Meer resultaten voor subsidie startende ondernemers

 
 
subsidie startende ondernemers
subsidie
Steunmaatregelen en subsidies voor starters.
Kan ik genieten van subsidies? Bestaan er subsidies of andere steunmaatregelen voor starters? De overheid neemt rechtstreeks of onrechtstreeks maatregelen ter ondersteuning van wie een eigen zaak of onderneming wil starten. Meestal gaat het om financiële steunmaatregelen. Dat hoeft niet te verwonderen.
geld lenen ondernemer
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Deze UNIZO infosessie leidt je van A tot Z door het opstartparcours. Een must voor iedereen die wil starten als zelfstandig ondernemer. Meer Activiteiten over Steunmaatregelen starters. Modellen en contracten over Steunmaatregelen starters. Attest tax shelter voor investeringen in startende vennootschappen.
lening startende ondernemer
Kapitaal en krediet voor ondernemers Vlaanderen.be.
Subsidie voor opleiding en advies voor kmo's' en zelfstandigen kmo-portefeuille. De kmo-portefeuille is een laagdrempelige en interactieve webtoepassing waarlangs ondernemers jaarlijks tot 40.000 euro subsidies kunnen krijgen van de Vlaamse overheid voor ondersteuning in hun processen van ondernemen, innoveren en internationaliseren. Voor starters en bestaande ondernemingen. Voordelige lening van de overheid met cofinanciering. Voor werklozen en werkzoekenden die zelfstandige willen worden. Voordelige lening van maximaal 30.000 euro en extra begeleiding. Startende ondernemers of andere organisaties hebben het soms moeilijk om de traditionele financieringskanalen aan te boren.
bekende jazz artiesten
Ondernemen Vlaanderen.be.
Scholing en opleiding voor startende ondernemers. Droomt u ervan om uw eigen zaak te openen, maar twijfelt u of u de juiste kwalificaties hebt? Maak van uw zaak een succes via de juiste scholing en opleiding. Subsidie voor opleiding en advies voor kmo's' en zelfstandigen kmo-portefeuille.
subsidie op zonnepanelen
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Steunmaatregelen van de gewestelijke overheden. Ook het Vlaamse Gewest heeft een aantal maatregelen die startende én gevestigde ondernemingen aanmoedigen, zoals o.m.: BEA Budget voor Economisch Advies: subsidie op de diensten van erkende dienstverleners inzake opleiding, advies, kennisoverdracht en mentorschap. Groeipremie via callsysteem voor beroepsinvesteringen.
eigen onderneming starten
Steunmaatregelen voor startende ondernemers.
Voor klanten van Zenito is het coachingtraject zelfs gratis! Via de kmo-portefeuille kan je als ondernemer in het Vlaams Gewest jaarlijks subsidie aanvragen voor opleiding en advies. De bedragen zijn afhankelijk van de grootte van jouw onderneming en variëren van 10.000, tot 15.000. Bevindt jouw onderneming zich in een strategisch groeitraject via innovatie, transformatie of internationalisatie? Kijk dan zeker eens naar de kmo-groeisubsidie. Je kan kiezen tussen een interne aanwerving of externe consultancy versterking. Het subsidieplafond bedraagt 25.000, op jaarbasis, met een subsidiepercentage van 50%. Beide zijn ook combineerbaar, met een maximum van 50.000. Er geldt een minimaal projectbedrag van 20.000. In het Brussels Gewest kan je voor opleiding en consultancy een beroep doen op verschillende steunmaatregelen. De belangrijkste zijn.: Steun voor extern advies. Steun voor vorming en opleiding. Kijk voor meer informatie op www.werk-economie-emploi.irisnet.be. Waar vind ik een overzicht van alle subsidies? Dit was een greep uit de diverse steunmaatregelen voor startende ondernemers.
Subsidies en vergunningen voor starters Securex.
Vergunningen en subsidies voor starters Er zijn een heleboel zaken die je ondersteunen als startende zelfstandige of die je verplicht nodig hebt. Zo bestaan er verschillende subsidies voor starters vanuit de verschillende gewesten en heb je voor bepaalde activiteiten een vergunning nodig.
Subsidiedatabank Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Ontdek de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Naar de subsidiedatabank. Subsidies én financieringsmaatregelen voor de ondernemer. Met de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Voor de ondernemers actief in het Vlaamse Gewest zowel in hoofd als bijberoep tenzij anders wordt vermeld.
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
Hier een overzicht van de meest courante, steunverlenende instellingen en subsidies in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. Subsidies en steunmaatregelen in Vlaanderen. PMV: voor waarborgen en leningen. PMV Participatiemaatschappij Vlaanderen ondersteunt ondernemers die actief zijn in Vlaanderen met een scala aan producten: van waarborgen voor kredieten Waarborgregeling tot voordelige leningen o.a.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Ook steden en gemeenten zetten zelf acties op touw om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven. Die volgen elkaar in snel tempo op en staan lang niet allemaal in de subsidiedatabank. Voor deze steden hebben we alvast de beste redenen opgesomd om er te ondernemen.:

Contacteer ons