Meer resultaten voor vrouwelijke ondernemers

 
 
vrouwelijke ondernemers
Hoe komt het dat vrouwelijke ondernemers anno 2017 nog altijd witte raven zijn?
Tijdens deze campagne wil Start it @kbc zoveel mogelijk vrouwelijke start-ups uitnodigen om hun businessidee in te dienen voor de volgende pitchwave op 17 april. Ook organiseert de incubator een reeks webinars om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen en over de streep te trekken.
rkassa.nl
Alexandra Limage is Vrouwelijke ondernemer van het jaar Binnenland Nieuws HLN.
Limage haalde het van twee andere genomineerden: Marjola Maes van Degels Metal uit Ieper en Marina Doggen van Gutami Solar uit Beringen. In de categorie Belofte, voor jonge vrouwelijke ondernemers, ging de bekroning naar Lotte Martens die met Atelier Lotte Martens originele textielontwerpen produceert.
Lening Ondernemer
Internationale vrouwendag: vrouwelijke ondernemers nog steed. Gazet van Antwerpen.
Die extra aandacht is nodig, want slechts 35% van de zelfstandige ondernemers in hoofdberoep in België is een vrouw. En de kloof wordt groter, want er komen meer mannelijke ondernemers in hoofdberoep bij dan vrouwelijke. Vrouwen ondernemen liever in bijberoep.
coaching
Ondersteuningsmiddelen voor Vrouwelijke ondernemers NewBusiness.
Ik zoek voor financiering. Ondersteuningsmiddelen voor Vrouwelijke ondernemers: Ondernemen als vrouw. Meer vrouwelijke bedrijfsleiders is goed voor het moreel van de vrouw, maar ook voor de economie. Wees gerust: als je de stap zet, krijg je zeker steun van buitenaf!
blog Archieven Een OpmerKelijk sterk merk OpmerKelijk.
Ze begeleidt vrouwelijke ondernemers en hun zakenpartner in verschillende fasen van hun ondernemerschap. Vanuit een creatief concept werkt Katlijn voor jou een brandingplan op maat uit. Zo kun je je OpmerKelijk profileren met een duidelijk concept, krachtig aanbod, heldere communicatie en strategische aanpak.
Vrouw en maatschappij Zelfstandigen en vrouwelijk ondernemerschap.
Onderzoek heeft herhaaldelijk aangetoond dat de volledige economie gebaat is bij een toename van het aantal vrouwelijke zelfstandigen. Vrouwelijke ondernemers hebben een genuanceerdere kijk hebben op het nemen van economische risicos en zij hebben vaker dan mannen de ambitie om een meervoudige ondernemer te worden.
Aantal vrouwelijke ondernemers stijgt niet, deze dames waagden wel de stap Carrière Nina HLN.
Carrière Het aantal vrouwelijke ondernemers is de afgelopen 10 jaar niet gestegen. Alleen het aantal vrouwelijke zelfstandigen in bijberoep neemt toe. Een voorzichtigere keuze met het oog op het gezin, verklaart Unizo. Maar ze zijn ze er wel, die vrouwelijke ondernemers.
Daar zijn de vrouwelijke ondernemers Ondernemen Trends.be.
De incubator rekent daarvoor op partnerschappen zoals die met Straffe Madammen en zoekt nu ook zo'n' partner voor Franstalig België. Katrien Dewijngaert, medeoprichter van Start it@kbc, wil in oktober, wanneer de volgende lichting bedrijven zijn idee komt verdedigen, de helft vrouwelijke ondernemers halen.
UNIZO Vrouwelijke Ondernemers UNIZO.
UNIZO Vrouwelijke Ondernemers. UNIZO Limburg was de eerste werkgeversorganisaties die haar deuren groot open zette voor vrouwelijke zelfstandige ondernemers en heeft ingezien hoe belangrijk zij zijn voor een organisatie. UNIZO Vrouwelijke Ondernemers is hét ontmoetingsforum voor zelfstandige vrouwelijke ondernemers, beoefenaars van vrije beroepen en meewerkende echtgenotes.

Contacteer ons