Meer resultaten voor steunmaatregelen voor startende ondernemers

 
 
steunmaatregelen voor startende ondernemers
Financiering en subsidies Ondernemen in Antwerpen.
Impulskrediet voor ondernemers die moeilijk aan bankfinanciering geraken. Geeft microkredieten van 2500 tot 25.000 euro. Tax shelter voor startende bedrijven: particulieren kunnen genieten van een belastingvermindering van 30 of 45% als zij rechtstreeks investeren in het kapitaal van startende vennootschappen. De subsidiedatabank van het Agentschap Innoveren Ondernemen bundelt alle steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden.
Lening voor startende ondernemers
Welke fiscale voordelen zijn er voor starters?
Welke fiscale voordelen zijn er voor starters? 09 okt 17 Door Nathalie Put. Steunmaatregelen Terug naar overzicht. Startkapitaal vergaren: veel beginnende ondernemers zien het als een loodzware opdracht, maar de praktijk leert dat ook deze uitdaging best haalbaar is. Nooit eerder werd er namelijk zoveel financiële ondersteuning voor starters voorzien.
Lening voor startende ondernemers
pepingen: Vragenlijst voor starters.
Neem eens een kijkje op onze website www.startersservice.be. Je vindt er informatie over startvoorwaarden, formaliteiten, financiering, steunmaatregelen, enz. Je kan je op de site ook registreren om toegang te krijgen tot gratis software www.startwijzer.be en checklists voor het opstellen van je ondernemingsplan, en nog veel meer.
vochtproblemen
Subsidies en overheidssteun BNP Paribas Fortis.
Steun bij bedrijfsfinanciering kredieten of waarborgen voor leningen. Participatiemaatschappij: de zelfstandige waarborg en investeringsmaatschappij voor ondernemers in Vlaanderen. Waalse Maatschappij voor Financiering en de Waarborg van Kleine en Middelgrote Ondernemingen: alle investeringsinfo en waarborgen van het Waals Gewest voor kmo's. Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Brussel: alle financieringsmiddelen voor Brusselse bedrijven. Kom zeker eens langs in één van onze kantoren. Onze adviseurs kennen de materie en helpen u mee het dossier op te stellen voor de juiste instantie en zo de financiering of waarborgregeling voor uw zaak rond te krijgen. Vaak gaat dit namelijk hand in hand met een bankkrediet. Bent u een starter? Bekijk dan zeker ons aanbod voor startende ondernemingen en neem contact op met de starterscoach uit uw omgeving.
borders tuin
Subsidies en Premies in 2017? Waar vind je ze? De Boekhouding.
Maandelijks verzamelt de Stad Gent de gegevens van startende bedrijven uit de KBO. Na controle van de lijsten èn na goedkeuring door het college betaalt de Stad Gent u uw inschrijvingsrecht terug. Nadien wordt u via een brief die het startersbeleid van de Stad Gent verder toelicht, op de hoogte gebracht van de uitbetaling. De Provincie Oost-Vlaanderen kan een subsidie toekennen van maximaal 20.000 maximaal steunpercentage van 80% aan een samenwerkingsverband van minstens vijf Oost-Vlaamse kmos, gevestigd op een bedrijventerrein die gezamenlijk verduurzamende acties ondernemen. Ook lokale besturen gemeenten kunnen een subsidie aanvragen steeds in samenwerking met lokale kmos of bedrijvenverenigingen. Vlaamse overheid subsidies en premies. Poplulairste: Kmo-portefeuille: steun voor opleiding en advies.
analyse website
Bestaan er steunmaatregelen voor beginnende ondernemers? Vacature.com.
De overheid stelt een aantal steunmaatregelen ter beschikking van startende ondernemers. Deze kunnen een financieel duwtje in de rug betekenen voor je opstart. Het loont in ieder geval de moeite om na te gaan of je voor bepaalde vormen van steun in aanmerking komt.
epdm mechelen
Info voor starters Waregem.
De Participatiemaatschappij Vlaanderen PMV beschikken ondermeer over een waarborgregeling, VINNOF, de winwinlening en Kids Invest. Alle informatie over deze en andere steunmaatregelen vind je u op de website van de Participatiemaatschappij Vlaanderen. Het Participatiefonds ontwikkelde heel wat maatregelen voor ondernemers.
camera
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters? Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters? Wist je dat je als starter beroep kunt doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen van de overheid? Zo word je aangemoedigd om blijvend te investeren in je zaak. Hier een overzicht van de meest courante, steunverlenende instellingen en subsidies in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. Subsidies en steunmaatregelen in Vlaanderen. PMV: voor waarborgen en leningen. PMV Participatiemaatschappij Vlaanderen ondersteunt ondernemers die actief zijn in Vlaanderen met een scala aan producten: van waarborgen voor kredieten Waarborgregeling tot voordelige leningen o.a.
metaal
Starters Stad Vilvoorde.
Agentschap Ondernemen Het Agentschap Ondernemen www.agentschapondernemen.be is het aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor ondernemers. Het begeleidt ondernemers in talrijke domeinen. U kan er terecht voor advies over o.a. startende ondernemingen, financiering en steunmaatregelen, vestiging en ruimtelijke ordening, groei, milieu, efficiënt energiegebruik, innovatie, internationaal ondernemen en werk.
Boxsprings
Startend ondernemer Ninove.
Snacks, eetcafé's, bistro's. Wat zoek je? Zelf aan de slag! Premies, toelagen en steunmaatregelen voor startende ondernemers. Verzekering objectieve aansprakelijkheid in geval van brand en ontploffing. Volg ons op. Stadsbestuur Centrumlaan 100, 9400 Ninove T 054 31 32 33, stadsbestuur@ninove.be.
ontstoppen wc
Gemeentelijke steunmaatregelen voor ondernemers.
Ondernemers creëren welvaart en jobs en zijn bijvoorbeeld ook een belangrijke steunpilaar voor het verenigingsleven. Het gemeentebestuur van Kruishoutem wil verder de lokale handelsactiviteiten bevorderen en voorziet daarom vanaf 1 januari 2014 twee nieuwe steunmaatregelen voor ondernemers die zich in Kruishoutem komen vestigen. Deze werden op de gemeenteraad van maandag 16 december goedgekeurd. De eerste maatregel richt zich op handelaars. Startende en bestaande handelaars die in Kruishoutem een kleinhandel starten krijgen vanaf volgend jaar een welkomstpakket.
verlovingsringen
Steunmaatregel voor startende ondernemers.
Steunmaatregel voor startende ondernemers. 9 April 2015. By Frederik Bonne. De Stad Gent heeft het starterscontract in het leven geroepen als steunmaatregel voor startende ondernemers in Gent. Lees er meer over op de site www.oogent.be/nl/starterscontract en ontdek of ook u hier gebruik kan van maken.

Contacteer ons