Meer resultaten voor allochtone ondernemers

 
 
allochtone ondernemers
Allochtone ondernemers of ondernemende allochtonen? Ondernemers! Werk.be.
Over werk sociale economie. Cijfers en Onderzoek. U bent hier. Allochtone ondernemers of ondernemende allochtonen? Allochtone ondernemers of ondernemende allochtonen? Een kwantitatief en kwalitatief verkennend onderzoek naar allochtone ondernemers in Vlaanderen. MVO en duurzame tewerkstelling. Tewerkstelling en ondernemerschap. Terug naar Publicaties zoeken.
verhuizingen Aalst
Proeftuinproject helpt tot nu toe 6 hoogopgeleide allochtonen aan job Voka.
Na een half jaar zijn de eerste resultaten er. Al 6 hoogopgeleide allochtone werkzoekenden hebben na een stage of opleiding een vaste job. 2 anderen zetten naar aanleiding van @level2work de stap als zelfstandige. Één van de deelnemers die intussen vast werk vond is Bashar Al Zubaidi. Dankzij @Level2Work vond ik een job die bij mijn competenties past en die mij interesseert. Ik ben bouwkundig ingenieur van opleiding en krijg bij Veranclassic de kans om verder bij te leren in een aangename werkomgeving. Sociaal geëngageerde mentoren gezocht voor nieuwe opstart in september. Het proeftuinproject @level2work matcht hoogopgeleide allochtonen met een West-Vlaamse ondernemer of kaderlid. In groepssessies krijgen ze onder meer informatie over cvs en sollicitatieskills. Tijdens één-op-één-contactmomenten met hun mentor worden ze van heel nabij begeleid in hun zoektocht naar een job. Mentoren kunnen hen ook introduceren in hun eigen netwerk. Bedoeling is dat de mentees tegen het einde van het traject, dat 3 maanden duurt, een stage of een job gevonden hebben. Voka West-Vlaanderen zoekt voor de tweede editie sociaal geëngageerde ondernemers of ondernemende medewerkers die mentor willen worden.
bedrijfsfilm
Onderzoek naar allochtone ondernemers ATV.
Onderzoek naar allochtone ondernemers. Allochtone ondernemers Antwerpen Freelance network Freelancers Merit capital Universiteit. Embed deze video. Deze week kom je meer te weten over een onderzoek van de Universiteit Antwerpen naar allochtone ondernemers. De Antwerpse vermogensbeheerder Merit Capital bestaat 15 jaar en met Freelance Network ging een website online voor al wie op zoek is naar freelancers.
Geld lenen zelfstandig ondernemer
Ondersteuning zelfstandigen en bedrijfstart ESF.
Arteveldehogeschool, vereniging zonder winstoogmerk. De Allo Inno toolbox werd ontwikkeld om allochtone prestarters te coachen in het opstarten van een innovatieve businessconcept. De toolbox bestaat uit meerdere tools die flexibel ingezet worden door de starterscoach om de prestarter te stimuleren en begeleiden in innovatie. Lees verder over Allochtone Ondernemers Innoveren Allo Inno.
site
Allochtone ondernemers of ondernemende allochtonen? Ondernemers! Een kwantitatief en kwalitatief verkennend onderzoek naar allochtone ondernemers in Vlaanderen Vlaanderen.be.
Allochtone ondernemers of ondernemende allochtonen? Een kwantitatief en kwalitatief verkennend onderzoek naar allochtone ondernemers in Vlaanderen. Eerst bekijken we uitgebreid de belangrijkste vragen die de onmiddellijke aanleiding vormen tot de uitvoering van dit onderzoek. We vertrekken hierbij vanuit een bepaalde definiëring van allochtoon ondernemerschap en de maatschappelijke context van het fenomeen alsook vanuit het gehanteerde referentiekader.
live band inhuren
Allochtone ondernemers: werk aan de winkel MO.
Ik zou niet weten of allochtone ondernemers nu noodzakelijk aparte begeleiding nodig hebben, maar ondernemers die niet zo vlot Nederlands spreken, kunnen zon trajectbegeleiding goed gebruiken. Intussen zijn ook al twee vriendinnen van mij van plan om een zaak op te starten.
Lening Zelfstandig Ondernemer
Waar vind ik een netwerk voor etnische ondernemers? Speciale bijeenkomsten voor niet-Nederlanders in het MKB MKB Servicedesk.
Speciale bijeenkomsten voor niet-Nederlanders in het MKB. Het aantal etnische ondernemingen bedrijven van ondernemers met een allochtone achtergrond stijgt hard in Nederland. Toch zijn allochtone, ondernemers vaak nog geïsoleerd op de arbeidsmarkt. Al vanaf 2000 is de arbeidsmarkt voor allochtone ondernemers hard aan het uitbreiden.
Allochtone Ondernemers Innoveren Arteveldehogeschool Gent.
Allochtone Ondernemers Innoveren. Allochtone starters innoveren is een Europees Sociaal Fonds ESF-innovatieproject en het resultaat van een samenwerking tussen Starterslabo, Stebo en de Arteveldehogeschool promotor. Met de ontwikkeling van een Allo Inno toolbox stimuleren de starterscoaches van Starterslabo en Stebo innovatie bij allochtone prestarters.
Advies ondernemerschap bij personen van allochtone afkomst en personen met een arbeidshandicap Vlaanderen.be.
Advies ondernemerschap bij personen van allochtone afkomst en personen met een arbeidshandicap. Van alle zelfstandige ondernemers in Vlaanderen waren er in 2008 bijna 11.000 geboren buiten de Europese Unie. 20.000 zelfstandigen blijkt hinder te ondervinden door een arbeidshandicap, een langdurige aandoening of langdurige ziekte.
Businessclub Muslinked steunt allochtone ondernemers Nieuws KanaalZ.
Businessclub Muslinked steunt allochtone ondernemers. Thierry ROMAN Journalist. 01/02/17 om 1832: Bijgewerkt om 1723.: In Antwerpen is het eerste netwerkavond van Muslinked gehouden. Die organisatie wil ondernemers, consultants en kaderleden met een moslimachtergrond bijeenbrengen. Bij de Vlaamse moslims zit vaak veel talent, maar ze vinden moeilijk hun weg als ondernemer of stoten nog op discriminatie bij aanwervingen.
Aantal allochtone ondernemers neemt toe.
In 2003 waren er in totaal 11 duizend ondernemers uit deze herkomstlanden, van wie de meerderheid afkomstig uit China. Veel allochtone ondernemers in horeca. Twee van de drie allochtone ondernemers werken in de commerciële dienstverlening. Dit geldt vooral voor de niet-westerse allochtone ondernemers.
Staat van het MKB.

Contacteer ons