Op zoek naar subsidie voor startende ondernemers?

 
 
subsidie voor startende ondernemers
Financiering voor ondernemers en bedrijven Uw Europa.
Er is EU-financiering voor bedrijven in alle sectoren en van iedere grootte: zelfstandige ondernemers, start-ups, micro-ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen mkb en grotere bedrijven. Er is een breed scala aan financiering beschikbaar: bedrijfskredieten, microkredieten, bankgaranties en risicokapitaal. De EU steunt elk jaar meer dan 200 000 bedrijven.
eenmanszaak starten
Starterscontract Stad Gent.
U kunt het ook bestellen of persoonlijk komen afhalen bij het loket van het OOG Ondersteuningspunt Ondernemers Gent. Het ingevulde formulier kunt u opsturen of bij het OOG binnenbrengen. Huishoudelijk reglement voor het beoordelingscomité voor starterscontracten. Reglement voor een toelage aan startende ondernemers.
bedrijfsfilmpjes
Financiering en subsidies Maaseik.
Alle financieringsmogelijkheden voor je onderneming vind je in de brochure Hoe kan de overheid jouw financiering gemakkelijker maken? PMV is een Vlaamse investeringsmaatschappij die beloftevolle ondernemers financiert van bij de prille start tot aan de groei en internationalisering van hun bedrijf.
geld lenen startende ondernemer
Subsidies voor startende ondernemers.
Subsidies voor startende ondernemers. Eindelijk de stap gezet om ondernemer te worden? Echte subsidies zijn er niet meer voor startende ondernemers, maar wellicht heb je wel iets aan de volgende regelingen die je ondersteuning, financiering of extra zekerheid bieden voor geldverstrekkers.
geld lenen als startende ondernemer
Starterspremie.
Premies en subsidies. Start / Werken / Ondernemen / Subsidies en steunmaatregelen / Starterspremie. Ben jij een startende ondernemer en wil je je onderneming vestigen in een handelspand in Lanaken centrum? Of neem je een bestaande handelszaak over? Neem dan contact op met dienst economie om na te gaan of jij gebruik kan maken van de starterspremie. De subsidie bedraagt maximaal 5.000 voor alle nieuwe starters in het centrum van Lanaken.
partytent
Van bruto naar netto: hoeveel verdien je nu echt als zelfstandige?
Het is een gezonde reflex, zowel voor starters als voor gevestigde zelfstandigen: snuffel met de regelmaat van de klok door de Vlaamse subsidiedatabank. Je vindt er alle subsidies die je kan genieten, net als andere overheidsprojecten en maatregelen voor een vlotte start.: fiscale voordelen, zoals de winwinlening en tax shelter.; ondernemingswedstrijden, zoals Bizidee of Start Academy.; opleidingstrajecten om als werkzoekende zelfstandig te worden.; leningen aan interessante tarieven en dito voorwaarden. Handig en overzichtelijk: de subsidiegidsen. Deze brochures zijn opgesteld volgens de fase waarin je zaak zich bevindt. Ze linken bovendien automatisch naar de juiste subsidies in de subsidiedatabank. Zo heb je altijd een zicht op de meest actuele informatie en steunmaatregelen. Enkele titels uit het aanbod aan subsidiegidsen.: je hebt startersplannen.; je investeert als kmo.; je wil internationaal ondernemen.; je wil personeel aanwerven. Pols zeker ook eens in je gemeente. Ook steden en gemeenten geven startende ondernemers vaak een duwtje in de rug.
lening startende ondernemer
Krijg ik subsidies? Made in Limburg.
De subsidie bedraagt 50% voor het inkopen van extern strategisch advies en/of 50% van de loonkost bij het aanwerven van een strategisch medewerker. Het steunplafond per advies of aanwerving bedraagt 25.000 euro. Per kalenderjaar kan per KMO tot 50.000 euro subsidie worden bekomen.
sp.a Zonder startkapitaal staan onze jonge ondernemers in de kou.
Want wie nu niet op de drie F's' kan rekenen family, friends and fools, wordt in de steek gelaten. En wat baten investeringen in opleidingen en begeleidingen, als jonge starters nadien niet eens aan startkapitaal geraken voor hun onderneming? Nochtans zijn er initiatieven om dat aan te pakken. De vzw Hefboom voorziet bijvoorbeeld in microkredieten via haar Impulskrediet. Daarmee kunnen kleine, startende ondernemers die niet of nauwelijks toegang krijgen tot een banklening maximaal 25.000 euro krediet aanvragen tegen een rente van 6 procent.
Subsidie aanvragen als startende ondernemer ING Starters.
Ondernemen Vlaanderen.be.
Scholing en opleiding. Scholing en opleiding voor startende ondernemers. Droomt u ervan om uw eigen zaak te openen, maar twijfelt u of u de juiste kwalificaties hebt? Maak van uw zaak een succes via de juiste scholing en opleiding. Subsidie voor opleiding en advies voor kmo's' en zelfstandigen kmo-portefeuille.
Gemeentelijke steunmaatregelen voor ondernemers.
Door starters dit gratis lidmaatschap aan te bieden, willen we hen stimuleren om actief te worden bij de Kruishoutemse bedrijvenverenigingen. Startende kleinhandelaars zullen dus kunnen genieten van beide subsidies. Subsidie voor ondernemers die zich met een nieuwe exploitatiezetel in Kruishoutem komen vestigen.
Subsidie voor bedrijven Gemeente Leeuwarden.
Subsidie voor bedrijven. Voor startende ondernemers zijn er meerdere subsidiemogelijkheden.: Welke subsidiemogelijkheden zijn er voor uw bedrijf? Welke subsidiemogelijkheden zijn er voor uw bedrijf in Noord Nederland? www.nvas.nl Nederlandse Vereniging voor subsidieadviseurs. Welke betrouwbare subsidieadviseurs bevinden er zich in uw regio?

Contacteer ons