Meer resultaten voor de Jonge

 
 
de Jonge
Burgemeester Tania De Jonge Ninove.
Burgemeester Tania De Jonge. Burgemeester Tania De Jonge. De burgemeester is niet alleen een lokaal mandataris, maar vertegenwoordigt tegelijkertijd het centrale gezag. Daarom wordt de burgemeester op voordracht van de meerderheid van de gemeenteraad onder zijn leden van Belgische nationaliteit benoemd door de Vlaamse regering.
liften de jongh
TC De Jonge Wingerd.
TC De Jonge Wingerd kreeg ook voor het nieuwe seizoen de eer om zichzelf een jeugdvriendelijke tennisclub te mogen noemen. De VTV geeft dit label aan clubs die zich extra inspannen voor hun jeugdige leden. 2014 TC De Jonge Wingerd, Koldamstraat 9A, 1560 Hoeilaart.
liften de jongh
Jonge Fokkers Wambeek Welkom op de website van de jonge fokkers van Wambeek, een groep jonge mensen met een passie voor paarden.
Gilbert De Roock koopt meervoudig vrijspringen winnaar Oh my star van Strijtem. Welkom op de site van de jonge fokkers van Wambeek. Deze site werd in de eerste plaats opgericht om onze jaarlijkse wedstrijd vrijspringen beter te kunnen organiseren en in de kijker te zetten.
Lenen voor een huis
Hotel De Dames van de Jonge in Giethoorn Nederland 7.9 vakantie reviews Zoover.
Hotel De Dames van de Jonge scoort een 79, uit 10, op basis van 50 reviews. Acties voor Hotel De Dames van de Jonge. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Mail een vriend Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed.
Sea
Nutripunt VOEDINGSKUNDIGE DIËTISTE NATHALIE DE JONGE Herzele Brakel geraadsbergen.
De naam Nutripunt is gekozen om de dieetpraktijk van Nathalie De Jonge over 3 praktijkadressen te verzamelen Herzele Brakel Geraadsbergen. De naam is ontstaan uit de woorden nutriënten wat wil zeggen voedingsstoffen en punt van kruispunt, verzamelpunt, vraagpunt, een plaats waar je al je vragen en zorgen kwijt kan over voeding en wat er bij hoort.
live band inhuren
De Jonge Scheuten.
De jonge scheuten. Start: 11/11/2018 om 1000.: Concert ter gelegenheid 100 jaar einde eerste wereldoorlog. Start: 11/11/2018 om 1400.: Start: 24/11/2018 om 1930.: Start: 21/12/2018 om 1930.: ism de muziek academie in de kerk te Wuustwezel. 03 669 96 89.
Jonge Balie Oudenaarde.
Naar aanleiding van de 80e verjaardag van de Balie wordt een jubileumjaar georganiseerd met als hoogtepunt de feesteditie van onze Openingsconferentie. Het bestuur van de Conferentie van de Jonge Balie heeft zoals steeds in de vakantie niet stilgezeten en volop gebrainstormd om U opnieuw tal van activiteiten te bezorgen.
De Jonge Dolfijnen.
Haal alvast jullie zwembroek/zwempak uit de kast want op zaterdag 14/11/2015 kunnen we, na meer dan een jaar op non-actief gestaan te hebben, terug het water induiken. We verwachten jullie terug rond 08u30, en wees zeker op tijd want ook de indeling van de kleedruimtes is helemaal vernieuwd en we willen niet dat jullie verdwalen op de eerste training.
De Jonge Akademie KNAW.
De Jonge Akademie overlegt met en geeft advies op het gebied van wetenschapsbeleid aan wetenschappelijke organisaties en ministeries. De Jonge Akademie draagt fascinatie voor wetenschap en wetenschappelijke inzichten uit naar samenleving en onderwijs, en heeft aandacht voor valorisatie in de breedste zin van het woord.
Een dag in het spoor van Martijn De Jonge, perschef van Waasland-Beveren Belgisch Voetbal Sport HLN.
rv Davy Roef l en Martijn De Jonge. Belgisch Voetbal Elke dag kan u hier het dagschema van de voetballers in Spanje vinden, maar uiteraard zijn er nog andere mensen die ook werken op winterstage. Vandaag zetten we ons een dag in het spoor van Martijn De Jonge.
De Jonge Wikipedia.
Hella de Jonge 1949, Nederlands kunstenares, vrouw van Freek de Jonge. Henk de Jonge 1916-2010, Nederlands militair. Jacob de Jonge 1922, Nederlands oorlogsmisdadiger. Jan de Jonge 1963, Nederlands voetballer en voetbaltrainer. Johan Karel Jakob de Jonge 1828-1880, Nederlands historicus, zoon van Johannes Cornelis de Jonge.
De Jonge Hout Bouw en Doe het zelf Uw partner voor bouwmaterialen, hout en doe-het-zelf artikelen.
Partners voor dakmateriaal. Partners voor hout plaatmateriaal. Epicia Grenen hout. Verschillende kwaliteiten, diktes, geschaafd of ongeschaafd. Andere houtsoorten beschikbaar op aanvraag. Meranti, Angelim Pedra, Belinga, Banikirai. Gevelbekleding in Cedar Thermowood. OSB3 tand en groef. Partners voor isolatiemateriaal. Partners voor ruwbouwmaterialen.

Contacteer ons