Zoeken naar website voor ondernemers

 
 
website voor ondernemers
Welkom bij Ondernemers Actief.
Ondernemers Actief heeft voor ons een grote audit gedaan waarbij zij tot de vaststelling kwamen dat, door een kleine aanpassing, er heel wat RSZ verminderingen met terugwerkende kracht gerecupereerd konden worden. Door deze extra reserve werd het mogelijk om ons VCA certificaat te behalen.
B2B Secure BV
De top 10 beste websites voor ondernemers.
Op de website kan je verder informatie vinden over subsidies, financiering voor ondernemers en octrooien. Ondernemersplein.nl is een initiatief van onder meer de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Op deze website kan je terecht voor vragen en problemen waar je als ondernemer tegenaan kan lopen.
goedkoopste auto verzekering
De ultieme website checklist voor ondernemers MediaPlay.
Doordat ze meestal pas maanden later worden opgemerkt, hebben ze vaak al heel wat schade aangebracht met minder bezoekers en minder nieuwe klanten tot gevolg. Deze website checklist bestaat uit 17 controles en is bedoeld voor ondernemers staters, zelfstandigen en kmos die zelf hun website willen testen.
lenen zonder bank
Ondernemer of zelfstandige? Dit moet er verplicht op je website en Facebookpagina staan VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
De regels zijn blijkbaar weinig bekend bij de ondernemers en zelfstandigen en daar wil men verandering in brengen. In 2016 en 2017 controleerde de FOD Economie 2.500 websites van bedrijven. In meer dan de helft van de gevallen was de verplichte informatie onvolledig of niet aanwezig. Die informatie, zoals bijvoorbeeld het ondernemingsnummer en duidelijke contactgegevens, is belangrijk voor klanten om ondernemingen te kunnen identificeren, zegt woordvoerder Johan Verbelen. Zo" kan men weten of men vertrouwen kan hebben in de website of Facebookpagina."
3 maanden
KBC Ondernemen De website bij uitstek voor alle ondernemers KBC Bank Verzekering.
Doel: deze cookie geeft aan dat er voor bepaalde bezoekers geen data over hun surfgedrag doorgestuurd mag worden naar Clicktale. Deze cookie wordt automatisch geplaatst door Clicktale wanneer een bepaalde website niet gemeten moet worden of wanneer het maximaal volume bereikt is.
Ondernemers en hun succesverhalen Belfius Home.
Steeds meer inspirerende succesverhalen! Of ze nu zelf mee aan de wieg van het bedrijf stonden of het pas jaren later gingen leiden Deze 3 Belgische ondernemers brengen stuk voor stuk een inspirerend verhaal. Anneleen Desmyter, Quares Qrf City Retail.
UNIZO De Unie van Zelfstandige Ondernemers.
Voor wie van plan is over de grenzen te gaan of dat al doet en extra expertise wil aanspreken. Netwerkplatform voor en door freelancers. Al meer dan 120 sectororganisaties vonden de weg naar UNIZO en hebben een concrete samenwerking. Tips en advies om uw bedrijf opnieuw op de juiste koers te krijgen. Maakbedrijven en ambachten. Makers en ambachtelijke ondernemers krijgen bij UNIZO een podium. Overnemen en overlaten. Uw bedrijf overlaten of verkopen? Kom te weten hoe UNIZO u daarbij kan helpen. UNIZO in uw regio. UNIZO is actief in alle Vlaamse provincies en in Brussel. Met 300 lokale werkingen, het grootste ondernemersnetwerk. Ontdek UNIZO in uw buurt. Klik eerst op een provincie en bekijk onderaan het overzicht van de provinciale kantoren. Bezoek de website van UNIZO Antwerpen.

Contacteer ons