Resultaten voor subsidie voor startende ondernemers

 
 
subsidie voor startende ondernemers
Subsidies en overheidssteun BNP Paribas Fortis.
Steun bij bedrijfsfinanciering kredieten of waarborgen voor leningen. Participatiemaatschappij: de zelfstandige waarborg en investeringsmaatschappij voor ondernemers in Vlaanderen. Waalse Maatschappij voor Financiering en de Waarborg van Kleine en Middelgrote Ondernemingen: alle investeringsinfo en waarborgen van het Waals Gewest voor kmo's. Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Brussel: alle financieringsmiddelen voor Brusselse bedrijven. Kom zeker eens langs in één van onze kantoren. Onze adviseurs kennen de materie en helpen u mee het dossier op te stellen voor de juiste instantie en zo de financiering of waarborgregeling voor uw zaak rond te krijgen. Vaak gaat dit namelijk hand in hand met een bankkrediet. Bent u een starter? Bekijk dan zeker ons aanbod voor startende ondernemingen en neem contact op met de starterscoach uit uw omgeving.
lening startende ondernemer
Subsidies en regelingen voor startende ondernemers StartFlex.
Subsidies en regelingen voor startende ondernemers. Als startende ondernemers wilt u zoveel mogelijk tijd en geld investeren in uw bedrijf. De overheid ondersteunt de ondernemersinitiatieven door starters de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van financiële voordelen.Wanneer komt u in aanmerking voor een subsidie?
vochtproblemen
Subsidies.
De Vlaamse overheid komt startende ondernemingen tegemoet met o.a. de waarborgregeling en de Winwinlening. Laat een opmerking achter. Onze site verkennen. Starten als zelfstandige. In zelfstandig bijberoep. Plan jonge zelfstandigen. Starterscontract stad Gent. Starterscontract stad Kortrijk. Hinder bij openbare werken. Coaching voor ondernemers.
tuin tekenen
Tips tricks voor startende ondernemers Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Tips tricks voor startende ondernemers. In het TV-programma De Leeuwenkuil kregen startende ondernemers de kans om hun concept voor te leggen aan vijf investeerders. Dat betekende voor sommigen een succes, maar voor anderen ook nog wat werk aan de winkel.
Dakwerken Leuven
Starterscontract Stad Gent.
U kunt het ook bestellen of persoonlijk komen afhalen bij het loket van het OOG Ondersteuningspunt Ondernemers Gent. Het ingevulde formulier kunt u opsturen of bij het OOG binnenbrengen. Huishoudelijk reglement voor het beoordelingscomité voor starterscontracten. Reglement voor een toelage aan startende ondernemers.
excel
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Steunmaatregelen van de gewestelijke overheden. Ook het Vlaamse Gewest heeft een aantal maatregelen die startende én gevestigde ondernemingen aanmoedigen, zoals o.m.: BEA Budget voor Economisch Advies: subsidie op de diensten van erkende dienstverleners inzake opleiding, advies, kennisoverdracht en mentorschap. Groeipremie via callsysteem voor beroepsinvesteringen.
meubels of meubelen
Financiering voor ondernemers en bedrijven Uw Europa.
Er is EU-financiering voor bedrijven in alle sectoren en van iedere grootte: zelfstandige ondernemers, start-ups, micro-ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen mkb en grotere bedrijven. Er is een breed scala aan financiering beschikbaar: bedrijfskredieten, microkredieten, bankgaranties en risicokapitaal. De EU steunt elk jaar meer dan 200 000 bedrijven.
Boxsprings
Krijg ik subsidies? Made in Limburg.
De subsidie bedraagt 50% voor het inkopen van extern strategisch advies en/of 50% van de loonkost bij het aanwerven van een strategisch medewerker. Het steunplafond per advies of aanwerving bedraagt 25.000 euro. Per kalenderjaar kan per KMO tot 50.000 euro subsidie worden bekomen.
ontstoppen wc
Subsidie startende ondernemer: leer erover bij NHA.
Hoe aan een subsidie startende ondernemer raken? De opleidingen van NHA tonen je de weg naar subsidies voor je een eigen onderneming. Een eigen zaak opstarten doe je niet zomaar. Wanneer je vage ideeën over het beginnen van een zelfstandige onderneming concrete vormen aannemen, moet je eerst het financiële plaatje bekijken.
geld lenen ondernemer
Financiering en subsidies Maaseik.
Alle financieringsmogelijkheden voor je onderneming vind je in de brochure Hoe kan de overheid jouw financiering gemakkelijker maken? PMV is een Vlaamse investeringsmaatschappij die beloftevolle ondernemers financiert van bij de prille start tot aan de groei en internationalisering van hun bedrijf.
testing
Starterssubsidie Stad Roeselare.
Home Ondernemers Subsidies en voordelen Starterssubsidie. Stad Roeselare wil startende ondernemers in Roeselare ondersteunen en kent daarom een subsidie toe aan startende ondernemers in de vorm van opleidingen, te volgen bij de POM Actie Voor Starters. Elke startende ondernemer die zich registreert bij Actie voor starters krijgt bij registratie 1000 credits van Actie voor Starters toegekend om te besteden aan opleidingen.
verlovingsringen
Starterscontract voor startende ondernemers Zwevegem.
Starterscontract voor startende ondernemers. Starterscontract voor startende ondernemers. Startende ondernemingen kunnen tot max. 3.250 euro subsidie aanvragen via het starterscontract. Die kan de starter gebruiken voor opleiding, professioneel advies en beroepsgebonden investeringen. De subsidieaanvraag wordt voorgelegd aan een beoordelingscommissie die advies uitbrengt aan het schepencollege.

Contacteer ons