Zoeken naar advocaten hasselt monard

 
 
advocaten hasselt monard
Monard Erik, Hasselt Tel: 011281. Advocaten goudengids.be.
Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Gouverneur Roppesingel 131, 3500 Hasselt. 011 28 15 00. 011 28 15 05. Andere interessante bedrijven in de buurt. Dehaese Dehaese Advocatenkantoor. Luikersteenweg 187, 3500 Hasselt. Advocatenkantoor Byvoet Kriekels. Guffenslaan 61, 3500 Hasselt.
SEO
Monard wil kansen scheppen voor jongeren Made in Limburg.
Zeven anderen komen in hun plaats, onder wie vijf jongeren met een nieuw statuut, zegt vennoot Erik Monard. Sinds zijn oprichting, 23 jaar geleden in Hasselt, is Monard-DHulst uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke advocatenkantoren van het land. Vandaag zijn er vijf vestigingen: in Hasselt, Kortrijk, Brussel, Gent en Antwerpen. Daar werken ruim honderd advocaten werken.
hypothecaire lening simulatie
Monard D'hulst' Hasselt Advocaten Hasselt 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, ENTERPRISE NUMBER 0443961674. Kompass Professionnel.
Limburg Hasselt Hasselt Monard D'hulst' Hasselt Advocaten. Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Monard D'hulst' Hasselt Advocaten. Gouverneur Roppesingel 131. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien.
GPS coordinaten
Partners Monard starten nieuw advocatenkantoor Made in Limburg.
Vooral het vertrek van partner Jan Peeters foto zal een aderlating betekenen voor Erik Monard, die onlangs ook een team rond mede-oprichter Piet Carlier naar een andere associatie zag overstappen. Vanuit Hasselt neemt Jan Peeters de geassocieerde partners Dascha Mengels en Kristof Vanhove mee. Gelijktijdig opent Integra een tweede vestiging in Gent, die zal bevolkt worden door 3 partners uit het Gentse kantoor van Monard-DHulst, wat het totaal van de stichtende advocaten op 6 brengt.
Nieuw bommetje in Limburgs advocatenlandschap Made in Limburg.
Monard-DHulst kwam destijds tot stand door de fusie van het Hasseltse kantoor Monard met DHulst uit Kortrijk. De combinatie wist later uit te groeien tot één van de belangrijkste onafhankelijke Belgische advocatenkantoren, met vestigingen in Hasselt, Brussel, Antwerpen, Kortrijk en Gent, goed voor ruim 100 advocaten.
Ex-medewerkers Monard-D'Hulst' vormen nieuw advocatenkantoor Bedrijven Trends.be.
Er komt een vestiging in Hasselt en in Gent. Dat vernam de redactie van Trends. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Deel op LinkedIn. De vertrekkers volgen de ex-vennoot Jan Peeters. Hij gaf in mei al te kennen dat hij Monard-D'Hulst' wilde verlaten. Er" waren geen problemen, alleen een verschil van mening over de invulling van het beroep, de strategie van het kantoor en de manier waarop we met jonge medewerkers omgaan" Vlak voor de zomer maakten nog een aantal andere medewerkers bekend dat ze Monard-D'Hulst' verlieten voor twee andere kantoren. Ik" wil mijn klanten-kmo's' in Limburg op dezelfde manier ten dienste staan, zoals ik dat altijd heb gedaan, zegt Peeters. Ik" wil niet werken in een strikt vakgebied voor een groot kantoor van enkel grote ondernemingen." Erik Monard relativeert het vertrek van Peeters en co.

Contacteer ons