Op zoek naar ondernemers voor ondernemers?

 
 
ondernemers voor ondernemers
Ondernemers voor Ondernemers MVO Vlaanderen.
Ondernemers voor Ondernemers. Ondernemers voor Ondernemers wil sociaal-economische initiatieven in lage en middeninkomenslanden faciliteren. Wij willen dit doen door bedrijven en ondernemers in Belgiƫ rechtstreeks of onrechtstreeks in contact te brengen met zulke initiatieven en hierbij samenwerking te stimuleren onder de vorm van financiering en/of het inzetten van expertise.
Lening voor starters
Ondernemers voor Ondernemers De Warmste Week.
Maak ze niet afhankelijk van hulp, maar zet hen op weg naar onafhankelijkheid door zelf te ondernemen. Dat is het uitgangspunt van Ondernemers voor Ondernemers. Landen in ontwikkeling hebben veel troeven en wij helpen hen om die uit te spelen.
http://www.sa2b-courtage.fr/demande-de-devis-dassurance-multirisque-immeuble/
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het zuiden.
Remi Van Parys is de voorzitter van de raad van Bestuur van Sobinco, een uniek Belgische bedrijf en een grote marktspeler uit Zulte voor wat deurbeslag en inbraakbeveiliging betreft. Hij is tevens een oude klasgenoot van Fons Verplaetse, eregouverneur van de Nationale Bank en erevoorzitter van Ondernemers voor Ondernemers.
indubuild.com
Ondernemers voor Ondernemers Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Uit die concrete samenwerking groeit een gesprek rond het project, de doelgroep en ruimer de Noord-Zuid verhoudingen en internationale samenwerking. Ondernemers voor Ondernemers is een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijven en ngos voor ontwikkelingssamenwerking voor een integer en betrouwbaar engagement voor duurzame ontwikkelingssamenwerking.
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het Zuiden.
Ondernemers voor Ondernemers, The African Diaspora Projects Initiative en VITO bundelen krachten voor het stimuleren van duurzaam ondernemerschap in Afrika. Via de wedstrijd Sustainable Technology for Africa SusTech4Africa willen we bedrijven, aspirant ondernemers, ingenieurs en onderzoekers met een sterk en duurzaam idee of product op weg helpen.

Contacteer ons