Resultaten voor ondernemers voor ondernemers

 
 
ondernemers voor ondernemers
Ondernemers voor Ondernemers richt investeringsfonds op Entrepreneurs pour Entrepreneurs.
Tot de NGO-partners van Ondernemers voor Ondernemers horen Codéart, Congodorpen, Louvain Coopération, Protos, SOS Faim, Trias, VIA Don Bosco en Vredeslanden, elk met zijn specifieke focus landbouw, opleiding, infrastructuur., Vanuit het besef dat de organisatie een deel van zijn doelgroep miste, zette Ondernemers voor Ondernemers in 2013 een B2B-model op.
mkb
Ondernemers voor Ondernemers MVO Vlaanderen.
Ondernemers voor Ondernemers. Ondernemers voor Ondernemers wil sociaal-economische initiatieven in lage en middeninkomenslanden faciliteren. Wij willen dit doen door bedrijven en ondernemers in België rechtstreeks of onrechtstreeks in contact te brengen met zulke initiatieven en hierbij samenwerking te stimuleren onder de vorm van financiering en/of het inzetten van expertise.
lening voor ondernemers
Substantiële ondersteuning van Ondernemers voor Ondernemers Aquafin.
Deel op sociale media facebook twitter linkedin. Aquafin deelt expertise met Ondernemers voor Ondernemers. Ondernemers voor Ondernemers brengt Belgische bedrijven en ondernemers in contact met ondernemers in het Zuiden met de bedoeling om duurzame economische initiatieven in ontwikkelende landen te ondersteunen.
lening voor ondernemers
Ondernemers ondernemen voor iedereen Ondernemers ondernemen voor iedereen.
De verhalen achter onze Vlaamse ondernemers. Van families tot sportclubs, werkzoekenden, andere bedrijven en onze leefomgeving. Ondernemers hebben vaak een grotere impact op onze samenleving dan je beseft. Hier ontdek jij de verhalen achter onze Vlaamse ondernemers en hun meerwaarde voor iedereen rondom hen.
lening voor ondernemers
Ondernemers voor Ondernemers Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Uit die concrete samenwerking groeit een gesprek rond het project, de doelgroep en ruimer de Noord-Zuid verhoudingen en internationale samenwerking. Ondernemers voor Ondernemers is een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijven en ngos voor ontwikkelingssamenwerking voor een integer en betrouwbaar engagement voor duurzame ontwikkelingssamenwerking.
kruiswoordraadsel
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het Zuiden.
Ondernemers voor Ondernemers wil de samenwerking tussen Belgische en Oegandese ondernemers versterken en organiseert in het kader van het Sustainable Technology for Africa project een Inspiration Tour Innovation in Oeganda waarbij meerdere lokale bedrijven en scale-ups bezocht en begeleid worden.
mkb

Contacteer ons