Op zoek naar ondernemers voor ondernemers?

 
 
ondernemers voor ondernemers
Ondernemers voor Ondernemers MVO Vlaanderen.
Ondernemers voor Ondernemers. Ondernemers voor Ondernemers wil sociaal-economische initiatieven in lage en middeninkomenslanden faciliteren. Wij willen dit doen door bedrijven en ondernemers in Belgiƫ rechtstreeks of onrechtstreeks in contact te brengen met zulke initiatieven en hierbij samenwerking te stimuleren onder de vorm van financiering en/of het inzetten van expertise.
mazouttank
Ondernemers voor Ondernemers.
Ondernemers voor Ondernemers. Ondernemers" voor Ondernemers" ondersteunt lokaal ondernemerschap ter bevordering van een duurzame economische groei in ontwikkelingslanden. Met de Ondernemers" voor Ondernemers" krant wil de organisatie het brede publiek aantonen dat Belgische ondernemers verantwoord ondernemen en lokaal ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.
lenen
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het zuiden.
Remi Van Parys is de voorzitter van de raad van Bestuur van Sobinco, een uniek Belgische bedrijf en een grote marktspeler uit Zulte voor wat deurbeslag en inbraakbeveiliging betreft. Hij is tevens een oude klasgenoot van Fons Verplaetse, eregouverneur van de Nationale Bank en erevoorzitter van Ondernemers voor Ondernemers.
https://www.seopageoptimizer.vlaanderen/nl/default/2008289/SEA.aspx
Ondernemers voor Ondernemers Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Uit die concrete samenwerking groeit een gesprek rond het project, de doelgroep en ruimer de Noord-Zuid verhoudingen en internationale samenwerking. Ondernemers voor Ondernemers is een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijven en ngos voor ontwikkelingssamenwerking voor een integer en betrouwbaar engagement voor duurzame ontwikkelingssamenwerking.
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het Zuiden.
Ondernemers voor Ondernemers is een uniek platform dat de brug vormt tussen 2 belangrijke maatschappelijke partners: de Belgische bedrijfswereld en organisaties voor internationale samenwerking. Dit biedt een uniek forum voor de uitwisseling van ervaringen, competenties en expertise. Gepubliceerd op 17 mei 2018 door Natacha.

Contacteer ons