Meer resultaten voor ondersteuning startende ondernemers

 
 
ondersteuning startende ondernemers
Steunmaatregelen voor startende ondernemers.
Met deze coaching verbeter je je persoonlijk ondernemerschap én het management van je zaak. Je kan met loopbaancheques betalen, de kosten bedragen dan slechts 40, voor 4 uur ondersteuning. Voor klanten van Zenito is het coachingtraject zelfs gratis! Via de kmo-portefeuille kan je als ondernemer in het Vlaams Gewest jaarlijks subsidie aanvragen voor opleiding en advies. De bedragen zijn afhankelijk van de grootte van jouw onderneming en variëren van 10.000, tot 15.000. Bevindt jouw onderneming zich in een strategisch groeitraject via innovatie, transformatie of internationalisatie? Kijk dan zeker eens naar de kmo-groeisubsidie. Je kan kiezen tussen een interne aanwerving of externe consultancy versterking. Het subsidieplafond bedraagt 25.000, op jaarbasis, met een subsidiepercentage van 50%. Beide zijn ook combineerbaar, met een maximum van 50.000. Er geldt een minimaal projectbedrag van 20.000. In het Brussels Gewest kan je voor opleiding en consultancy een beroep doen op verschillende steunmaatregelen. De belangrijkste zijn.: Steun voor extern advies. Steun voor vorming en opleiding. Kijk voor meer informatie op www.werk-economie-emploi.irisnet.be. Waar vind ik een overzicht van alle subsidies? Dit was een greep uit de diverse steunmaatregelen voor startende ondernemers.
lenen zonder bank
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Vrijstelling van interest op leningen aan startende ondernemingen. De Winwinlening: hoe genieten van goedkope privé-financiering? Een microkrediet bij vzw Hefboom iets voor u? Wat is de investeringsaftrek en hoe werkt het? Kan u een zelfstandige activiteit uitoefenen met behoud van werkloosheidsuitkeringen?
prive geld lenen als ondernemer
Start Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Met de Winwinlening moedigt de Vlaamse overheid particulieren aan om achtergestelde leningen aan kmo's' te verstrekken met een looptijd van 8 jaar, tot. BBQ Bryo meets Jong Voka. Zin om je netwerk uit te breiden en contacten te leggen met jonge en startende ondernemers?
bosiet training locations
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
KMO-cofinanciering: De KMO-cofinanciering helpt je bij de start of groei van je onderneming of van je zelfstandige activiteit. FINMIX: voor complexe financieringsbehoeften. Voor ondernemers die een complexe financiering nodig hebben, helpt FINMIX de zoektocht efficiënter en vlotter te laten verlopen.
Wat zijn de steunmaatregelen voor startende ondernemers in Vlaanderen?
Wat zijn de steunmaatregelen voor startende ondernemers in Vlaanderen? Geschreven door Hye-Sook Vijls op 3 november 2017. Thema's: Ik wil starten als zelfstandige, Financiering en Steunmaatregelen. Tijdens de eerste jaren als startende ondernemer zal je waarschijnlijk veel moeten investeren in je eigen zaak.
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Startersaanmoedigingen van de gewestelijke overheden. Ook het Vlaamse Gewest heeft een aantal maatregelen die specifiek voor startende ondernemers zijn bedoeld, zoals o.m.: KMO-portefeuille: is een subsidie-portefeuille die de onderneming kan aanwenden voor opleidingen, algemeen en strategisch ondernemersadvies, advies over innovatie en advies over internationalisering van de onderneming.
Subsidies en vergunningen voor starters Securex.
Vergunningen en subsidies voor starters Er zijn een heleboel zaken die je ondersteunen als startende zelfstandige of die je verplicht nodig hebt. Zo bestaan er verschillende subsidies voor starters vanuit de verschillende gewesten en heb je voor bepaalde activiteiten een vergunning nodig.
Steunmaatregelen en subsidies voor starters.
De overheid neemt rechtstreeks of onrechtstreeks maatregelen ter ondersteuning van wie een eigen zaak of onderneming wil starten. Meestal gaat het om financiële steunmaatregelen. Dat hoeft niet te verwonderen. Gebrek aan voldoende startkapitaal is vaak een reden waarom bedrijven niet van de grond komen. Subsidies voor Starters 2017. De maatregelen vervat in deze gids hebben onder meer betrekking op. Maar ook minder voor de hand liggende steunmaatregelen zoals de ondernemingsplan wedstrijd Bizidee of de begeleiding van werkzoekenden naar ondernemerschap. Ook de Tax shelter kan voor startende ondernemingen kan een optie zijn.
Kapitaal en krediet voor ondernemers Vlaanderen.be.
Subsidie voor opleiding en advies voor kmo's' en zelfstandigen kmo-portefeuille. De kmo-portefeuille is een laagdrempelige en interactieve webtoepassing waarlangs ondernemers jaarlijks tot 40.000 euro subsidies kunnen krijgen van de Vlaamse overheid voor ondersteuning in hun processen van ondernemen, innoveren en internationaliseren. Voor starters en bestaande ondernemingen. Voordelige lening van de overheid met cofinanciering. Voor werklozen en werkzoekenden die zelfstandige willen worden. Voordelige lening van maximaal 30.000 euro en extra begeleiding. Startende ondernemers of andere organisaties hebben het soms moeilijk om de traditionele financieringskanalen aan te boren.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige? 18 april 2016 door Mieke Vercauteren. fa iconbookmark" Subsidies. fa iconcomment" 2 Reacties. Nooit eerder was er zoveel ondersteuning voor beginnende ondernemers. Incubatoren, acceleratoren, wedstrijden en businesscoaches à volonté. Maar ook financieel is er een enorme variëteit aan steun, veel meer dan je zou vermoeden.

Contacteer ons