Meer resultaten voor hulp voor startende ondernemers

 
 
hulp voor startende ondernemers
Startinfo.
De Groeipremie biedt een subsidie voor investeringen van minstens 25.000 euro. Voor startende ondernemers is dat minimaal 12.500 euro. Steunaanvragen dien je in via een oproepsysteem. Bij aanwerving van personeel voorziet de overheid diverse steunmaatregelen, die we bij eventuele aanwerving met jou bekijken.
startende ondernemer lening
Ondernemer worden VDAB.
Dan moet je bewijzen dat je kennis hebt van bedrijfsbeheer. Volg je een opleiding bedrijfsbeheer bij een CVO? Dan kan je een vermindering van je inschrijvingsgeld krijgen. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners.
startende ondernemer lening
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Vrijstelling van interest op leningen aan startende ondernemingen. De Winwinlening: hoe genieten van goedkope privé-financiering? Een microkrediet bij vzw Hefboom iets voor u? Wat is de investeringsaftrek en hoe werkt het? Kan u een zelfstandige activiteit uitoefenen met behoud van werkloosheidsuitkeringen?
startende ondernemer lening
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
Voor ondernemers die een complexe financiering nodig hebben, helpt FINMIX de zoektocht efficiënter en vlotter te laten verlopen. FINMIX brengt experts van verschillende financieringsinstellingen samen. Brussel en Wallonië. Brussels waarborgfonds voor overheidswaarborg: Het Brussels Waarborgfonds versoepelt de toegang tot bankkredieten voor Brusselse kmos door een aanvullende overheidswaarborg aan te bieden. SOWALFIN: In het Waalse Gewest kun je terecht bij Sowalfin voor achtergestelde leningen en overheidswaarborgen. Europese Investeringsbank: Het financieringsprogramma van de EIB Europese InvesteringsBank is een efficiënte manier om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen in hun toekomstige ontwikkeling en groei. KBC beschikt over een kredietlijn van de EIB die gebruikt wordt om de kredietverlening aan zelfstandigen, vrije beroepers en ondernemingen te stimuleren. Mijn dossier, waar vind ik hulp?
student.be
Startersaanbod, boordevol voordelen BNP Paribas Fortis.
Zoekt u deskundige informatie over alles wat met ondernemen te maken heeft? Bizcover, het platform voor ondernemers, biedt u nuttige en inspirerende informatie aan. Hebt u hulp nodig bij de administratieve formaliteiten? Laat u bijstaan door Securex, onze voorkeurspartner voor starters.
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Startersaanmoedigingen van de gewestelijke overheden. Ook het Vlaamse Gewest heeft een aantal maatregelen die specifiek voor startende ondernemers zijn bedoeld, zoals o.m.: KMO-portefeuille: is een subsidie-portefeuille die de onderneming kan aanwenden voor opleidingen, algemeen en strategisch ondernemersadvies, advies over innovatie en advies over internationalisering van de onderneming.
9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers Ikgastarten.
9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers. Als startende ondernemer ben je vaak vooral bezig met investeren in je bedrijf. Dat kost geld, maar gelukkig steunt de overheid ondernemersinitiatieven door starters de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van financiële voordelen. Een overzicht van de bekendste startersregelingen: 9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers. Whatsapp Twitter Facebook LinkedIn Google. Zelfstandige ondernemers kunnen op basis van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen Bbz in veel gevallen aankloppen bij hun gemeente, provincie of waterschap voor financiële ondersteuning. Het krediet dat je kunt aanvragen is een rentedragende lening van maximaal 35.677 euro in 2017. Een voorwaarde is dat je hiervoor jaarlijks ten minste 1225 uur aan je bedrijf moet besteden. Daarnaast moet de onderneming levensvatbaar zijn, moet het inkomen onder bijstandsniveau liggen en kun je geen hulp meer krijgen via een bank of borgstellingsfonds.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Niet te vergeten: ook in je gemeente! Ook steden en gemeenten zetten zelf acties op touw om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven. Die volgen elkaar in snel tempo op en staan lang niet allemaal in de subsidiedatabank. Voor deze steden hebben we alvast de beste redenen opgesomd om er te ondernemen.:

Contacteer ons