Resultaten voor subsidies voor startende ondernemers

 
 
subsidies voor startende ondernemers
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Startersaanmoedigingen van de gewestelijke overheden. Ook het Vlaamse Gewest heeft een aantal maatregelen die specifiek voor startende ondernemers zijn bedoeld, zoals o.m.: KMO-portefeuille: is een subsidie-portefeuille die de onderneming kan aanwenden voor opleidingen, algemeen en strategisch ondernemersadvies, advies over innovatie en advies over internationalisering van de onderneming.
lening startende onderneming
Startinfo.
De Ondernemerschapsportefeuille ook wel BEA of Budget voor Economisch Advies genoemd, laat de kmos toe subsidies aan te vragen voor opleiding, advies, kennisoverdracht en mentorschap. De overheid betaalt twee derde van de kost van de dienstverlening en bedraagt maximum 5.000 euro. De Groeipremie biedt een subsidie voor investeringen van minstens 25.000 euro. Voor startende ondernemers is dat minimaal 12.500 euro.
lening startende onderneming
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
Hier een overzicht van de meest courante, steunverlenende instellingen en subsidies in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. Subsidies en steunmaatregelen in Vlaanderen. PMV: voor waarborgen en leningen. PMV Participatiemaatschappij Vlaanderen ondersteunt ondernemers die actief zijn in Vlaanderen met een scala aan producten: van waarborgen voor kredieten Waarborgregeling tot voordelige leningen o.a.
lening voor onderneming
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Van welke subsidies of steunmaatregelen kan u gebruik maken? Ontdek het hieronder! Kennisartikels over Steunmaatregelen starters. De Startlening: voorwaarden en tips in een nuttig filmpje. Vrijstelling van interest op leningen aan startende ondernemingen. De Winwinlening: hoe genieten van goedkope privé-financiering? Een microkrediet bij vzw Hefboom iets voor u?
subsidie voor zonnepanelen
9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers Ikgastarten.
9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers. Als startende ondernemer ben je vaak vooral bezig met investeren in je bedrijf. Dat kost geld, maar gelukkig steunt de overheid ondernemersinitiatieven door starters de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van financiële voordelen.
Subsidies en vergunningen voor starters Securex.
Vergunningen en subsidies voor starters Er zijn een heleboel zaken die je ondersteunen als startende zelfstandige of die je verplicht nodig hebt. Zo bestaan er verschillende subsidies voor starters vanuit de verschillende gewesten en heb je voor bepaalde activiteiten een vergunning nodig.
Steunmaatregelen en subsidies voor starters.
Subsidies voor Starters 2017. De maatregelen vervat in deze gids hebben onder meer betrekking op. Maar ook minder voor de hand liggende steunmaatregelen zoals de ondernemingsplan wedstrijd Bizidee of de begeleiding van werkzoekenden naar ondernemerschap. Ook de Tax shelter voor startende ondernemingen kan een optie zijn of vrijstelling van bijdragen.
Zoeken binnen de Subsidiedatabank Agentschap Innoveren en Ondernemen.
Trividend richt zich specifiek tot sociale en coöperatieve ondernemers die inzetten op tewerkstelling van kansengroepen en/of ondernemingen die werk maken van een mens en/of milieuvriendelijke samenleving. Vrijstelling van belastingvermeerdering voor startende ondernemingen bij onvoldoende voorafbetalingen. Als u voor de eerste maal een zelfstandige activiteit begint in hoofdberoep, bent u voor drie jaar vrijgesteld van voorafbetalingen.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige? 18 april 2016 door Mieke Vercauteren. fa iconbookmark" Subsidies. fa iconcomment" 2 Reacties. Nooit eerder was er zoveel ondersteuning voor beginnende ondernemers. Incubatoren, acceleratoren, wedstrijden en businesscoaches à volonté. Maar ook financieel is er een enorme variëteit aan steun, veel meer dan je zou vermoeden.

Contacteer ons