Zoeken naar hulp voor ondernemers

 
 
hulp voor ondernemers
Financiering voor ondernemers en bedrijven Uw Europa Bedrijfsleven.
Financiering voor ondernemers en bedrijven. Uitwisselingen voor startende ondernemers. Financiering voor ondernemers en bedrijven. Op deze site vindt u hulp bij het aanvragen van leningen en risicokapitaal met steun van de Europese Unie. Kies het land waar u naar financiering wilt zoeken.
binnendeur
Gratis spreekuur Eerste Hulp Bij OndernemenEerste Hulp Bij Ondernemen Ondernemers adviseren ondernemers in Amersfoort.
Ondernemers adviseren ondernemers in Amersfoort. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. Advies en ondersteuning. Voor de startende ondernemer. Quick Starter Program. Eerste Hulp Bij Ondernemen is voor de zelfstandige professional die nieuwe kennis, nieuwe inzichten, een klankbord, een sparringpartner en/of praktische tips zoekt.
lening
De Punt LEA helpt ook eenmanszaken en kleine ondernemers met administratie.
Zelfs met de hulp van een boekhouder kan de tijd die zelfstandigen en ondernemers besteden aan administratieve taken oplopen tot meer dan een dag per week. Dat is kostbare tijd, die verloren gaat voor ontspanning, familieleven, inspiratie en rustig nadenken over de groei van de zaak, of het werven van nieuwe klanten.
http://www.hetkempensriooltje.be/ontstoppingsdienst/wc-verstopt/
Eigen bedrijf starten? Hulp bij Bedrijfsvoering? OndernermersKlankbord.
Door de juiste randvoorwaarden te creƫren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor de natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Op deze manier bouwen ze aan de Nederlandse topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren ze in een krachtig en duurzaam Nederland. MKB Doorgaan is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van financiƫle problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzpers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.
Hulp advies MKB-Nederland.
Het Solidariteitsfonds MKB-Santos verleent hulp aan oud mkb-ondernemers en hun gezinsleden. Een mkb-ondernemer kan door onvoorziene omstandigheden zomaar in de problemen komen en kan dan soms nergens een beroep op doen. Er is geen uitgebreid sociaal vangnet voor ondernemers uit het mkb.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Zo is er steun voor de opstart van een zaak, overnames, innovatie, internationaal ondernemen, energie en milieumaatregelen, opleiding, tewerkstelling, hinder bij werken, noem maar op. Bos, bomen: de subsidiedatabank. Zowel starters als gevestigde ondernemers maken er maar beter een reflex van: surfen naar de Vlaamse subsidiedatabank en vervolgens filteren op het type steun, je sector, de leeftijd van je bedrijf.,
Ondernemer worden VDAB.
RSZ-korting als je voor het eerst personeel aanwerft. Premie voor wie minstens 45 jaar is en een zaak opstart. Wil je meer info over starten met een eigen zaak? We zetten enkele interessante websites voor jou op een rijtje. Neem een kijkje.
Dyzo Het anker voor de zelfstandige in moeilijkheden.
Hulp in acute nood. Studies over ondernemen. Ruimte om te ondernemen. Hoe contacteer je ons? Medewerkers van Dyzo. Preventie Hou je zaak gezond. Laat je betalen. Vijf voor twaalf Ondernemingen in moeilijkheden. Sociale bijdragen zelfstandigen. Schulden afdwingen en afweren. Hinder bij werken. Ziekte en handicap. Dwaling en bedrog. Failliet Wat nu? Herstarten Na een faillissement. Werken bij Dyzo. Versterken van Dyzo. Jouw mening over ons. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Het anker voor zelfstandigen in moeilijkheden. Basiskennis voor OCMW-medewerkers. Wat is vanaf 1/5/2018 best: collectieve schuldenregeling of faillissement new style? Koop online en versterk Dyzo. Help Dyzo helpen. Elke woensdag 9-12u 14-16u. Mislukken verdient meer waardering. Bestellen van Dyzo-drukwerk. Dyzo heeft mooi drukwerk over haar aanbod. Je kan het hier kosteloos bestellen. Dyzo begeleidt zelfstandige ondernemers in moeilijkheden.

Contacteer ons