Meer resultaten voor hulp voor ondernemers

 
 
hulp voor ondernemers
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Ook steden en gemeenten zetten zelf acties op touw om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven. Die volgen elkaar in snel tempo op en staan lang niet allemaal in de subsidiedatabank. Voor deze steden hebben we alvast de beste redenen opgesomd om er te ondernemen.:
2dehands
De Punt LEA helpt ook eenmanszaken en kleine ondernemers met administratie.
Zelfs met de hulp van een boekhouder kan de tijd die zelfstandigen en ondernemers besteden aan administratieve taken oplopen tot meer dan een dag per week. Dat is kostbare tijd, die verloren gaat voor ontspanning, familieleven, inspiratie en rustig nadenken over de groei van de zaak, of het werven van nieuwe klanten.
lenen
Commerciële Inspiratie: ondernemers krijgen professionele hulp om over toekomst van hun zaak na te denken.
Stad Antwerpen neemt voor de tweede maal deel aan het project Commerciële Inspiratie van de Vlaamse overheid. 20 Antwerpse ondernemers krijgen de kans om samen met een persoonlijke coach en met de hulp van experten na te denken over de toekomst van hun zaak.
traplift
Agentschap innoveren Ondernemen, hét aanspreekpunt voor ondernemers Gemeente Balen.
Het Agentschap Innoveren Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse Overheid voor ondernemers. Je kan bij hen terecht voor informatie over financiering, subsidies, vergunningen. Het Agentschap ondersteunt het starten, de groei en de bedrijfscontinuïteit van ondernemingen. Ook hulp bij de zoektocht naar bedrijfshuisvesting is een dienst van het Agentschap.
Financiering voor ondernemers en bedrijven Uw Europa Bedrijfsleven.
Financiering voor ondernemers en bedrijven. Uitwisselingen voor startende ondernemers. Financiering voor ondernemers en bedrijven. Op deze site vindt u hulp bij het aanvragen van leningen en risicokapitaal met steun van de Europese Unie. Kies het land waar u naar financiering wilt zoeken.
Eigen bedrijf starten? Hulp bij Bedrijfsvoering? OndernermersKlankbord.
Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor de natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Op deze manier bouwen ze aan de Nederlandse topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren ze in een krachtig en duurzaam Nederland. MKB Doorgaan is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van financiële problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzpers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.
Dyzo Het anker voor de zelfstandige in moeilijkheden.
Hulp in acute nood. Studies over ondernemen. Ruimte om te ondernemen. Hoe contacteer je ons? Medewerkers van Dyzo. Preventie Hou je zaak gezond. Laat je betalen. Vijf voor twaalf Ondernemingen in moeilijkheden. Sociale bijdragen zelfstandigen. Schulden afdwingen en afweren. Hinder bij werken. Ziekte en handicap. Dwaling en bedrog. Failliet Wat nu? Herstarten Na een faillissement. Werken bij Dyzo. Versterken van Dyzo. Jouw mening over ons. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Het anker voor zelfstandigen in moeilijkheden. Basiskennis voor OCMW-medewerkers. Kan jij nà 1/5/2018 nog adviseren over CSR of faillissement? Al 345 x geboekt. Investeer in ondernemers in moeilijkheden.

Contacteer ons