Meer resultaten voor uitkering voor ondernemers

 
 
uitkering voor ondernemers
Besluit Bijstandsverlening Zelfstandigen BBZ ZZP Nederland.
Vormen van BBZ voor gevestigde ondernemers. Gevestigde zelfstandigen in tijdelijke problemen komen volgens het BBZ in aanmerking voor.: Indien gevestigde zelfstandigen tijdelijk inkomensproblemen hebben, waardoor ze niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien, dan komen zij in aanmerking voor een periodieke uitkering.
ikwileentrouwautohuren.nl
Kan ik gebruikmaken van bijstand als ik al langere tijd een eigen bedrijf heb? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Heeft u al langere tijd een eigen bedrijf en heeft u tijdelijk financiƫle problemen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een periodieke uitkering of voor bedrijfskapitaal. Dit kan vanuit het Besluit bijstandverlening zelfstandigen Bbz. Periodieke uitkering Bbz. Als u als ondernemer tijdelijk niet in uw levensonderhoud kunt voorzien, kunt u een periodieke uitkering krijgen.
Royworks de makelaar
De ondernemer en de bijstand De Zaak.
Ook de bijstand voor gevestigde ondernemers bestaat uit een periodieke uitkering of een lening. De uitkering is bedoeld voor de momenten dat u tijdelijk minder inkomen geniet, bijvoorbeeld wegens ziekte, ongeval of brand. Maximaal twaalf maanden lang kunt u in dat geval een aanvullende uitkering krijgen tot bijstandsnorm.
dirkneefs.be
Ondernemer worden VDAB.
Ontvang je een uitkering? Dan kan je een activiteit als zelfstandige in bijberoep doen zonder dat je je uitkering verliest. Wat en hoe. Wil je meer info over starten met een eigen zaak? We zetten enkele interessante websites voor jou op een rijtje.
lenen met uitkering
Kan ik gebruikmaken van de bijstand voor zelfstandigen Bbz als ik stop met mijn bedrijf? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Recht op IOAZ. Mogelijk hebt u recht op een uitkering op grond van de Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen IOAZ. Deze uitkering moet u aanvragen voordat u met uw bedrijf stopt. Kom ik in aanmerking voor een IOAZ-uitkering?
lenen met uitkering
Uitkering voor ondernemers in moeilijkheden mag het iets meer zijn? Dyzo.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Uitkering voor ondernemers in moeilijkheden mag het iets meer zijn? Tot 1/2/2011 bestond er een crisisuitkering voor zelfstandigen. Het ging om een vervangingsinkomen dat een ondernemer in ernstige financiƫle moeilijkheden gedurende 6 maanden kon krijgen ten laste van de sociale zekerheid van de zelfstandigen.
lenen met uitkering
Heb ik als zelfstandige recht op uitkering van bijstand? Delta Lloyd Kapitale Vragen.
Voor de werkloze zelfstandige bestaat er ook zoiets als een faillissementsuitkering. Onder bepaalde voorwaarden kan de zelfstandige gedurende maximum 12 maanden een maandelijksefaillissementsuitkering ontvangen. Opgelet, het gaat hier om maximum 12 maanden gespreid over de volledige beroepsloopbaan van de zelfstandige. Heeft hij na een eerste faillissement recht gehad op 12 maanden uitkering, dan zal hij hierop bij een volgende gelegenheid geen recht meer hebben.

Contacteer ons