Op zoek naar steunmaatregelen voor startende ondernemers?

 
 
steunmaatregelen voor startende ondernemers
Financiering en subsidies Ondernemen in Antwerpen.
Impulskrediet voor ondernemers die moeilijk aan bankfinanciering geraken. Geeft microkredieten van 2500 tot 25.000 euro. Tax shelter voor startende bedrijven: particulieren kunnen genieten van een belastingvermindering van 30 of 45% als zij rechtstreeks investeren in het kapitaal van startende vennootschappen. De subsidiedatabank van het Agentschap Innoveren Ondernemen bundelt alle steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden.
zakelijke lening voor startende ondernemers
Z-Ondernemen: subsidies voor startende ondernemers YouTube.
Heiko Hartsuijker 89 views. Provincie deelt subsidies uit voor innovatieve en duurzame projecten RTV Noord Duration: 136. RTV Noord 62 views. Netwerking voor startende ondernemers! Brecht Vanruymbeke 309 views. Starterscafé Rabobank Salland april 2010: 5 tips voor startende ondernemers Duration: 228.
geld lenen startende ondernemer
Infomatiereeks Starten met een eigen zaak na je vijftigste! VDAB.
Een startende ondernemer kan beroep doen op verschillende financiële steunmaatregelen, deskundig advies, subsidies tot zelfs individuele begeleiding. Tijdens deze infoavond ontdekken 50 kandidaat-ondernemers het ruime pallet van ondersteuning voor startende ondernemers! Ook de mogelijkheden tot een eventuele overname van een zaak komt aan bod.
checker
9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers Ikgastarten.
9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers. Als startende ondernemer investeer je vaak veel geld in je bedrijf. Gelukkig steunt de overheid starters door middel van financiële voordelen. Een overzicht van de bekendste startersregelingen: 9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers.
immo brown
Krijg ik subsidies? Made in Limburg.
De subsidie bedraagt 50% voor het inkopen van extern strategisch advies en/of 50% van de loonkost bij het aanwerven van een strategisch medewerker. Het steunplafond per advies of aanwerving bedraagt 25.000 euro. Per kalenderjaar kan per KMO tot 50.000 euro subsidie worden bekomen. In de Subsidiedatabank vindt u informatie over de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden.
sea life
Bestaan er steunmaatregelen voor beginnende ondernemers? Vacature.com.
De overheid stelt een aantal steunmaatregelen ter beschikking van startende ondernemers. Deze kunnen een financieel duwtje in de rug betekenen voor je opstart. Het loont in ieder geval de moeite om na te gaan of je voor bepaalde vormen van steun in aanmerking komt.
Matrassen
Overheidssteun: waar kunt u als ondernemer op rekenen? Trends Information Services Trends.
De Unie van Zelfstandige Ondernemers UNIZO heeft opgelijst welke beschikbare steunmiddelen en premies er zijn voor ondernemingen in Vlaanderen. In de EU-subsidiegids kunt u als ondernemer checken wat de Europese Unie voor uw bedrijf kan betekenen. In Brussel biedt het Brussels Hoofdstedelijk Gewest subsidies aan zelfstandigen kmo's, starters en grotere ondernemingen. In de subsidiedatabank vindt u alle subsidies, steunmaatregelen en premies van het dit gewest samen.
lening voor startende ondernemers met bkr
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters? Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters? Wist je dat je als starter beroep kunt doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen van de overheid? Zo word je aangemoedigd om blijvend te investeren in je zaak. Hier een overzicht van de meest courante, steunverlenende instellingen en subsidies in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. Subsidies en steunmaatregelen in Vlaanderen. PMV: voor waarborgen en leningen. PMV Participatiemaatschappij Vlaanderen ondersteunt ondernemers die actief zijn in Vlaanderen met een scala aan producten: van waarborgen voor kredieten Waarborgregeling tot voordelige leningen o.a.
Alle steunmaatregelen 1819.be.
Energiepremies: premies voor studies en audits. Erasmus voor jonge ondernemers. Erkenning en financiering van de plaatselijke initiatieven voor de ontwikkeling van de werkgelegenheid en de inschakelingsondernemingen. Financiering met microkredieten voor de sociale en lokale economie: Brusoc. Financiering van innoverende ondernemingen nog in een ontwikkelingsfase / in precommercialisatie fase: Bruseed. Financiering van innoverende ondernemingen nog in een ontwikkelingsfase/ in precommercialisatie fase: Bruseed. Financiering voor audiovisuele ondernemingen: screen.brussels business. Financiering voor jonge, innoverende ondernemingen: Brustart. Financiering voor volwassen en groeiende ondernemingen G.I.M.B. Financiering voor zelfstandigen en kmo's: Brupart. Finexpo Comité voor de financiële ondersteuning van de export. Fiscaal statuut van de buitenlandse kaderleden. Fiscale vrijstelling intresten crowdfunding. Gedeeltelijke vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor onderzoekers. Gedeeltelijke vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor ploeg en nachtarbeid. Gedeeltelijke vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor startende ondernemingen.
gemeente Jabbeke.
ONDERSTEUNING VAN STARTENDE ONDERNEMINGEN OP VLAAMS NIVEAU. Het voormalige Agentschap Ondernemen verdeelt jaarlijks zon 200 miljoen euro aan subsidies en premies, goed voor ruim 230 steunmaatregelen. Dat lijkt misschien op een wildgroei, maar als ondernemer kan je nu eenmaal in 1.001 situaties positief of negatief verzeild raken. Zo is er steun voor de opstart van een zaak, overnames, innovatie, internationaal ondernemen, energie en milieumaatregelen, opleiding, tewerkstelling, hinder bij werken, noem maar op. Zowel starters als gevestigde ondernemers maken er maar beter een reflex van: surfen naar de Vlaamse subsidiedatabank en vervolgens filteren op het type steun, je sector, de leeftijd van je bedrijfenzovoort.
Van bruto naar netto: hoeveel verdien je nu echt als zelfstandige? Xerius.
Het is een gezonde reflex, zowel voor starters als voor gevestigde zelfstandigen: snuffel met de regelmaat van de klok door de Vlaamse subsidiedatabank. Je vindt er alle subsidies die je kan genieten, net als andere overheidsprojecten en maatregelen voor een vlotte start.: fiscale voordelen, zoals de winwinlening en tax shelter.; ondernemingswedstrijden, zoals Bizidee of Start Academy.; opleidingstrajecten om als werkzoekende zelfstandig te worden.; leningen aan interessante tarieven en dito voorwaarden. Handig en overzichtelijk: de subsidiegidsen. Deze brochures zijn opgesteld volgens de fase waarin je zaak zich bevindt. Ze linken bovendien automatisch naar de juiste subsidies in de subsidiedatabank. Zo heb je altijd een zicht op de meest actuele informatie en steunmaatregelen. Enkele titels uit het aanbod aan subsidiegidsen.: je hebt startersplannen.; je investeert als kmo.; je wil internationaal ondernemen.; je wil personeel aanwerven. Pols zeker ook eens in je gemeente. Ook steden en gemeenten geven startende ondernemers vaak een duwtje in de rug.
Overzicht.
Gemeentelijke steunmaatregelen voor ondernemers.: Het gemeentebestuur van Kruishoutem wil verder de lokale handelsactiviteiten bevorderen en voorziet daarom vanaf 1 januari 2014 twee nieuwe steunmaatregelen voor ondernemers die zich in Kruishoutem komen vestigen. De eerste maatregel richt zich op handelaars. Startende en bestaande handelaars die in Kruishoutem een kleinhandel starten krijgen vanaf volgend jaar een welkomstpakket.

Contacteer ons