Op zoek naar allochtone ondernemers?

 
 
allochtone ondernemers
Allochtone ondernemers of ondernemende allochtonen? Ondernemers! Werk.be.
Over werk sociale economie. Cijfers en Onderzoek. U bent hier. Allochtone ondernemers of ondernemende allochtonen? Allochtone ondernemers of ondernemende allochtonen? Een kwantitatief en kwalitatief verkennend onderzoek naar allochtone ondernemers in Vlaanderen. MVO en duurzame tewerkstelling. Tewerkstelling en ondernemerschap. Terug naar Publicaties zoeken.
Geld lenen zelfstandig ondernemer
Allochtone ondernemer en Nederland startendeondernemers.nl.
Allochtone ondernemer en Nederland. Allochtone ondernemer en Nederland. Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid! Door onze redactie. Allochtoon-ondernemer Belastingen Financiering Innovatie Internationaal Dienstverlening. Word nu ook lid! Al 12246 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events. Onder allochtonen groeit de groep ondernemers sterk.
kruiswoordraadsel
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
hypothecaire lening simulatie fortis
Businessclub Muslinked steunt allochtone ondernemers Nieuws KanaalZ.
Mijn abonnement koppelen. Businessclub Muslinked steunt allochtone ondernemers. 01/02/17 om 1832.: Bijgewerkt om 1723.: Bron: Kanaal Z. In Antwerpen is het eerste netwerkavond van Muslinked gehouden. Die organisatie wil ondernemers, consultants en kaderleden met een moslimachtergrond bijeenbrengen. Bij de Vlaamse moslims zit vaak veel talent, maar ze vinden moeilijk hun weg als ondernemer of stoten nog op discriminatie bij aanwervingen.
matras
Staat van het MKB.
loopbaanbegeleiding
Aantal allochtone ondernemers neemt toe.
In 2003 waren er in totaal 11 duizend ondernemers uit deze herkomstlanden, van wie de meerderheid afkomstig uit China. Veel allochtone ondernemers in horeca. Twee van de drie allochtone ondernemers werken in de commerciële dienstverlening. Dit geldt vooral voor de niet-westerse allochtone ondernemers.
gov
Onderzoek naar allochtone ondernemers ATV.
Hoe ATV bekijken. ATV-reis naar de Champagne. Onderzoek naar allochtone ondernemers. Allochtone ondernemers Antwerpen Freelance network Freelancers Merit capital Universiteit. Embed deze video. Deze week kom je meer te weten over een onderzoek van de Universiteit Antwerpen naar allochtone ondernemers.
seo technieken
Allochtone ondernemers in spotlight Wellen De Standaard.
Allochtone ondernemers in spotlight. 25 april 2007 om 0000: uur. Mozaïek brengt vanaf volgende week tien indringende portretten van Limburgse ondernemers met buitenlandse wortels. Het gaat om Jalel Ben Abdessalem Watrex Ecowater, Moke Karmaoui Ter Poorte, Terry Eleutheriados Einstein, Eugene Uyar Dalga Trans, Toni Etneo Selezione Vini Italiani, Jack Minta Almec, Angelo Bruno Groep Bruno, Rachida Naya Different Hotels, Steve Ting Le Casque en Ivana Masopustova Jaga.
hln abonnement
Allochtone ondernemers: werk aan de winkel MO.
Ik zou niet weten of allochtone ondernemers nu noodzakelijk aparte begeleiding nodig hebben, maar ondernemers die niet zo vlot Nederlands spreken, kunnen zon trajectbegeleiding goed gebruiken. Intussen zijn ook al twee vriendinnen van mij van plan om een zaak op te starten.
daikin
Proeftuinproject helpt tot nu toe 6 hoogopgeleide allochtonen aan job Voka.
Na een half jaar zijn de eerste resultaten er. Al 6 hoogopgeleide allochtone werkzoekenden hebben na een stage of opleiding een vaste job. 2 anderen zetten naar aanleiding van @level2work de stap als zelfstandige. Één van de deelnemers die intussen vast werk vond is Bashar Al Zubaidi. Dankzij @Level2Work vond ik een job die bij mijn competenties past en die mij interesseert. Ik ben bouwkundig ingenieur van opleiding en krijg bij Veranclassic de kans om verder bij te leren in een aangename werkomgeving. Sociaal geëngageerde mentoren gezocht voor nieuwe opstart in september. Het proeftuinproject @level2work matcht hoogopgeleide allochtonen met een West-Vlaamse ondernemer of kaderlid. In groepssessies krijgen ze onder meer informatie over cvs en sollicitatieskills. Tijdens één-op-één-contactmomenten met hun mentor worden ze van heel nabij begeleid in hun zoektocht naar een job. Mentoren kunnen hen ook introduceren in hun eigen netwerk. Bedoeling is dat de mentees tegen het einde van het traject, dat 3 maanden duurt, een stage of een job gevonden hebben. Voka West-Vlaanderen zoekt voor de tweede editie sociaal geëngageerde ondernemers of ondernemende medewerkers die mentor willen worden.
dolphin
Vlaamse en allochtone ondernemers hand in hand Mechelen Gazet van Antwerpen.
Vlaamse en allochtone ondernemers hand in hand. 12/06/2013 om 1007: door dvansant. Mechelen De stad Mechelen is in het Europese project Café Herman gestapt. De bedoeling is startende ondernemers van allochtone origine meer slaagkansen te geven door hen te laten samenwerken met startende Vlamingen.
seo agency
Deze ondernemer neemt wél allochtonen aan VNO-NCW.
Een jaar en ruim 222 afwijzingen later heeft Yahya nog steeds geen baan. En bieden de filmmakers hem een werkplek aan. Gaat dat dan altíjd zo? Wíllen ondernemers geen allochtone Nederlanders aannemen? Arno Bekkers is directeur van de TSD Groep, een bedrijf uit Tilburg dat technisch specialisten detacheert.

Contacteer ons