Zoeken naar gemeente subsidies voor ondernemers

 
 
gemeente subsidies voor ondernemers
Welke subsidies zijn er voor ondernemers?
Freelancers zijn ook ondernemers, subsidies zijn er dus ook voor hen. Zo zijn er subsidieregelingen voor mensen met een creatief beroep. Maar wat voor onderneming je ook hebt, er is bijna altijd wel een subsidiepotje waar je geld uit kunt krijgen.
SEO Page Optimizer France
9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers Ikgastarten.
Dat kost geld, maar gelukkig steunt de overheid ondernemersinitiatieven door starters de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van financiële voordelen. Een overzicht van de bekendste startersregelingen: 9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers. Whatsapp Twitter Facebook LinkedIn Google. Zelfstandige ondernemers kunnen op basis van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen Bbz in veel gevallen aankloppen bij hun gemeente, provincie of waterschap voor financiële ondersteuning.
Krediet voor zelfstandigen
Subsidies en financiële ondersteuning Gemeente Amsterdam.
Subsidies en financiële ondersteuning. Voor ondernemers en BIZ-verenigingen. Subsidie voor elektrische voertuigen. Amsterdam stimuleert elektrische mobiliteit, onder andere met een subsidieregeling voor de aanschaf van elektrische voertuigen. Subsidie voor elektrische voertuigen. Als mkb-ondernemer kunt u een borgstelling krijgen voor een gedeelte van een krediet. U kunt dan bij de bank meer lenen dan u op basis van uw onderpand zou krijgen. De bank en andere financiers kunnen bij de overheid een beroep doen op de Borgstelling MKB-kredieten. Meer over Borgstelling MKB-kredieten. Subsidies via Werkgeversservicepunt. U kunt ondersteuning krijgen bij het werven selecteren van personeel. Hiervoor werkt Amsterdam samen met andere gemeenten, UWV en SW-bedrijven in het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam WSP. Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam WSP. Subsidie voor evenementen. Organiseert u een grootstedelijk evenement? Wellicht komt u in aanmerking voor subsidie uit het Evenementenfonds. Kijkt u voor meer informatie over het evenementenfonds op de pagina Een evenement Organiseren. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Voeg huidige pagina toe aan Deel dit via Google. Mail deze pagina. Print deze pagina. Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op met de gemeente.
Lening voor starters
Subsidies en premies Vlaamse overheid Gemeente Merelbeke.
U bent hier. Gemeente Merelbeke Bestuur Premies, subsidies en toelagen Premies en fiscale voordelen voor ondernemers Subsidies Vlaamse overheid. Subsidies en premies Vlaamse overheid. Als ondernemer, zelfstandige, zaakvoerder van een bedrijf heb je wellicht interesse in een financieel steuntje in de rug voor je onderneming.
simulatie autoverzekering
Financiering en subsidies Ondernemen in Antwerpen.
Financiering en subsidies. U start een eigen zaak, u wil als gazelleonderneming een groeisprong maken of plant een overname? Voor ambitieuze ondernemersprojecten is voldoende kapitaal bijzonder belangrijk. Alle financieringsmogelijkheden op een rij. Alle financieringsmogelijkheden voor uw onderneming vindt u in de brochure U zoekt financiering? PMV/Z is een Vlaamse investeringsmaatschappij die beloftevolle ondernemers financiert van bij de prille start tot aan de groei en internationalisering van hun bedrijf.
Startende ondernemer subsidie Gemeente Stekene.
Startende ondernemer subsidie. Het gemeentebestuur voorziet een subsidie voor startende ondernemers in hoofd en bijberoep in Stekene. Klik hier voor het subsidiereglement Starten in Stekene. Bezorg het ingevulde aanvraagformulier binnen de 6 maanden na het starten van de onderneming aan het gemeentebestuur.
Subsidies Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link.
Alles voor ondernemers. Info en advies. Info en advies. Meest bekeken subsidies. Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek KIA Zelfstandigenaftrek Bijstandverlening zelfstandigen Bbz Ondernemersaftrek Mobiliteitsbonus voor werkgevers Kleineondernemersregeling KOR Premiekorting voor werkgevers Filter op subsidies. Filter op: Onderwerpen Regio Type regeling. Bedrijf starten of stoppen. Bedrijfshuisvesting en veiligheid. Energie en milieu. Kunst, cultuur en recreatie. Onderzoek en innovatie. Personeel aannemen of opleiden. Borgstelling of garantie door de overheid. Kansen voor West. Is uw mkb-bedrijf gevestigd in West-Nederland? Dan kunt u subsidie aanvragen voor innovatieve. Subsidie aanpassingen op de werkplek. Is een van uw werknemers ziek of gehandicapt? Dan kunt u als werkgever een vergoeding krijgen om hem. Bijstandverlening zelfstandigen Bbz. Heeft u als zelfstandig ondernemer financiële ondersteuning nodig? U kunt bij uw gemeente.
Subsidies en regelingen voor startende ondernemers StartFlex.
Subsidies en regelingen voor startende ondernemers. Als startende ondernemers wilt u zoveel mogelijk tijd en geld investeren in uw bedrijf. De overheid ondersteunt de ondernemersinitiatieven door starters de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van financiële voordelen.Wanneer komt u in aanmerking voor een subsidie? Hoe vernieuwender en/of duurzamer uw onderneming is, hoe meer regelingen er zijn waarop de onderneming aanspraak kan maken. Over het algemeen komt een onderneming voor subsidie in aanmerking als een van volgende activiteiten worden verricht.: De gemeente voert deze regeling uit en kan de ondernemer ondersteuning bieden.
Starten met subsidie De Zaak.
Gemeentelijke en provinciale subsidies. Er zijn niet alleen subsidies vanuit het rijk, maar ook op provinciaal of gemeentelijk niveau, elk met hun eigen insteek. Er zijn talloze gemeentelijk regelingen voor beginnende ondernemers die in elke plaats anders zijn. We noemen zomaar een paar voorbeelden. Wat dacht u van de Amsterdamse subsidie Veilig Ondernemen, bedoeld om ondernemers te stimuleren te investeren in de veiligheid van hun bedrijf denk aan het aanschaffen van rolluiken en detectiepoortjes. Of verschillende gemeenten in de provincie Brabant die subsidie geven op de aanschaf van voertuigen die op aardgas rijden 50% van de meerkosten in de aanschaf, zie ook www.schoneluchtinbrabant.nl. En in de gemeente Rotterdam zijn speciale kansen voor bedrijven die zich vestigen in bepaalde delen van de stad, de zogenaamde kansenzones.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Tip: ga te rade bij je boekhouder. Twijfel je bij bepaalde subsidies of initiatieven? Of gehoord van een premie, maar je vindt ze niet onmiddellijk terug op de site van het Agentschap? Praat erover met je boekhouder, die kent alle financiële ontwikkelingen als zijn broekzak. Niet te vergeten: ook in je gemeente! Ook steden en gemeenten zetten zelf acties op touw om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven. Die volgen elkaar in snel tempo op en staan lang niet allemaal in de subsidiedatabank. Voor deze steden hebben we alvast de beste redenen opgesomd om er te ondernemen.:

Contacteer ons