Op zoek naar vrouwelijke ondernemers?

 
 
vrouwelijke ondernemers
Aantal vrouwelijke ondernemers stijgt niet, deze dames waagden wel de stap Carrière Nina HLN.
Carrière Het aantal vrouwelijke ondernemers is de afgelopen 10 jaar niet gestegen. Alleen het aantal vrouwelijke zelfstandigen in bijberoep neemt toe. Een voorzichtigere keuze met het oog op het gezin, verklaart Unizo. Maar ze zijn ze er wel, die vrouwelijke ondernemers.
lening
Deze nieuwe lichting vrouwelijke ondernemers neemt intrek in. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Podium en expo. Deze nieuwe lichting vrouwelijke ondernemers neemt intrek in Stadsfeestzaal. 31/01/2018 om 1513: door inke. Op zaterdag 3 februari neemt een tweede lichting ondernemers haar intrek in het tijdelijke shoppingproject de Nieuwe Natie in Shopping Stadsfeestzaal op de Meir.
traplift
Internationale vrouwendag: vrouwelijke ondernemers nog steed. Gazet van Antwerpen.
Die extra aandacht is nodig, want slechts 35% van de zelfstandige ondernemers in hoofdberoep in België is een vrouw. En de kloof wordt groter, want er komen meer mannelijke ondernemers in hoofdberoep bij dan vrouwelijke. Vrouwen ondernemen liever in bijberoep.
Matrassen
Ondersteuningsmiddelen voor Vrouwelijke ondernemers NewBusiness.
Ik zoek voor financiering. Ondersteuningsmiddelen voor Vrouwelijke ondernemers: Ondernemen als vrouw. Meer vrouwelijke bedrijfsleiders is goed voor het moreel van de vrouw, maar ook voor de economie. Wees gerust: als je de stap zet, krijg je zeker steun van buitenaf!
Vrouwelijke ondernemers uit Antwerpen aan het woord Ondernemen in Antwerpen.
Home Actueel Vrouwelijke ondernemers uit Antwerpen aan het woord. Vrouwelijke ondernemers uit Antwerpen aan het woord. 08 maart 2018. Het is vandaag Internationale Vrouwendag, een dag die begin twintigste eeuw is ontstaan om op te komen voor de rechten van vrouwen.
Hoe komt het dat vrouwelijke ondernemers anno 2017 nog altijd witte raven zijn?
Tijdens deze campagne wil Start it @kbc zoveel mogelijk vrouwelijke start-ups uitnodigen om hun businessidee in te dienen voor de volgende pitchwave op 17 april. Ook organiseert de incubator een reeks webinars om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen en over de streep te trekken.
You go girl: 5 inspirerende vrouwelijke ondernemers.
You go girl: 5 inspirerende vrouwelijke ondernemers. Love Life You go girl: 5 inspirerende vrouwelijke ondernemers. Droom jij ook weleens van een eigen webwinkel vol toffe mutsen voor honden of je eigen koffiebar? Klinkt idyllisch, maar er kruipt letterlijk bloed, zweet en tranen in.
Daar zijn de vrouwelijke ondernemers Ondernemen Trends.be.
De incubator rekent daarvoor op partnerschappen zoals die met Straffe Madammen en zoekt nu ook zo'n' partner voor Franstalig België. Katrien Dewijngaert, medeoprichter van Start it@kbc, wil in oktober, wanneer de volgende lichting bedrijven zijn idee komt verdedigen, de helft vrouwelijke ondernemers halen.
UNIZO Vrouwelijke Ondernemers UNIZO.
UNIZO Vrouwelijke Ondernemers. UNIZO Limburg was de eerste werkgeversorganisaties die haar deuren groot open zette voor vrouwelijke zelfstandige ondernemers en heeft ingezien hoe belangrijk zij zijn voor een organisatie. UNIZO Vrouwelijke Ondernemers is hét ontmoetingsforum voor zelfstandige vrouwelijke ondernemers, beoefenaars van vrije beroepen en meewerkende echtgenotes.

Contacteer ons