Op zoek naar vrouwelijke ondernemers?

 
 
vrouwelijke ondernemers
You go girl: 5 inspirerende vrouwelijke ondernemers.
You go girl: 5 inspirerende vrouwelijke ondernemers. Love Life You go girl: 5 inspirerende vrouwelijke ondernemers. Droom jij ook weleens van een eigen webwinkel vol toffe mutsen voor honden of je eigen koffiebar? Klinkt idyllisch, maar er kruipt letterlijk bloed, zweet en tranen in.
vrouwelijke stripper
Aantal vrouwelijke ondernemers stijgt niet, deze dames waagden wel de stap Carrière Nina HLN.
Carrière Het aantal vrouwelijke ondernemers is de afgelopen 10 jaar niet gestegen. Alleen het aantal vrouwelijke zelfstandigen in bijberoep neemt toe. Een voorzichtigere keuze met het oog op het gezin, verklaart Unizo. Maar ze zijn ze er wel, die vrouwelijke ondernemers.
Geld lenen zelfstandig ondernemer
Daar zijn de vrouwelijke ondernemers Ondernemen Trends.be.
Onder meer met webinars door vrouwelijke rolmodellen en mentoren creëert het een omgeving die de angsten en de drempels van vrouwelijke ondernemers moet wegnemen. De incubator rekent daarvoor op partnerschappen zoals die met Straffe Madammen en zoekt nu ook zo'n' partner voor Franstalig België.
Verhuur Tenten
Eerste investeringsfonds voor vrouwelijke ondernemers Business Trends Style.be.
Het is een echte mannenclub: 94 procent van de investeerders zijn mannen. Vrouwelijke ondernemers trekken slechts 2 procent van het durfkapitaal aan, zegt Vandendriessche. Onze sisterhood wil daar nu verandering in brengen. Vandendriessche wil tot 50 miljoen euro ophalen voor haar fonds.
verhuizingen Aalst
UNIZO Vrouwelijke Ondernemers UNIZO.
UNIZO Vrouwelijke Ondernemers. UNIZO Limburg was de eerste werkgeversorganisaties die haar deuren groot open zette voor vrouwelijke zelfstandige ondernemers en heeft ingezien hoe belangrijk zij zijn voor een organisatie. UNIZO Vrouwelijke Ondernemers is hét ontmoetingsforum voor zelfstandige vrouwelijke ondernemers, beoefenaars van vrije beroepen en meewerkende echtgenotes.
yoga teacher training antwerpen
Internationale vrouwendag: vrouwelijke ondernemers nog steed. Gazet van Antwerpen.
Die extra aandacht is nodig, want slechts 35% van de zelfstandige ondernemers in hoofdberoep in België is een vrouw. En de kloof wordt groter, want er komen meer mannelijke ondernemers in hoofdberoep bij dan vrouwelijke. Vrouwen ondernemen liever in bijberoep.
7 feiten die bewijzen dat vrouwelijke ondernemers de wereld gaan overnemen Business Bubbles.
In de Top 25 Ondernemers Onder De 25 staat welgeteld één bedrijfje dat door vrouwen gerund wordt. Helaas zijn er nog veel te weinig vrouwelijke ondernemers, maar Mad Men-achtige praktijken hoeven we gelukkig ook niet meer te vrezen. Er komen namelijk steeds meer vrouwelijke entrepreneurs en dat is maar goed ook.
Voka brengt vrouwelijke ondernemers samen: Vrouwen kunnen o. Kasterlee Het Nieuwsblad.
Voka brengt vrouwelijke ondernemers samen: Vrouwen kunnen ook netwerken. 22/03/2018 om 0200: door Guy Van Nieuwenhuysen. Stephanie Sluyts ING en An van de Put Dienstenthuis. Voka Mechelen-Kempen organiseert een netwerkevent voor 85 vrouwelijke ondernemers. We willen ze samenbrengen, omdat vrouwen van nature minder netwerken, zegt Leen Binnemans Voka.
Hoe komt het dat vrouwelijke ondernemers anno 2017 nog altijd witte raven zijn?
Tijdens deze campagne wil Start it @kbc zoveel mogelijk vrouwelijke start-ups uitnodigen om hun businessidee in te dienen voor de volgende pitchwave op 17 april. Ook organiseert de incubator een reeks webinars om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen en over de streep te trekken.
Ondersteuningsmiddelen voor Vrouwelijke ondernemers NewBusiness.
Ik zoek voor financiering. Ondersteuningsmiddelen voor Vrouwelijke ondernemers: Ondernemen als vrouw. Meer vrouwelijke bedrijfsleiders is goed voor het moreel van de vrouw, maar ook voor de economie. Wees gerust: als je de stap zet, krijg je zeker steun van buitenaf!

Contacteer ons