Zoeken naar uitkering voor ondernemers

 
 
uitkering voor ondernemers
Besluit Bijstandsverlening Zelfstandigen BBZ ZZP Nederland.
Vormen van BBZ voor gevestigde ondernemers. Gevestigde zelfstandigen in tijdelijke problemen komen volgens het BBZ in aanmerking voor.: Indien gevestigde zelfstandigen tijdelijk inkomensproblemen hebben, waardoor ze niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien, dan komen zij in aanmerking voor een periodieke uitkering.
geld lenen met uitkering
Kan ik gebruikmaken van bijstand als ik al langere tijd een eigen bedrijf heb? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Heeft u al langere tijd een eigen bedrijf en heeft u tijdelijk financiële problemen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een periodieke uitkering of voor bedrijfskapitaal. Dit kan vanuit het Besluit bijstandverlening zelfstandigen Bbz. Periodieke uitkering Bbz. Als u als ondernemer tijdelijk niet in uw levensonderhoud kunt voorzien, kunt u een periodieke uitkering krijgen.
geld lenen met uitkering
Uitkeringen voor zzp'ers' en freelancers Ondernemersplein. External link.
Deze uitkering heet de Zelfstandig en Zwangerregeling ZEZ. Inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte zelfstandigen IOAZ. Gaat u als oudere zelfstandige uw bedrijf beëindigen of verkopen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een IOAZ-uitkering van uw gemeente. In uitzonderlijke gevallen komen ook gedeeltelijk arbeidsongeschikte zelfstandigen in aanmerking voor een IOAZ-uitkering.
lenen met uitkering
Uitkering voor zelfstandig ondernemers.
In zo'n' situatie kunt u recht hebben op een aanvullende bijstandsuitkering via het Besluit bijstandsverlening zelfstandigen 2004 Bbz 2004. De Bbz 2004 is een regeling die het voor de gemeente mogelijk maakt om zelfstandig ondernemers tijdelijk te ondersteunen. Dit kan via een uitkering.:
Heb ik als zelfstandige recht op uitkering van bijstand? Delta Lloyd Kapitale Vragen.
Kiest u als zelfstandige zonder vennootschap best voor een VAPZ, voor een POZ of voor beide? Aandelen aanvullend pensioen Ambtenaar Arbeidsongeschiktheid Belastingaangifte Belastingvermindering Beroepskosten Bescherming Bouwen en Verbouwen erflater Extralegale voordelen fiscaal Fiscaal voordeel Gewaarborgd inkomen Groepsverzekering IPT Kinderen Levensverzekering nalatenschap Notaris Overlijden Pensioen Pensioenleeftijd Pensioenplanning Pensioenspaarverzekering premie Rendement Rente Roerende voorheffing Schuldsaldoverzekering Sociale zekerheid Spaarrekening Successieplanning Successierechten Tak 21 Tak 23 Testament Uitkering VAPZ Vastgoed vennootschap werknemer Wettelijk pensioen Woonkrediet zelfstandige.
Ondernemer worden VDAB.
Je uitkering behouden als zelfstandige in bijberoep. RSZ-korting als je voor het eerst personeel aanwerft. Premie voor wie minstens 45 jaar is en een zaak opstart. Wil je meer info over starten met een eigen zaak? We zetten enkele interessante websites voor jou op een rijtje.
Info springplank naar zelfstandige VDABInfo.
Wat houdt de maatregel Springplank naar zelfstandige in? Deze maatregel houdt in dat je gedurende 12 maanden een activiteit als zelfstandige in bijberoep kan doen zonder dat je je uitkering verliest. Zo wil de overheid ondernemers in spe stimuleren om de sprong te wagen. Wanneer kom ik in aanmerking voor de maatregel Springplank naar zelfstandige?
Werkloosheidsuitkering behouden bij opstart eigen zaak? Starters.
Je moet hiervoor wel schriftelijke toelating vragen bij de RVA. Met de toelating kan je beschikken over werkloosheidsuitkeringen tijdens de voorbereidingsperiode van jouw eigen zaak. Niet alle voorbereidingsactiviteiten komen hiervoor in aanmerking. De voorbereidingsactiviteiten die toegestaan zijn voor behoud van de uitkering zijn.:
De ondernemer en de bijstand De Zaak.
Ook de bijstand voor gevestigde ondernemers bestaat uit een periodieke uitkering of een lening. De uitkering is bedoeld voor de momenten dat u tijdelijk minder inkomen geniet, bijvoorbeeld wegens ziekte, ongeval of brand. Maximaal twaalf maanden lang kunt u in dat geval een aanvullende uitkering krijgen tot bijstandsnorm.
Werkloosheid Voor zelfstandigen en vrije beroepen Acerta.
Voor een periode van zelfstandige activiteit gelegen vóór 01.08.2007, kan deze periode zelfs beperkt worden tot 9 jaar. Neem voor meer informatie contact op met de RVA. Indien u na uw zelfstandig beroep een uitkering aanvraagt, dan zal het bedrag van uw uitkering berekend worden op basis van uw laatste loon.

Contacteer ons