Op zoek naar voor ondernemers?

 
 
voor ondernemers
Wedstrijden voor ondernemers Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Jaarlijks worden de Womed Award en de award voor de belofte uitgereikt aan twee vrouwelijke ondernemers met een grote dosis dynamiek, visie en engagement. De winnaars van de prijs vervullen gedurende 12 maanden actief de rol van ambassadrice voor het vrouwelijk ondernemerschap.
Lening Zelfstandig Ondernemer
Recht voor Ondernemers.
Wij zijn het centraal aanspreekpunt voor al uw juridische vragen. Zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van uw bedrijf. Recht voor Ondernemers werkt hoofdzakelijk voor KMOs en zelfstandigen en specialiseert zich in volgende domeinen van de bedrijfsvoering.:
Manchester-by-the-Sea
Informatie en advies voor ondernemers Vlaanderen.be.
Het voormalige Brussels Agentschap voor de Onderneming, dat nu impulse.brussels heet, adviseert en informeert startende ondernemers, ondernemingen en kandidaat-investeerders bij het verwezenlijken van hun projecten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Subsidiedatabank voor ondernemingen. Subsidies voor internationaal ondernemen. Subsidiedatabank voor ondernemingen.
brussel vliegveld parkeren
Ondernemers voor Ondernemers Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Uit die concrete samenwerking groeit een gesprek rond het project, de doelgroep en ruimer de Noord-Zuid verhoudingen en internationale samenwerking. Ondernemers voor Ondernemers is een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijven en ngos voor ontwikkelingssamenwerking voor een integer en betrouwbaar engagement voor duurzame ontwikkelingssamenwerking.
alarmsystemen
Over financiering voor ondernemers PMV.
Over financiering voor ondernemers. Ondernemerschap is cruciaal voor de toekomst van Vlaanderen. PMV geeft die Vlaamse toekomst mee vorm met aangepaste financieringsformules voor elk beloftevol ondernemersproject, van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. Financiering voor ondernemers kan verschillende vormen aannemen.
Ondernemers ondernemen voor iedereen Ondernemers ondernemen voor iedereen.
De verhalen achter onze Vlaamse ondernemers. Van families tot sportclubs, werkzoekenden, andere bedrijven en onze leefomgeving. Ondernemers hebben vaak een grotere impact op onze samenleving dan je beseft. Hier ontdek jij de verhalen achter onze Vlaamse ondernemers en hun meerwaarde voor iedereen rondom hen.
Voor ondernemers BAN Vlaanderen.
De hoogte ervan is afhankelijk van de financiële inbreng. Tijdens de opleidingsavonden worden ondernemers praktische tips aangereikt voor het maken van een gestructureerd businessplan, het geven van een presentaties aan business angels; het onderhandelen met potentiële investeerders. Meld je project aan.
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het Zuiden.
Ondernemers voor Ondernemers wil de samenwerking tussen Belgische en Oegandese ondernemers versterken en organiseert in het kader van het Sustainable Technology for Africa project een Inspiration Tour Innovation in Oeganda waarbij meerdere lokale bedrijven en scale-ups bezocht en begeleid worden.

Contacteer ons