Op zoek naar steunmaatregelen voor startende ondernemers?

 
 
steunmaatregelen voor startende ondernemers
Starterscontract Stad Gent.
U kunt het ook bestellen of persoonlijk komen afhalen bij het loket van het OOG Ondersteuningspunt Ondernemers Gent. Het ingevulde formulier kunt u opsturen of bij het OOG binnenbrengen. Huishoudelijk reglement voor het beoordelingscomité voor starterscontracten. Reglement voor een toelage aan startende ondernemers.
eenmanszaak starten
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Startersaanmoedigingen van de gewestelijke overheden. Ook het Vlaamse Gewest heeft een aantal maatregelen die specifiek voor startende ondernemers zijn bedoeld, zoals o.m.: KMO-portefeuille: is een subsidie-portefeuille die de onderneming kan aanwenden voor opleidingen, algemeen en strategisch ondernemersadvies, advies over innovatie en advies over internationalisering van de onderneming. Bizidee: wedstrijd voor ondernemingsplannen. Groeipremie via callsysteem voor beroepsinvesteringen. Waarborgregeling: wanneer een gebrek aan waarborgen een banklening bemoeilijkt, kan de Vlaamse overheid tot 75% van de lening waarborgen. U vindt alle informatie terug op de website www.vlaanderen.be/ondernemen. Zie voor alle steunmaatregelen voor ondernemingen in het Brusselse Gewest op de website www.EcoSubsiBru.be.
lening voor startende ondernemers met bkr
Bestaan er steunmaatregelen voor starters?
De overheid stelt een aantal steunmaatregelen ter beschikking van startende ondernemers. Het loont alvast de moeite om na te gaan of u voor bepaalde vormen van steun in aanmerking komt. Hieronder vindt u een bondig overzicht van enkele belangrijke federale en Vlaamse steunmaatregelen.
zakelijke lening voor startende ondernemers
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters? Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters? Wist je dat je als starter beroep kunt doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen van de overheid? Zo word je aangemoedigd om blijvend te investeren in je zaak. Hier een overzicht van de meest courante, steunverlenende instellingen en subsidies in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. Subsidies en steunmaatregelen in Vlaanderen. PMV: voor waarborgen en leningen. PMV Participatiemaatschappij Vlaanderen ondersteunt ondernemers die actief zijn in Vlaanderen met een scala aan producten: van waarborgen voor kredieten Waarborgregeling tot voordelige leningen o.a.
bedrijfsfilmpjes
Krijg ik subsidies? Made in Limburg.
De subsidie bedraagt 50% voor het inkopen van extern strategisch advies en/of 50% van de loonkost bij het aanwerven van een strategisch medewerker. Het steunplafond per advies of aanwerving bedraagt 25.000 euro. Per kalenderjaar kan per KMO tot 50.000 euro subsidie worden bekomen. In de Subsidiedatabank vindt u informatie over de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden.
geld lenen startende ondernemer
Tot 20.000 euro subsidies voor startende handelaren in Lommel Detailhandel in Vlaanderen.
U bent hier. Home steunmaatregelen Tot 20.000 euro subsidies voor startende handelaren in Lommel. Tot 20.000 euro subsidies voor startende handelaren in Lommel. De gemeenteraad keurde gisteren een opmerkelijk nieuw subsidiereglement goed om het handelsleven in Lommel aan te moedigen en leegstand grondig aan te pakken.
Subsidies en premies voor uw zaak ING belgi?
De subsidiedatabank brengt alle subsidies, steunmaatregelen en premies in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest samen. Vlaio brengt alle mogelijke premies en financiële steunmaatregelen door de provinciale, regionale, federale en Europese overheden samen in één databank. Ook de Unie van Zelfstandige Ondernemers Unizo biedt een overzicht van de beschikbare steunmiddelen en premies voor de ondernemingen in het Vlaamse Gewest.
pepingen: Vragenlijst voor starters.
Je vindt er informatie over startvoorwaarden, formaliteiten, financiering, steunmaatregelen, enz. Je kan je op de site ook registreren om toegang te krijgen tot gratis software www.startwijzer.be en checklists voor het opstellen van je ondernemingsplan, en nog veel meer. Worden je plannen voor het starten met een eigen zaak zeer concreet en zit je met bepaalde specifieke vragen, dan kan je terecht bij een Unizo Startersadviseur voor individueel advies.
jonge ondernemers argus advocaten hasselt steunmaatregelen voor startende ondernemers.
jonge ondernemers oost-vlaamse steunmaatregelen startende ondernemers. Op de websites van Brussel Economie en Werkgelegenheid en 1819 kan u een handig overzicht vinden van de Brusselse steunmaatregelen. Wat zijn de steunmaatregelen voor startende ondernemers in Vlaanderen? Wat zijn de steunmaatregelen voor startende ondernemers in Vlaanderen?
Subsidies en overheidssteun BNP Paribas Fortis.
Steun bij bedrijfsfinanciering kredieten of waarborgen voor leningen. Participatiemaatschappij: de zelfstandige waarborg en investeringsmaatschappij voor ondernemers in Vlaanderen. Waalse Maatschappij voor Financiering en de Waarborg van Kleine en Middelgrote Ondernemingen: alle investeringsinfo en waarborgen van het Waals Gewest voor kmo's. Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Brussel: alle financieringsmiddelen voor Brusselse bedrijven. Kom zeker eens langs in één van onze kantoren. Onze adviseurs kennen de materie en helpen u mee het dossier op te stellen voor de juiste instantie en zo de financiering of waarborgregeling voor uw zaak rond te krijgen. Vaak gaat dit namelijk hand in hand met een bankkrediet. Bent u een starter? Bekijk dan zeker ons aanbod voor startende ondernemingen en neem contact op met de starterscoach uit uw omgeving.
Starten als zelfstandige Stad Geraardsbergen.
Starten als zelfstandige. Het stadsbestuur wil de slaagkansen van startende ondernemers verhogen en de zelfstandige economische activiteit in de stad stimuleren. Met de financiële en begeleidende steunmaatregelen uit het starterscontract krijgt de starter een duwtje in de rug om van zijn onderneming een succesverhaal te maken. Het reglement starterscontract omschrijft de voorwaarden tot het toekennen van de toelage en geeft de wederzijdse rechten en plichten van de betrokken partijen weer. De stad organiseert een aantal keren per jaar een starterscafé. Iedereen met zin voor ondernemen is welkom, evenals de pas gestarte ondernemers.
gemeente Jabbeke.
ONDERSTEUNING VAN STARTENDE ONDERNEMINGEN OP VLAAMS NIVEAU. Het voormalige Agentschap Ondernemen verdeelt jaarlijks zon 200 miljoen euro aan subsidies en premies, goed voor ruim 230 steunmaatregelen. Dat lijkt misschien op een wildgroei, maar als ondernemer kan je nu eenmaal in 1.001 situaties positief of negatief verzeild raken. Zo is er steun voor de opstart van een zaak, overnames, innovatie, internationaal ondernemen, energie en milieumaatregelen, opleiding, tewerkstelling, hinder bij werken, noem maar op. Zowel starters als gevestigde ondernemers maken er maar beter een reflex van: surfen naar de Vlaamse subsidiedatabank en vervolgens filteren op het type steun, je sector, de leeftijd van je bedrijfenzovoort.

Contacteer ons