Meer resultaten voor odigo advocaten hasselt

 
 
odigo advocaten hasselt
Advocaat mr. An Vangompel Odigo Advocaten OmniRecht. Advocaat mr. An Vangompel Odigo Advocaten Omnius Advocaten.
Zij studeerde af als licentiaat in de rechten aan de K.U. Leuven 2001 en werd toegelaten tot de balie van Hasselt in 2001. Zij was van diezelfde datum tot augustus 2013 verbonden aan het advocatenkantoor Monard-DeHulst. An Vangompel was tegelijkertijd gedurende enkele jaren deeltijds docent aan de Provinciale Hogeschool Limburg, waar zij het practicum sociaal recht doceerde. Zij is sinds oktober 2010 tevens actief binnen de UHasselt als deeltijds praktijkassistent arbeidsrecht en sociale zekerheid. Zij was reeds verschillende malen spreker op seminaries over diverse materies binnen het sociaal recht sociale verkiezingen, beschermde werknemers, alternatief belonen, sociale inspecties, schijnzelfstandigheid. An Vangompel is advocaat bij Odigo Advocaten.
indubuild.com
Odigo Advocaten, Hasselt Tel: 011260. Advocaten goudengids.be.
011 26 02 21. Andere interessante bedrijven in de buurt. Thonissenlaan 33/2, 3500 Hasselt. Advocatenkantoor Byvoet Kriekels. Guffenslaan 61, 3500 Hasselt. Dehaese Dehaese Advocatenkantoor. Luikersteenweg 187, 3500 Hasselt. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten.
hypothecaire lening simulatie
Odigo Advocaten Hasselt Mamu Architects and more.
Odigo Advocaten Hasselt Mamu Architects and more. VAN HANDELSRUIMTE MET BOVENLIGGEND APPARTEMENT NAAR MODERN ADVOCATENKANTOOR. ODIGO: ONTWERP EEN HEDENDAAGS KANTOOR MET NADRUK OP INDIVIDUELE WERKRUIMTES DIE DE NOODZAKELIJKE DISCRETIE IN EEN ADVOCATENPRAKTIJK GARANDEREN. Over dit project. In opdracht van Odigo Advocaten transformeerden we een in onbruik geraakt handelspand tot een hedendaags advocatenkantoor met 12 werkplekken en 2 vergaderzalen.
seo google
Home Odigo.
Een one-stop-shop voor advies en begeleiding, het opstellen van overeenkomsten en andere documenten, het voeren van onderhandelingen en bemiddeling, of procedure. De advocaten van Odigo vormen een team van bedreven specialisten en jong talent die veel belang hechten aan een persoonlijke relatie met de cliƫnten en streven naar concrete, praktische oplossingen.

Contacteer ons