Resultaten voor subsidie ondernemers

 
 
subsidie ondernemers
subsidie
Ondernemen Vlaanderen.be.
Scholing en opleiding voor startende ondernemers. Droomt u ervan om uw eigen zaak te openen, maar twijfelt u of u de juiste kwalificaties hebt? Maak van uw zaak een succes via de juiste scholing en opleiding. Subsidie voor opleiding en advies voor kmo's' en zelfstandigen kmo-portefeuille.
lening voor ondernemers
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Dan weet je hoeveel kapitaal je nodig hebt. Vrienden of familie zijn vaak de eerste aanspreekpunten, maar vergeet ook deze investeerders niet.: Business angels: privé-investeerders vaak gevestigde ondernemers die je bedrijf financieel spijzen, maar vaak in ruil daarvoor zeggenschap vragen.
boekingsbureau artiesten
Financiering en subsidies Ondernemen in Antwerpen.
PMV/Z is een Vlaamse investeringsmaatschappij die beloftevolle ondernemers financiert van bij de prille start tot aan de groei en internationalisering van hun bedrijf. Business Angels Netwerk Vlaanderen is een platform waar kapitaalzoekende ondernemers en privé-investeerders elkaar vinden. microStart geeft microkredieten van 500 tot 15.000 euro voor professionele doeleinden.
krediet
Welke subsidies zijn er voor ondernemers?
En waar vind je informatie over subsidies? Ondernemers besteden hun tijd graag efficiënt, dus helpt Lancelots je richting te bepalen in de doolhof van subsidieland voor zelfstandigen. Wie komen in aanmerking voor subsidies? Ondernemers en particulieren kunnen subsidie krijgen als zij aan bepaalde subsidievoorwaarden voldoen.
Subsidie zonnepanelen
Subsidiedatabank voor ondernemingen Vlaanderen.be.
type van tegemoetkoming subsidie, advies, lening, waarborg., leeftijd van de onderneming. omvang van de onderneming. juridische vorm van de onderneming. steunverlenende overheid Europese, federale, Vlaamse, provinciale overheid. Voor meer advies of begeleiding kunt u contact opnemen met het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Subsidiedatabank voor ondernemingen. Informatie en advies voor ondernemers.
subsidie voor startende ondernemers
Subsidiedatabank en subsidieleidraad voor ondernemers Vlaamse overheid UNIZO.
U bent hier. Home Advies Financiën en belastingen Steunmaatregelen Subsidiedatabank en subsidieleidraad voor ondernemers Vlaamse overheid. Subsidiedatabank en subsidieleidraad voor ondernemers Vlaamse overheid. Subsidieleidraad / subsidiegids. De brochurereeks Subsidieleidraad of Subsideigids voor het bedrijfsleven biedt u per thema een overzicht van de belangrijkste subsidiemaatregelen.
Subsidiedatabank Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Voor de ondernemers actief in het Vlaamse Gewest zowel in hoofd als bijberoep tenzij anders wordt vermeld. Nieuw in de Subsidiedatabank! Maak een selectie op maat en verzend naar jezelf, collega of klant: maak gebruik van de filters en vink vervolgens enkel de maatregelen relevant voor jouw project aan.

Contacteer ons