Zoeken naar subsidie startende ondernemers

 
 
subsidie startende ondernemers
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Deze UNIZO infosessie leidt je van A tot Z door het opstartparcours. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer. Meer Activiteiten over Steunmaatregelen starters. Modellen en contracten over Steunmaatregelen starters. Attest tax shelter voor investeringen in startende vennootschappen.
eenmanszaak oprichten
Subsidiedatabank Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Ontdek de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Naar de subsidiedatabank. Subsidies én financieringsmaatregelen voor de ondernemer. Met de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Voor de ondernemers actief in het Vlaamse Gewest zowel in hoofd als bijberoep tenzij anders wordt vermeld.
subsidie op zonnepanelen
Wat zijn de steunmaatregelen voor startende ondernemers in Vlaanderen?
Wat zijn de steunmaatregelen voor startende ondernemers in Vlaanderen? Geschreven door Hye-Sook Vijls op 3 november 2017. Thema's: Ik wil starten als zelfstandige, Financiering en Steunmaatregelen. Tijdens de eerste jaren als startende ondernemer zal je waarschijnlijk veel moeten investeren in je eigen zaak.
lening startende ondernemer
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Steunmaatregelen van de gewestelijke overheden. Ook het Vlaamse Gewest heeft een aantal maatregelen die startende én gevestigde ondernemingen aanmoedigen, zoals o.m.: BEA Budget voor Economisch Advies: subsidie op de diensten van erkende dienstverleners inzake opleiding, advies, kennisoverdracht en mentorschap. Groeipremie via callsysteem voor beroepsinvesteringen.
Subsidies en vergunningen voor starters Securex.
Vergunningen en subsidies voor starters Er zijn een heleboel zaken die je ondersteunen als startende zelfstandige of die je verplicht nodig hebt. Zo bestaan er verschillende subsidies voor starters vanuit de verschillende gewesten en heb je voor bepaalde activiteiten een vergunning nodig.
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
Hier een overzicht van de meest courante, steunverlenende instellingen en subsidies in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. Subsidies en steunmaatregelen in Vlaanderen. PMV: voor waarborgen en leningen. PMV Participatiemaatschappij Vlaanderen ondersteunt ondernemers die actief zijn in Vlaanderen met een scala aan producten: van waarborgen voor kredieten Waarborgregeling tot voordelige leningen o.a.
Steunmaatregelen en subsidies voor starters.
De maatregelen vervat in deze gids hebben onder meer betrekking op. Maar ook minder voor de hand liggende steunmaatregelen zoals de ondernemingsplan wedstrijd Bizidee of de begeleiding van werkzoekenden naar ondernemerschap. Ook de Tax shelter kan voor startende ondernemingen kan een optie zijn.
Steunmaatregelen voor startende ondernemers.
Voor klanten van Zenito is het coachingtraject zelfs gratis! Via de kmo-portefeuille kan je als ondernemer in het Vlaams Gewest jaarlijks subsidie aanvragen voor opleiding en advies. De bedragen zijn afhankelijk van de grootte van jouw onderneming en variëren van 10.000, tot 15.000. Bevindt jouw onderneming zich in een strategisch groeitraject via innovatie, transformatie of internationalisatie? Kijk dan zeker eens naar de kmo-groeisubsidie. Je kan kiezen tussen een interne aanwerving of externe consultancy versterking. Het subsidieplafond bedraagt 25.000, op jaarbasis, met een subsidiepercentage van 50%. Beide zijn ook combineerbaar, met een maximum van 50.000. Er geldt een minimaal projectbedrag van 20.000. In het Brussels Gewest kan je voor opleiding en consultancy een beroep doen op verschillende steunmaatregelen. De belangrijkste zijn.: Steun voor extern advies. Steun voor vorming en opleiding. Kijk voor meer informatie op www.werk-economie-emploi.irisnet.be. Waar vind ik een overzicht van alle subsidies? Dit was een greep uit de diverse steunmaatregelen voor startende ondernemers.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Ook steden en gemeenten zetten zelf acties op touw om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven. Die volgen elkaar in snel tempo op en staan lang niet allemaal in de subsidiedatabank. Voor deze steden hebben we alvast de beste redenen opgesomd om er te ondernemen.:

Contacteer ons