Resultaten voor voor ondernemers

 
 
voor ondernemers
Voor ondernemers BAN Vlaanderen.
De hoogte ervan is afhankelijk van de financiële inbreng die via BAN Vlaanderen werd aangebracht. Tijdens de opleidingsavonden worden ondernemers praktische tips aangereikt voor het maken van een gestructureerd businessplan, het geven van een presentatie aan business angels, het onderhandelen met potentiële investeerders.
Lening Zelfstandig Ondernemer
Werken voor een goed doel: Anne-Lise Passelecq bij Ondernemers voor Ondernemers Metro.
Onze dagelijkse werking draait rond een boeiend team van geëngageerde vrijwilligers en collegas die, ondanks hun verschillende achtergronden, één ding gemeenschappelijk hebben: de droom om ontwikkelingslanden onafhankelijk te maken van hulp. Deel mogen uit maken van een dynamieke en innovatieve organisatie zoals Ondernemers voor Ondernemers is de mooiste motivatie die er is!
lening voor ondernemers
Voor ondernemers wing-men.
De activiteiten worden verder uitgediept en uitgebreid. Terwijl The Family, met Inge voorop, steeds beter bekend staat voor haar menselijke aanpak. Het is een klankbord voor de communicatie freelancer in de meest brede zin, en een platform voor wie het wil worden.
google analytics website
Wedstrijden voor ondernemers Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Climate Launch Pad Competition. ClimateLaunchpad is een internationale wedstrijd, georganiseerd door VITO Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek, die mooie kansen biedt aan start-ups, studenten, ondernemers om kennis te verwerven, een uitgebreid netwerk uit te bouwen en internationale groei te realiseren.
bedrijfsfilm
Ondernemers ondernemen voor iedereen Ondernemers ondernemen voor iedereen.
De verhalen achter onze Vlaamse ondernemers. Van families tot sportclubs, werkzoekenden, andere bedrijven en onze leefomgeving. Ondernemers hebben vaak een grotere impact op onze samenleving dan je beseft. Hier ontdek jij de verhalen achter onze Vlaamse ondernemers en hun meerwaarde voor iedereen rondom hen.
dakwerken Kasterlee
Informatie voor ondernemers en starters UNIZO Stad Halen.
Daarom stelt UNIZO-Limburg Service Center online en op papier de ruimste databank met alles over zelfstandig werken ter beschikking htttp//www.unizo.be.: Bovendien is deze dienst 24/24 uur en 7/7 dagen bereikbaar voor alle vragen in verband met ondernemen. Ook voor ondernemers die al even in het vak zitten.
Ondernemers voor Ondernemers MVO Vlaanderen.
Ondernemers voor Ondernemers wil sociaal-economische initiatieven in lage en middeninkomenslanden faciliteren. Wij willen dit doen door bedrijven en ondernemers in België rechtstreeks of onrechtstreeks in contact te brengen met zulke initiatieven en hierbij samenwerking te stimuleren onder de vorm van financiering en/of het inzetten van expertise.
Workshop 24 uur Stilte voor Ondernemers Etion.
Ondernemers staan voortdurend in spanning tussen vandaag en morgen, tussen cijfers en mensen, tussen een veranderende markt en de behoefte aan houvast en voorspelbaarheid. Tijdens de 24 uur Stilte voor Ondernemers leer je onder leiding van André Pelgrims Taking Wing hoe je kan blijven functioneren in de dagdagelijkse spanning en tegelijk kan ontspannen ín de spanning.
Ondernemers voor Ondernemers Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Uit die concrete samenwerking groeit een gesprek rond het project, de doelgroep en ruimer de Noord-Zuid verhoudingen en internationale samenwerking. Ondernemers voor Ondernemers is een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijven en ngos voor ontwikkelingssamenwerking voor een integer en betrouwbaar engagement voor duurzame ontwikkelingssamenwerking.
Subsidies voor ondernemers Gemeente Grobbendonk.
Subsidies voor ondernemers. Subsidies voor ondernemers. Op de website van de subsidiedatabank voor de ondernemer www.vlaio.be/subsidiedatabank vind je informatie over de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Niet alleen subsidies zoals de kmo-portefeuille en de ecologiepremie vind je hier terug.
Advies en begeleiding voor ondernemers in moeilijkheden Stad Gent.
Instanties en initiatieven die hulp en inspiratie kunnen bieden als het even moeilijk gaat. Lees meer Advies en begeleidingsaanbod OCMW en CAW Gent voor ondernemers. OCMW en CAW zijn er ook voor ondernemers. Lees meer Zelfscans en screening voor ondernemingen.
Bank J.Van Breda C Nuttige links voor ondernemers.
Het geheel vormt een mix van projecten, evenementen en acties gericht op de specifieke noden van potentiële ondernemers. Het BAO adviseert en begeleidt gratis starters, bedrijven en kandidaat-investeerders voor de verwezenlijking van al hun projecten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Contacteer ons