Resultaten voor hulp voor ondernemers

 
 
hulp voor ondernemers
Een zaak starten is niet makkelijk. Gelukkig kreeg ik hulp van de stad Groen.
Een zaak starten is niet makkelijk. Gelukkig kreeg ik hulp van de stad. Yves 47, ondernemer. Het is een droom van velen: doen waar je goed in bent en je eigen baas zijn. Maar freelancers en ondernemers doen zo veel meer dan dat. Ze zijn de hoeksteen van onze economie en zorgen voor duurzame jobs in de eigen buurt.
lening voor ondernemers
Flanders DC Ben jij een ondernemer?
Evalueer kritisch of jij die in huis hebt, praat erover met mensen die je goed kennen en steek je licht ook eens op bij creatieve ondernemers met wat meer ervaring. Doorzettingsvermogen: je hebt een duidelijk doel voor ogen en werkt geconcentreerd verder, ook bij tegenslag. Zelfstandigheid: je maakt zelf plannen, je neemt je eigen beslissingen en je kan problemen oplossen zonder de hulp van anderen.
vochtbestrijding
Wat? KMO Adviesraad.
Contacteer me om dit samen te bekijken. Voornaam Naam Verplicht. Een KMO-adviesraad in mijn bedrijf? Vraag een gesprek aan. Een vraag over KMO-adviesraad? Stel hier uw vraag. Waarom kiezen ondernemers voor een KMO Adviesraad? Ondersteuning bij bedrijfsbeleid. Hulp bij strategische beslissingen.
lening voor ondernemers
Starten met je eigen zaak UNIZO.
Eén van de belangrijkste fundamenten van je ondernemingsplan is het vinden van startkapitaal. Breng je financieringsbehoefte in kaart en ontdek de verschillende financieringsvormen op maat van startende en nieuwe ondernemers. Ik zoek financiering. Ik ben klaar om te starten. Ready, set, go! Nu alle voorbereidingen achter de rug zijn, rest er enkel nog je effectieve stap naar het ondernemerschap! Volg ons op Facebook. Ik ben gestart en wil weten of ik goed bezig ben. Proficiat met jouw onderneming! Als nieuwe ondernemer kan je rekenen op heel wat interessante aanbiedingen voordelen. Ontdek ze hier! Volg ons op Facebook. in je buurt. Deel dit: Facebook LinkedIn Twitter. Schrijf je nu in voor de gratis Starters e-zine.
mazoutprijs
Hulp en ondersteuning voor ondernemers Ondernemen in Antwerpen.
Uw collega-ondernemers krijgen te kampen met dezelfde uitdagingen als uzelf. Er bestaan verschillende actieve netwerken en netwerkorganisaties waar u in contact komt met andere ondernemers in uw sector of regio. Ook bij de organisaties zelf kan u terecht voor hulp en advies.
luchthavenvervoer antwerpen zaventem
A-stad.
schuifdeuren
Financiering voor ondernemers en bedrijven Uw Europa.
Vraag advies aan experts. Vraag hulp of advies. Neem contact op met een steunorganisatie voor ondernemers bij u in de buurt. Lokale steun voor ondernemers Hebt u vragen over zakendoen in het buitenland? Denkt u aan exporteren of uitbreiden naar een ander EU-land?
Gemeente Valkenburg aan de Geul / Actueel / Nieuws / Hulp aan ondernemers Valkenburg aan de Geul via 155-RED-EEN-BEDRIJF.
Met het initiatief 155-red-een-bedrijf kunnen ondernemers uit Valkenburg aan de Geul kosteloos terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning. In de praktijk blijkt dat veel ondernemers in nood te laat financiële hulp zoeken bij de gemeente uit schaamte of onwetendheid.
Advies en begeleiding voor ondernemers in moeilijkheden Stad Gent.
Instanties en initiatieven die hulp en inspiratie kunnen bieden als het even moeilijk gaat. Lees meer Advies en begeleidingsaanbod OCMW en CAW Gent voor ondernemers. OCMW en CAW zijn er ook voor ondernemers. Lees meer Zelfscans en screening voor ondernemingen.
Half miljoen euro voor Leuvense startende ondernemers Leuvenactueel.
De stad investeert 500.000 euro in jonge ondernemers. Europese en Vlaamse subsidies en de inbreng van verschillende Leuvense partners leidden tot dit bedrag. Het stadsbestuur wil investeren in ondersteuning, ruimte en ontmoeting. Verschillende bedrijven en organisaties zoals KBC, Unizo, de onderwijsinstellingen en de stad zelf bieden al ondersteuning aan ondernemende jongeren. Het is voor hen vaak moeilijk om de juiste begeleiding op maat en structuur te vinden voor hun specifiek idee of project. Dat moet nu verholpen worden. Meeting points op verschillende locaties in Leuven, zoals het historische stadhuis en de campussen van UC Leuven-Limburg en KU Leuven zijn daar een mooi voorbeeld van. Met een intense begeleiding van starters en jeugdcoaches wil het stadsbestuur ondernemende jongeren voldoende instrumenten aanreiken om hun startup te realiseren. De ondernemingen RAAK Design, Eventigrate, Digitaal Materiaal en Fluens en Elegano stellen hun ervaringen als jonge starters ter beschikking. Ook bij het netwerk rond Leuven Mindgate wil hulp bieden.
Althea coaching voor ondernemers Gratis hulp.
Dan nodig ik je van harte uit voor een doorbraaksessie. Tijdens dit gesprek van ong. 45 minuten onderzoeken we samen wat precies jouw vraag/nood is op dit moment, wat je belangrijkste worstelingen zijn bij het uitbouwen van je bedrijf en hoe ik jou daarbij kan helpen. De Grote Ondernemers Anti-Uitstel Training.
Ondernemers Gemeente Boom.
Onderwijs en kinderopvang. Attest samenstelling van het gezin. Thuiszorg en hulp aan huis. De tuin van de kleine chef. CC De Steiger. Winkelen in Boom. Uit in Boom. Gemeentelijke Academie voor muziek en woord. Winkelen en horeca. CC De Steiger.

Contacteer ons