BLIENBERG Advocaten.
Waar nodig zullen onze advocaten uw belangen graag en met verve verdedigen voor een Rechter. Samen onze It partner Kaisha komen wij tegen een vaste prijs uw onderneming doorlichten in het kader van de nieuwe GDPR-wetgeving. Advies voor ondernemers. Blienberg Advocaten wil de kleine en middelgrote ondernemer ontzorgen.
marketing utrecht
Roodhooft Allaerts advocaten Home.
In een doorgedreven systeem van regelmatige rapportering en transparante honorering staan wij zowel particulieren als bedrijven bij in diverse materies. Wij zijn gespecialiseerd in familierecht, familiaal vermogensrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, bankrecht en insolventierecht. Onze kantoren, gevestigd te Herentals, Turnhout en Antwerpen stralen daarbij onze visie van transparantie, efficiëntie en bereikbaarheid uit. Roodhooft Allaerts advocaten.
coach nederland
Janson Baugniet Advocaten.
Janson Baugniet, Advocaten. Janson Baugniet, gesticht in 1950, is een multidisciplinaire en meertalige advocatenassociatie in ondernemingsrecht in r. Overzicht van vennoten, senior counsels, counsels en medewerkers. Janson Baugniet breidt haar dienstverlening uit tot alle rechtsdomeinen die aansluiten bij de economische activiteit.
glas haarlem
Juridisch advies voor advocaten Modero Gerechtsdeurwaarders.
Juridisch advies voor advocaten. Zoeken U bent hier Startpagina Onze Diensten Juridisch advies voor advocaten. Welke diensten Modero ook aanbiedt, een goede samenwerking met de advocatuur is meestal cruciaal voor een goed resultaat. Iedereen speelt hierbij zijn eigen rol. Modero werkt als gerechtsdeurwaarder nauw samen met advocaten, dag in dag uit en biedt juridisch advies op maat.
advocaatkosten scheiding
Advocaten Dumon, Sablon Vanheeswijck.
Amersfoort TAXI
ALPHEUS ADVOCATEN Alpheus Advocaten.
Eén van onze advocaten is erkend als bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Meer gedetailleerde info vindt U ook hieronder en op de individuele pagina's' van de advocaten. Meer over onze werkgebieden. Advocaten en advocatenkantoren heb je in alle maten en gewichten.

Contacteer ons