Meer resultaten voor gemeente subsidies voor ondernemers

 
 
gemeente subsidies voor ondernemers
subsidies
subsidies
Startende ondernemers Stad Brugge.
Subsidies voor vaderlandslievende verenigingen. Fuiven en party's.' Theaters en muziekzalen. Restaurants in Brugge met onderscheiding. Brugge Leeft jongerenpas. Braderieën, avondmarkten en rommelmarkten. Bossen, parken en speelpleinen. Evenementen Stad Brugge. Brede School naschoolse activiteiten. Trefpunt tewerkstelling kansengroepen. Tijdelijk gebruik leegstaande handelspanden. Premies en ondersteuning. Tijdelijk gebruik leegstaande handelspanden. Erkennen Brugse handelsvereniging. Animatie en promotietoelage voor handelsverenigingen. Animatie en promotiepremie voor eindejaarsacties. Animatie en promotiepremie voor aankoop materiaal en decoratie. Ambulante handel en foorreizigers. Taxi en VVB-bedrijven. Ruimte om te ondernemen. bizLocator: beschikbare panden voor horeca, handel en bedrijven. Coworking plekken in Brugge. Land en tuinbouw. Fair Trade op de werkvloer. Fair Trade in jouw horecazaak. Fair Trade in jouw winkel. Zeehaven van Brugge. Personen in armoede. Personen met een beperking. Financiële en sociale hulp. Budget en Schuldhulpverlening. Vrije tijd en ontmoeting. Kinderen en jongeren. Personen in armoede. Gezonde Gemeente Brugge.
Lening voor startende ondernemers
Overheid geeft subsidies én advies aan ondernemers Gemeente Meerhout.
T 014 24 99 20. ma 09 12. di-vrij 09 12. Overheid geeft subsidies én advies aan ondernemers. De overheid biedt niet enkel financiële ondersteuning of tegemoetkomingen, maar de overheid kan ook een bron zijn van goede informatie en advies.
kruiswoordraadsel
Financiering en subsidies Maaseik.
Woonzorgcentrum De Maaspoorte. Activiteiten voor senioren. Minder mobielen centrale. Maaseik hartveilige gemeente. Ziekenhuis Maas Kempen. Bewegen op Verwijzing. Huis van het Kind. Onderwijs en begeleiding. Mogelijkheden in kinderopvang. Geboorte en zwangerschap. Ruimtelijke uitvoeringsplannen RUP. Subsidiereglement wijken en buurten. Telefoon en internet. Eerste hulp bij duurzaam bouwen. Bestrijding van ongedierte. Gemeentelijke administratieve sancties GAS. Gezondheidstips na wateroverlast. Bescherm je woning tegen wateroverlast. Werken in uitvoer. Een zaak starten. Allochtone zelfstandige ondernemers. Een horecazaak starten. Financiering en subsidies.
bullet krediet simulatie
Subsidie voor ondernemers: Hof van Twente.
Bij de provincie Overijssel, het Rijk en de Europese Unie zijn diverse subsidiemogelijkheden voor ondernemers beschikbaar. De gemeente Hof van Twente heeft een subsidieregeling voor ondernemersverenigingen. Subsidieoverzichten voor ondernemers. Provincie Overijssel heeft een overzicht opgesteld van subsidies die worden verstrekt.
klein bureau
Subsidies voor startende ondernemers.
Echte subsidies zijn er niet meer voor startende ondernemers, maar wellicht heb je wel iets aan de volgende regelingen die je ondersteuning, financiering of extra zekerheid bieden voor geldverstrekkers. Besluit Bijstandsverlening zelfstandigen Bbz. Vaak vergeten, maar ook gemeenten bieden ondersteuning aan ondernemers. Deze ondersteuning krijg je op basis van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen Bbz. Je eigen gemeente kan je coaching aanbieden maar ook een lening, een krediet of een aanvulling op het inkomen.
hln abonnement
Subsidiereglement Lommel loont Stad Lommel.
Voor ondernemers die een pand huren volgens het decreet op de korte termijn huur voor handel om er een zaak op te starten, bedraagt de subsidie 4.000 euro. Voor uitbaters die huren onder de handelshuurwet bedraagt de subsidie 8.000. De 3 subsidies zijn cumuleerbaar en gaan in vanaf 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018.
Daikin airco
Subsidies en regelingen voor startende ondernemers StartFlex.
Subsidies en regelingen voor startende ondernemers. Als startende ondernemers wilt u zoveel mogelijk tijd en geld investeren in uw bedrijf. De overheid ondersteunt de ondernemersinitiatieven door starters de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van financiële voordelen.Wanneer komt u in aanmerking voor een subsidie? Hoe vernieuwender en/of duurzamer uw onderneming is, hoe meer regelingen er zijn waarop de onderneming aanspraak kan maken. Over het algemeen komt een onderneming voor subsidie in aanmerking als een van volgende activiteiten worden verricht.: De gemeente voert deze regeling uit en kan de ondernemer ondersteuning bieden.
te koop tenerife
Subsidies premies Zutendaal.
Voor meer info over de verschillende subsidies kan je terecht op de website van het Agentschap Ondernemen aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor ondernemers. Je vindt er meer info over subsidies zoals de kmo-portefeuille, de ecologiepremie voor bedrijventerreinen of bedrijfsgebouwen, voor hinder bij openbare werken.
gazelle
Subsidies voor ondernemers Gemeente Balen.
Voor subsidies voor ondernemers verwijzen we je graag naar de subsidiedatabank van Agentschap Ondernemen. Op deze databank vind je de belangrijkste steunmaatregelen subsidies en financiering van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden, zowel voor eenmanszaken, handelsvennootschappen als vzw's. Op de site van netbeheerder Fluvius voorheen Eandis vind je meer informatie over lokale energiepremies, alsook over premies specifiek voor bedrijven. 2014 Gemeente Balen.
Thyssen
Subsidies voor ondernemers, scholen en instellingen.
Subsidies voor ondernemers, scholen en instellingen. Hieronder staat een overzicht van de verschillende subsidies voor ondernemers, scholen, verenigingen of instellingen. De voorwaarden en de manier van aanvragen verschilt per onderdwerp. Wilt u een aanvraag doen voor 1 van deze subsidies?
hybride
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
U bent hier: Home Starter Subsidies. Steunmaatregelen voor startende zelfstandigen gevestigde bedrijven. Maatregelen specifiek voor starters. Startersaanmoedigingen van de federale overheid. Startersaanmoedigingen van de gewestelijke overheden. Maatregelen voor startende en/of gevestigde bedrijven. Steunmaatregelen van de federale overheid. Steunmaatregelen van de gewestelijke overheid.
seo agency
Subsidies voor ondernemers Enschede, stad van nu.
Enschede is een van de negen Nederlandse gemeenten die een online subsidieloket hebben gewonnen voor de gemeentelijke website. In het loket kunnen Enschedese vrijwilligers en ondernemers kosteloos zoeken naar subsidie voor hun initiatieven, projecten en investeringen. Vindsubsidies in Enschede. Andere subsidieregelingen en programmas. De gemeente Enschede geeft zelf geen overzicht van subsidies uit.

Contacteer ons