Resultaten voor website voor ondernemers

 
 
website voor ondernemers
Ondernemer of zelfstandige? Dit moet er verplicht op je website en Facebookpagina staan VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
De regels zijn blijkbaar weinig bekend bij de ondernemers en zelfstandigen en daar wil men verandering in brengen. In 2016 en 2017 controleerde de FOD Economie 2.500 websites van bedrijven. In meer dan de helft van de gevallen was de verplichte informatie onvolledig of niet aanwezig. Die informatie, zoals bijvoorbeeld het ondernemingsnummer en duidelijke contactgegevens, is belangrijk voor klanten om ondernemingen te kunnen identificeren, zegt woordvoerder Johan Verbelen. Zo" kan men weten of men vertrouwen kan hebben in de website of Facebookpagina."
website maken
Website voor ondernemers INretail.
We komen bij INretail op voor de belangen van ondernemers, we zijn wat dat betreft een website voor ondernemers. We geven handige tips over duurzaamheid en hoe je het beste om kan gaan met werkkleding of korting voor het personeel.
website
Gratis basis website Cooldrops.
Sociale media worden geïntegreerd en je website wordt geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Bovendien is een Fix-website zoekmachinevriendelijk en kan je de performantie van je website nagaan met Google Analytics. Daarnaast kan je steeds beroep doen op onze online helpdesk en je persoonlijke marketeer die je begeleidt met de website. Benieuwd naar ondernemers die je vooraf gingen?
coach
UNIZO De Unie van Zelfstandige Ondernemers.
Voor wie van plan is over de grenzen te gaan of dat al doet en extra expertise wil aanspreken. Netwerkplatform voor en door freelancers. Al meer dan 120 sectororganisaties vonden de weg naar UNIZO en hebben een concrete samenwerking. Tips en advies om uw bedrijf opnieuw op de juiste koers te krijgen. Maakbedrijven en ambachten. Makers en ambachtelijke ondernemers krijgen bij UNIZO een podium. Overnemen en overlaten. Uw bedrijf overlaten of verkopen? Kom te weten hoe UNIZO u daarbij kan helpen. UNIZO in uw regio. UNIZO is actief in alle Vlaamse provincies en in Brussel. Met 300 lokale werkingen, het grootste ondernemersnetwerk. Ontdek UNIZO in uw buurt. Klik eerst op een provincie en bekijk onderaan het overzicht van de provinciale kantoren. Bezoek de website van UNIZO Antwerpen.
Deinze Winkelstad lanceert website voor startende ondernemers Deinze Regio HLN.
Verberg deze tip. Deinze Winkelstad lanceert website voor startende ondernemers. 22 maart 2017. Deel 0 Tweet. Deinze De vzw Deinze Winkelstad lanceert eind april de website Start je droomzaak in Deinze. We" zetten alles op alles om startende ondernemers naar onze stad te lokken, zegt centrummanager Chris Verghote, die vandaag de campagne lanceert.
Website voor startende ondernemer.
Voor een betaalbare website die goed vindbaar is in Google zit je bij ons goed. Het hoog laten scoren in Google, ook wel seo genoemd, van je nieuwe website is dan ook onze specialiteit. Website maken voor startende ondernemers. Al onze websites voor beginnende ondernemers bevatten.:
Welkom bij Ondernemers Actief.
Ondernemers Actief heeft voor ons een grote audit gedaan waarbij zij tot de vaststelling kwamen dat, door een kleine aanpassing, er heel wat RSZ verminderingen met terugwerkende kracht gerecupereerd konden worden. Door deze extra reserve werd het mogelijk om ons VCA certificaat te behalen.
Nieuwe community-website voor ondernemers Nieuws NL Desmyttere Marketingadvies.
Nieuwe community-website voor ondernemers. Het ondernemersmagazine kmo-insider lanceerde op 1 juni 2010 een totaal vernieuwde website, eentje die aangepast is aan de noden van deze tijd. Dat wil zeggen: een actieve, dynamische website die u informeert over alles wat voor een kmo belangrijk is maar waaraan ieder bedrijf kan meewerken.
Informatie en advies voor ondernemers Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Een eigen zaak starten. Informatie en advies voor ondernemers. Vlaanderen.be is de officiële website van de Vlaamse overheid. uitgegeven door Agentschap Informatie Vlaanderen. Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is. Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
Websites voor KMO's: jouw belangrijkste online marketing tool.
Online marketing voor KMOs Je website. Wist je dat je met een eigen website marketing goud in handen hebt? Dat vergeten veel ondernemers nog wel eens. Ze hebben misschien wel een website maar laten die met rust eens die af is.
Ondernemers kunnen meer uit website halen Mkb'ers' scoren slechts een 52, met hun website MKB Servicedesk.
Dan zul je aan de slag moeten met je website. Dat blijkt uit een eigen onderzoek van MKB Servicedesk, het online ondernemersplatform van MKB-Nederland. Maar liefst 1500 websites van ondernemers uit het mkb werden onder de loep genomen met de MKB Webscan, die kijkt naar drie pijlers: techniek, vindbaarheid en populariteit. Directeur Willem Overbosch van de MKB Servicedesk: Van deze drie scoren techniek en vindbaarheid het beste met een 63. De populariteit kan beter met een 38. Ondernemers: grijp nu je kans! Het grootste deel van mkb ondernemers is wel online aanwezig, echter: geld verdienen met internet is een ander verhaal. Overbosch: Als ondernemer moet je nu je kansen pakken en je business laten groeien op internet. Zorg er wel voor dat je op de juiste manier aanwezig bent.
Boekhoudplatform voor ondernemers Yuki online boekhouden.
Bekijk de 10 voordelen voor ondernemers en ontdek het gemak van Yuki online boekhouden. Handig voor ondernemer en accountant. Wanneer je start met Yuki krijg je naast realtime inzage, een Yuki partner uit de regio en aanvullende online boekhoudsoftware ook standaard toegang tot handige functionaliteiten. Een compleet digitaal archief, een digitale postbus en een financieel dashboard zorgen ervoor dat je via je eigen Yuki omgeving altijd van alle gemakken van online boekhouden wordt voorzien. Met als belangrijk voordeel dat je zelf niet hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben. Ontdek alle functionaliteiten. door hieronder te klikken. Had je graag meer info over het platform ontvangen of. vrijblijvend een persoonlijke demo ingepland? Werken bij Yuki. Veiligheid van data. The Yuki Company. Hoe werkt Yuki? Hoe werkt Yuki? 360 Admin Belgium NV. 32 3 500 8812. Copyright 2017 Yuki online boekhouden. Privacy en cookies website Yuki.

Contacteer ons