Resultaten voor allochtone ondernemers

 
 
allochtone ondernemers
Allochtone ondernemers niet talrijk De Standaard.
Gegevens uit de Kruispuntbank van de sociale zekerheid wijzen uit dat het er bijna 28.000 zijn. De grootste groep allochtone ondernemers is in Brussel te vinden, bijna 18.000. De 10.000 anderen wonen voornamelijk in de regio's' Antwerpen, Gent, Mechelen en in het Limburgse mijngebied.
https://www.keyboost.be/fr/default/2008188/R%C3%A9f%C3%A9rencement.aspx
Vlaamse en allochtone ondernemers hand in hand Mechelen Gazet van Antwerpen.
Vlaamse en allochtone ondernemers hand in hand. Mechelen De stad Mechelen is in het Europese project Café Herman gestapt. De bedoeling is startende ondernemers van allochtone origine meer slaagkansen te geven door hen te laten samenwerken met startende Vlamingen. Mechelen is een Vlaamse stad met maar liefst 124 nationaliteiten.
autoverzekering simulatie
Allochtone ondernemers redden het land MO Magazine MO.be.
Unizo biedt zelf vertaalde starters en infosessies aan en werkt ook samen met allochtone ondernemersorganisaties zoals de Unie van Actieve Ondernemers Unaco. Die Antwerpse organisatie is in 2004 opgestart door Belgische ondernemers van Turkse afkomst en telt intussen 480 leden.
Geld Lenen Snel
Het geheim van de allochtone elite MO Magazine MO.be.
Een bedrijf binnen geraken is één zaak, er opklimmen is weer iets anders, zegt Zeynep, die als contractenanalist voor een energiebedrijf in Brussel werkt. Allochtone meisjes hebben over het algemeen meer kansen dan allochtone jongens om in Vlaamse bedrijven aangeworven te worden.
wasserenthärter.de
Allochtone ondernemers: werk aan de winkel MO Magazine MO.be.
Ik zou niet weten of allochtone ondernemers nu noodzakelijk aparte begeleiding nodig hebben, maar ondernemers die niet zo vlot Nederlands spreken, kunnen zon trajectbegeleiding goed gebruiken. Intussen zijn ook al twee vriendinnen van mij van plan om een zaak op te starten.

Contacteer ons