Meer resultaten voor advocaten balie hasselt

 
 
advocaten balie hasselt
Mr. Niels Vos vertegenwoordigt Balie Hasselt op Interlimburgse pleitwedstrijd Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Niels Vos van ons kantoor is gekozen om de Balie Hasselt te vertegenwoordigen op de Interlimburgse pleitwedstrijd. Wij wensen hem alvast veel succes! Aansprakelijkheids en verzekeringsrecht. Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Huur en onroerend goed. Contactgegevens Paalsesteenweg 81, 3580 Beringen Limburg. 2015 Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
slotenmaker herentals
HISTORIEK Advocatenkantoor Piet Van Eeckhaut.
Elk van de advocaten blijft dus zelf aansprakelijk voor de uitoefening van zijn of haar beroep en is daarvoor verzekerd bij Ethias, met zetel te 3500 Hasselt., Prins-Bisschopssingel 73 en bij Vanbreda Risks Benefits, met zetel te 2140 Antwerpen, Plantin en Moretuslei nr.
slotenmaker herentals
Advocaat Balie Dendermonde: advocaten in dendermonde.
In Vlaanderen, het Nederlandstalig gedeelte van Belgi, zijn er 14 balies of ordes van advocaten. Deze zijn alle lid van de Orde van Vlaamse Balies de OVB. Dit zijn die balies: Balie Antwerpen Balie Brugge Balie Brussel Balie Dendermonde Balie Gent Balie Hasselt Balie Ieper Balie Kortrijk Balie Leuven Balie Mechelen Balie Oudenaarde Balie Tongeren Balie Turnhout Balie Veurne.
verhuur
Is er een glazen plafond aan de balie? Jaarboek 2014-2015.
Ze doceerde ook communicatievaardigheden aan de stageschool van de Nederlandse Orde van Advocaten te Brussel. In 2013 was de tijd rijp om terug te keren naar de Brusselse Orde als vice-stafhouder om ten slotte in het gerechtelijk jaar 2014-2015 Stafhouder te worden. Een functie die ze ook tijdens het gerechtelijk jaar 2015-2016 zal uitoefenen. Maar vrouwen die aan het hoofd staan van een balie zijn nog eerder de uitzondering dan de regel, niet in het minst in de grote balies. Hasselt verkoos Greet Schreurs in 2012.
plat dak opbouw
Commissie Juridische Bijstand Juridisch Advies Hasselt De sociale kaart.
Zitdag in Justitiehuis Hasselt. De juridische eerstelijnsbijstand wordt in elk gerechtelijk arrondissement georganiseerd door de Commissies voor Juridische Bijstand. De eerste adviezen worden verleend door advocaten. Je kan beroep doen op advocaten voor gratis advies op de zitdagen op de vredegerechten.
persoonlijke lening aftrekbaar
Advocaat Hasselt Advocatenkantoren in uw regio.
Dehaese Dehaese Advocatenkantoor. Associatie van 11 advocaten en 6 medewerkers voor adviesverlening, onderhandeling, bemiddeling en procedures. Meer dan 30 jaar ervaring. Grote Breemstraat 37. Balie in Hasselt, Leuven en Tongeren. Advocaat en bemiddelaar. Echtscheidingsrecht, bezoekrecht, familierecht, omgangsrecht, onderhoudsgeld., Leopoldplein 25 1.
Advocaat Balie Limburg advocatenkantoor: advocaten in hasselt.
In Vlaanderen, het Nederlandstalig gedeelte van Belgi, zijn er 13 balies of ordes van advocaten. Deze zijn alle lid van de Orde van Vlaamse Balies de OVB. Dit zijn die balies: Balie Antwerpen Balie Brugge Balie Brussel Balie Dendermonde Balie Gent Balie Ieper Balie Kortrijk Balie Leuven Balie Limburg Balie Mechelen Balie Oudenaarde Balie Turnhout Balie Veurne. Balie Hasselt en Tongeren werden met ingang vanaf 01-09-2016 samengevoegd tot balie Limburg.
Advocaten.
bijzondere opleiding jeugdrecht. 2001: KULeuven licentiaat in de Rechten met onderscheiding. 2001heden: advocate balie Hasselt. 20052006: opleiding familiebemiddeling. 2006: certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht. 2008: erkend bemiddelaar in familiezaken. Voornamelijk werkzaam in volgende rechtsdomeinen.: familierecht: echtscheidingen, echtscheidingsbemiddeling, betwistingen omgangsregeling en onderhoudsgeld.
Jeroen Stevens Integra.
Sinds 2016 is hij verbonden aan de balie van Hasselt. Hij publiceerde reeds over diverse vennootschapsrechtelijke topics en arbitrage in onder meer de reeks Wet en Duiding Vennootschappen / Wet en Duiding Burgerlijk procesrecht en in het Tijdschrift voor Rechtspersoon en Vennootschap TRV.
Advocaten Hasselt goudengids.be.
Advocaten, Balie Hasselt, Handelsrecht, Strafrecht, Arbeidsrecht, Familierecht. Beoordeel dit bedrijf. 3511 Kuringen Hasselt Kuringenstraat 11. Advocaten, Balie Hasselt, Sociaal zekerheidsrecht, Strafrecht, Arbeidsrecht. Beoordeel dit bedrijf. 3511 Kuringen Hasselt Kuringenstraat 11. Advocaten, Balie Hasselt, Burgerlijke aansprakelijkheid, Stedebouwrecht en milieurecht, Vreemdelingenrecht, Aannemingsrecht.
Vind een advocaat Balie Limburg.
Als belangenbehartiger van alle advocaten die zijn ingeschreven bij de Limburgse balie, stellen wij neutraliteit en onafhankelijkheid boven alles. Wij kunnen u dan onmogelijk advies geven over of doorverwijzen naar één van onze leden. Indien u op zoek bent naar een advocaat, verwijzen we u daarom graag door naar advocaat.be, een initiatief van onze overkoepelende organisatie, de Orde van Vlaamse Balies. Daar vindt u op basis van naam, woonplaats of specialiteit snel en gemakkelijk de geschikte advocaat. TIP: Ga altijd na of de tussenkomst van uw advocaat voorzien is in uw polis rechtsbijstand. ZOEK EEN ADVOCAAT OP ADVOCAAT.BE. Op advocaat.be vindt u ook een antwoord op al uw vragen over hoe een advocaat u kan bijstaan in het dagelijks leven. Als adviseur, vertrouwenspersoon, bemiddelaar, onderhandelaar of verdediger van uw belangen voor de rechtbank. Parklaan 25 bus 9, 3500 Hasselt.
Advocaten.
Zie juridischewereld.2link Rechtbanken. Territoriale bevoegdheid van rechtbanken. Adressen van alle Belgische rechtbanken. Toga 125 fashion award Orde van Advocaten. Orde van Vlaamse Balies. Balie Brussel Nederlands. Barreau de Bruxelles Franstalig. Avocat.be Franstalige ordes. Balie Hasselt en Tongeren. Barreau de Nivelles.

Contacteer ons